جو بایدن، رئیس جمهور پیشین آمریکا، به سرطان مبتلا شد کشته شدن سه پلیس دولت موقت سوریه در پی انفجار در شهر المیادین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) حماس تکذیب کرد | آتش‌بس ۲ ماهه با صهیونیست‌ها صحت ندارد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران باید پمپ‌بنزین کشتی‌های خلیج فارس شود سخنگوی دولت مشهد را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک‌سال‌ونیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد التماس زلنسکی به آمریکا در پی پیشروی‌های روسیه تهدید هدفمند گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد عراقچی: غنی‌سازی در ایران‌، چیزی نیست که متوقف بشود پزشکیان با خانواده‌های شهدای خدمت دیدار کرد وقوع انفجار در شهر المیادین سوریه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنجشنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است
سرخط خبرها

داعش مسئولیت حمله به مسجد شیعیان در قندهار را برعهده گرفت

  • کد خبر: ۸۴۱۶۳
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۷
داعش مسئولیت حمله به مسجد شیعیان در قندهار را برعهده گرفت
گروه تروریستی داعش مسئولیت انفجار روز گذشته در مسجد شیعیان در قندهار افغانستان را پذیرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از رویترز، این گروه تروریستی در بیانیه‌ای مسئولیت انفجار انتحاری که روز جمعه مسجد فاطمیه قندهار در جنوب افغانستان را هدف گرفت بر عهده گرفت.

این انفجار که به شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۰۰ تن منجر شد توسط سه عامل انتحاری صورت گرفت.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که داعش در بیانیه‌ای در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که دو نفر از اعضای آن، خود را در مسجد منفجر کردند.

خبرنگار الجزیره به نقل از یک منبع دولتی گفته است که شمار کشته شدگان این بمب گذاری به ۴۱ تن و شمار زخمی‌ها به ۸۰ تن افزایش یافته است.

این دومین حمله تروریستی داعش در کمتر از ۱۰ روز به مساجد افغانستان است.

هفته گذشته نیز در جریان انفجاری انتحاری در حسینیه "سیدآباد" در منطقه "خان‌آباد" قندوز در شمال افغانستان ۱۲۰ تن کشته و ۲۰۰ تن دیگر زخمی شدند. داعش مسئولیت این انفجار را که محکومیت‌های گسترده‌ای را به دنبال داشت برعهده گرفت.

انفجار قندهار که بزرگترین مسجد شیعیان در مرکز این شهر را هدف گرفت محکومیت‌های گسترده‌ای را به دنبال داشت و سازمان ملل خواهان مجازات عاملان این جنایت شد.

واکنش‌ها به حمله قندهار

از سوی دیگر وزارت امور خارجه عربستان حمله تروریستی به مسجد قندهار در جنوب افغانستان را محکوم کرد.

این وزارتخانه ضمن ابراز امیدواری به ثبات اوضاع در افغانستان در اسرع وقت تاکید کرد که در کنار مردم افغانستان است.

وزارت امور خارجه عربستان همچنین بر موضع ریاض در رد "این اقدامات جنایتکارانه که با تمام اصول دینی و ارزش‌های اخلاقی و انسانی ناسازگار است" تاکید کرد و به خانواده‌های قربانیان و مردم افغانستان تسلیت گفته و ضمن ابراز همدردی برای مجروحان شفای عاجل آرزو کرد.

وزارت امور خارجه قطر نیز در بیانیه‌ای "موضع قاطع قطر در رد خشونت و تروریسم ، به هر انگیزه و دلایلی" را اعلام و بر رد کامل هدف قرار دادن عبادتگاه‌ها و ایجاد رعب و وحشت تاکید کرد.

وزارت امور خارجه امارات، نیز حمله بعد از ظهر جمعه به مسجد شیعیان در شهر قندهار افغانستان که منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها تن شد، شدیداً محکوم کرد.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که "این اقدامات جنایتکارانه" را به شدت محکوم می‌کند و بر "مخالفت دائم امارات با هر گونه خشونت و تروریسم که با ارزش‌ها و اصول انسانی ناسازگار است" تاکید کرد.

وزارت امور خارجه اردن نیز به خانواده‌های قربانیان انفجار تروریستی قندهار افغانستان ، تسلیت گفته و این اقدام تروریستی را به شدت محکوم کرد.

سخنگوی رسمی این وزارتخانه تاکید کرد اردن همه انواع تروریسم را محکوم می‌کند.

وزارت خارجه روسیه نیز انفجار انتحاری در مسجد شیعیان در شهر قندهار در جنوب افغانستان را محکوم کرد و از طالبان خواست تا امنیت منطقه را تأمین کند.

ماریا زاخارووا ، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: "ما این اقدام وحشیانه تروریستی را محکوم می‌کنیم. امیدواریم عاملان آن افشا شده و مجازات سنگینی را تحمل کنند."

این وزارتخانه ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های قربانیان و شفای عاجل برای مجروحان ، از مقامات افغان خواست "اقدامات بیشتری را برای تأمین امنیت در سراسر کشور انجام دهند".

وزارت امور خارجه ترکیه هم در بیانیه‌ای از حمله تروریستی به مسجد شیعیان در شهر قندهار در جنوب افغانستان ابراز تأسف کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->