مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

آیا طب سنتی مخالف واکسن کروناست؟

  • کد خبر: ۸۴۱۲۵
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰
آیا طب سنتی مخالف واکسن کروناست؟
یک متخصص طب سنتی گفت: واکسیناسیون از جمله روش‌هایی است که انسان برای محافظت از خود در مقابل بیماری‌های عفونی و قابل انتقال بکار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: واکسیناسیون از جمله روش‌هایی است که انسان برای محافظت از خود در مقابل بیماری‌های عفونی و قابل انتقال بکار می‌گیرد.

دکتر غلامرضا حقیقی، افزود: در بررسی منابع پزشکی طب سنتی ایرانی، مشاهده می‌کنیم بهاء الدوله رازی از جمله پزشکانی است که در قرون ۹ و ۱۰ هجری در مکتوباتش، نوعی واکسیناسیون خوراکی برای آبله را معرفی می‌کند و یا اینکه کرمانی نویسنده کتاب دقایق العلاج که حدود ۲۰۰ سال قبل می‌زیسته از آبله کوبی در پیشگیری از ابتلا به فرم‌های شدید آبله بحث می‌کند.

وی ادامه داد: در سده‌های قبل در بعضی مناطق ایران مثل سیستان و بلوچستان با استفاده از ترشحات و مواد ناشی از آبله گاوی برای مبتلا کردن انسان به فرم خفیف آبله و پیشگیری از ابتلا به فرم شدید و عارضه دار یا مرگ آور به روش آبله کوبی استفاده شده است.

این متخصص طب سنتی ایرانی در ادامه گفت: پس از اختراع واکسن در سال ۱۷۹۸ توسط ادواردجنر، امید انسان به غلبه بر بیماری‌های عفونی افزایش یافت و اجرای برنامه‌های توسعه واکسیناسیون در قرن بیستم، شیوع و بیماری‌زایی و ایجاد معلولیت و بیماری‌های متعددی مانند کزاز نوزادی و کزاز کودکان و بالغین، دیفتری، سرخک، فلج اطفال، سیاه سرفه و ... را کاهش داده یا جلوگیری کرده است، اما هم‌چنان بیماری‌های زیادی هستند که نیاز به واکسن موثر دارند.

دکترحقیقی با اشاره به شیوع کرونا در سال‌های اخیر، گفت: شیوع ویروس کرونا انسان را متوجه به لزوم ساختن واکسن موثری بر علیه این بیماری کرده است.

وی ادامه داد: گرچه هنوز واکسنی که از ابتلا به کرونا بطور کامل جلوگیری کند ساخته نشده است، اما واکسیناسیون با واکسن‌های تولیدی می‌تواند به میزان قابل توجهی از پیشرفت کرونا به سمت اشکال شدید بیماری و فوت ناشی از آن جلوگیری کرده و از نیاز به بستری در بیمارستان و بخش‌های ویژه بکاهد.

وی اضافه کرد: از راه‌های دیگر محافظت از خود در مقابل کرونا به استفاده از ماسک و بهداشت دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی میشود نام برد.

متخصص طب سنتی ایرانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد: هم واکسیناسیون و هم رعایت این حداقل‌های بهداشتی از مواردی است که توسط متخصصین طب سنتی هم توصیه می‌شود.

دکتر حقیقی گفت: اگر گاهی بنام طب سنتی مطلبی مبنی بر بی نیازی به واکسیناسیون و رعایت موارد بهداشتی گفته شده یا نوشته می‌شود این‌ها به هیچ وجه مورد تایید متخصصین طب سنتی ایرانی نیست.

وی ادامه داد: گرچه واکسن دارای عوارضی است، اما مقایسه سود و ضرری که به بدن می‌رساند ما را متقاعد به واکسینه شدن می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->