رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

رابرت مالی: مذاکرات وین کاملا ناامیدکننده بود

  • کد خبر: ۸۳۹۰۷
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۸
رابرت مالی: مذاکرات وین کاملا ناامیدکننده بود
نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران گفت: مذاکرات وین به دلیل عدم امکان گفتگوهای مستقیم با ایران، کاملاً ناامیدکننده بود. او همچنین اذعان کرد کشورش در جلب اعتماد دولت قبلی و دولت کنونی ایران ناکام مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رابرت مالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران روز چهارشنبه طی اظهاراتی در نشست اندیشکده کارنگی اعلام کرد که کشورش در جلب اعتماد دولت قبلی و دولت کنونی ایران ناکام مانده است.

رابرت مالی در این خصوص گفت: «مهم‌ترین گام در راستای اعتمادسازی با ایران این است که بگوییم ما خواهان احیای برجام هستیم و برای این منظور آماده‌ایم تحریم‌ها را برداریم. واضح است که نظر دولت سابق و دولت کنونی ایران این نیست.»

وی ادامه داد: «مذاکرات وین به دلیل عدم امکان گفتگو‌های مستقیم با ایران، کاملاً ناامیدکننده بود. مذاکرات غیرمستقیم با ذات دیپلماسی، اتخاذ مواضع واقعی، تعیین خطوط قرمز و مواردی از این دست همخوانی ندارد.»

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران اضافه کرد: «البته حتی با مذاکرات مستقیم نیز ممکن بود نتیجه‌ای در وین حاصل نشود، اما هیچ شکی نیست که مذاکرات مستقیم می‌توانست مؤثرتر باشد و من فکر می‌کنم تیم آقای عراقچی نیز همین‌طور فکر می‌کردند.»

وی افزود: «ارزیابی ایالات متحده و همه شرکا این بود که ما در ۶ دور نخست مذاکرات وین به یک تفاهم نزدیک شده‌ایم، اما ممکن است این وضعیت درباره دولت جدید [ایران]صدق نکند. ایران پاسخ این سؤال را از طریق کار‌هایی که انجام می‌دهد یا انجام نمی‌دهد، مشخص خواهد کرد.»

طرف‌های غربی طی ماه‌های اخیر بار‌ها تلاش کرده‌اند که ایران را مقصر طولانی شدن مذاکرات وین جلوه داده و از قبل ایران را عامل شکست احتمالی مذاکرات وین معرفی کنند.

مقامات جمهوری اسلامی ایران همواره در پاسخ به این ادعای تکراری و بی‌اساس طرف‌های غربی تأکید کرده‌اند که اعضای اروپایی برجام و آمریکا -که در سال ۲۰۱۸ از برجام خارج شده و اکنون سعی در بازگشت به برجام بدون رفع تحریم‌های یکجانبه علیه ایران دارد- با بی‌توجهی به حقوق ایران و تلاش برای گره زدن برجام به مسائل دیگر باعث پیچیدگی مذاکرات احیای برجام شده‌اند.

از سوی دیگر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان اوایل شهریورماه در یک گفتگوی تلویزیونی تصریح کرد: «به دنبال فرار از میز مذاکره نیستیم. دولت سیزدهم مذاکره‌ای را مذاکره می‌داند که دستاورد‌های ملموس در راستای تامین منافع و حقوق ملت ایران داشته باشد. طبعا این پیام تاثیرات مثبت خود را در طرف مقابل داشته است.»

امیرعبداللهیان تأکید کرد: «مذاکره از ابزار دیپلماسی است و امیدواریم اتفاقات خوبی رخ دهد و طرف‌های مقابل بر مبنای خرد در میز مذاکره حضور یابند.»



منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->