تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

شهردار مشهد: زمینه ورود خیران به پروژه‌های شهری عام‌المنفعه آماده شود

  • کد خبر: ۸۳۷۲۱
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹
شهردار مشهد: زمینه ورود خیران به پروژه‌های شهری عام‌المنفعه آماده شود
شهردار مشهد با اشاره به اینکه از ستاد خیرین شهریار حمایت خواهیم کرد، گفت: ستاد زمینه ورود خیران به پروژه‌های شهری عام المنفعه را آماده کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعبدالله ارجائی درنشست با جمعی از اعضای ستاد خیرین شهریار که با حضور رییس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر و معاون اقتصادی شهردار برگزار شد، افزود: در طول سال‌های مختلف مردم اقدام به آبادانی و کمک به تامین زیرساخت ها، مایحتاج و نیاز‌های درمانی و.. برای استفاده عموم کرده اند.

وی اضافه کرد: این اقدامات تنها مختص به کشور ما نیست بلکه در تمام دنیا انجمن‌های خیریه اقدام به کمک به مستمندان می‌کنند و برای تامین نیاز‌های عمومی به کمک دولت‌ها می‌آیند و حتی برخی اوقات جلوتر از دولت‌ها حرکت می‌کنند.

شهردار جهان شهرمشهدالرضاعلیه السلام با بیان اینکه زیبایی کارخیر در کشور ما این است که کار‌های خیر پیوست فرهنگی و دینی دارد، اظهارکرد: شاهد هستیم که هرساله تعداد زیادی مسجد، مدرسه، مراکزدرمانی و.. توسط خیران به نام مبارک ائمه اطهار احداث می‌شود که این از غیرت دینی آن‌ها نشات می‌گیرد و بسیار ارزشمند است.

ارجائی با اشاره اینکه مردم ما در انجام کارخیر با موضوعاتی که پیوست دینی و فرهنگی دارد ارتباط بهتری برقرار می‌کنند، خاطرنشان کرد: شاید اگر به مردم بگوییم بیایید خیابانی را جهت استفاده زائران و مجاوران آسفالت کنید و یا پلی بسازید شاید تمایلی به این کار نداشته باشند و آن را وظیفه شهرداری بدانند، اما شاید اگر بگوییم ایستگاه آتش نشانی و یا سرویس بهداشتی عمومی بسازید و زیرساخت‌های بهداشتی شهر را تقویت کنید، تمایل به مشارکت پیدا کنند.

شهردار مشهد ادامه داد: لذا از ستاد خیرین شهریار و همکاران خودم در این ستاد درخواست دارم تا پروژه‌هایی را تعریف کنند که مردم راحت‌تر با آن ارتباط پیدا کرده و خیران تمایل داشته باشند در اجرای آن مشارکت داشته باشند.

ارجائی افزود: نکته دیگر که باید مورد توجه ستاد خیرین قرارگیرد، این است که مدت زمان اجرای پروژه‌ها و میزان هزینه مورد نیاز هم مشخص شود.

وی با بیان اینکه میزان مشارکت شهرداری نیز در اجرای پروژه‌ها باید مشخص باشد، اظهارکرد: به عنوان مثال اگر قرار است سرویس بهداشتی عمومی برای استفاده زائران و مجاوران با مشارکت خیرین احداث شود، مشخص شود که شهرداری زمین و پروانه به همراه ۵۰ درصد از هزینه‌های ساخت را تقبل و به نام خیر افتتاح می‌کند.

شهردار مشهد تصریح کرد: هر فردی بخواهد در ساخت ایستگاه آتش نشانی مشارکت داشته باشد، آن را می‌سازیم و به نام خیر افتتاح خواهیم کرد و پنجاه یا شصت درصد از هزینه آن را نیز پرداخت می‌کنیم.

ارجائی ادامه داد: یکی دیگر از درخواست‌هایی که از ستاد داریم این است که به بحث ورزش معلولان، بانوان و ورزش همگانی توجه زیادی داشته باشند، ورزشکاران معلول مشکلات زیادی دارند که باید سعی کنیم با استفاده از ظرفیت خیران این مشکلات را کاهش دهیم.

وی با اشاره به اینکه کسی حاضرنیست برای ورزش بانوان مجموعه‌ای اختصاصی بسازد، خاطرنشان کرد: معتقدم اگر بانوان سالم باشند بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد، اگر بانوانمان با نشاط باشند و زمینه را فراهم کنیم تا تفریح سالم داشته باشند، خانواده آرام می‌شود.

شهردار مشهد ادامه داد: برهمین اساس یکی از سیاست‌های ما این است تا امکان ویژه ورزش بانوان را در بوستان‌های بالای پنج هکتار فراهم کنیم و بودجه آن را در اصلاح بودجه امسال در نظر خواهیم گرفت که خیران نیز می‌توانند در این امر مشارکت داشته باشند.

ارجائی گفت: همچنین ستاد می‌تواند در بحث جمع آوری و توانمند سازی کودکان کار و معتادان متجاهر ورود پیدا کند که این موضوع هم می‌تواند بر کاهش آسیب‌های اجتماعی تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.

وی با بیان اینکه از تشکیل این ستاد ممنونیم و از تداوم کارآن استقبال خواهیم کرد، اضافه کرد: ما کار را ادامه خواهیم داد و آن را تقویت خواهیم کرد.

شهردار مشهد افزود: سامانه‌ای ایجاد بشود و در آن پروژه‌هایی که قابلیت مشارکت خیرین وجود دارد، قرار گیرد؛ کار به گونه‌ای باشد که حتی اگر فردی خواست مبلغ کمی کمک کند، این امکان وجود داشته باشد.

ارجائی ادامه داد: به گونه‌ای برنامه ریزی شود که ظرف یک یا دو ماه آینده سامانه آماده و پس از گرفتن مصوبه از شورای شهر فراخوان برای مشارکت خیرین در پروژه‌های مشارکتی عام المنفعه زده شود.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->