برخورد قاطع با کم‌فروشی نانوایان در مشهد دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند | کارگزاری‌های مجاز را چگونه تشخیص دهیم؟ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشترکان خوش‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد افزایش ۱۰ درصدی مصرف برق در خراسان رضوی در سال گذشته تعطیل شدن روز پنجشنبه چه پیامد‌هایی دارد؟ قیمت محصولات سایپا و ایران خودرو در بازار امروز (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه توقیف شد! بیانات رهبر معظم انقلاب در حوزه امنیت شغلی کارگران مهم‌ترین مطالبه جامعه کارگری است وزیر اقتصاد در مشهد: جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است اسماعیلی با اشاره به مطالبه‌های مقام معظم رهبری از مسئولان در دیدار با کارگران: مجلس پیگیر تامین امنیت شغلی کارگران است تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر معظم انقلاب به مسئولان افزایش حقوق‌ها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست | حقوق‌ها نیاز به اصلاح دارد سازوکار مجلس برای ساماندهی بازار املاک + اینفوگرافی مصوبه کارت بانکی این ۶ بانک حذف می‌شوند + جزئیات زمان عرضه گسترده نوبرانه‌های بهاری در بازار اعلام شد | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت فرنگی، سیب و موز را ببینید پلمب یک آتلیه عکاسی در مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه‌های شناسایی لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت بیانات مقام معظم رهبری حرف دل همه کارگران بود بنزین سوپر امروز در کدام جایگاه‌های مشهد توزیع می‌شود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) امتیاز ۶۰۰ میلیون تومانی برای دارندگان کارت ملی! نمک‌هایی که کاش نم نمک کم شوند! دلار وارد کانال ۶۲ هزار تومان شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اختصاص بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی
سرخط خبرها

دامداران روز به روز در حال ورشکستگی اند

  • کد خبر: ۸۴۳۵۹
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۴
دامداران روز به روز در حال ورشکستگی اند
براساس آمارها از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۹ حدود یک میلیون دامدار مجبور به ترک فعالیت خود شده اند

به گزارش شهرآرانیوز، افشین صدر دادرس،مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور در پاسخ به این سوال که آیا دولت برنامه ای برای خرید تضمینی یا حمایتی دام های سبک در نظر گرفته است یا خیر؟ گفت: قرار بود از تیرماه یک میلیون راس دام عشایر خریداری شود ولی تاکنون ۱۰۰ هزار راس خریداری شده است. برای دام غیر عشایر نیز هنوز هیچ تدبیری اندیشیده نشده و دامداران روز به روز در حال ورشکستگی اند. بخشی از دامداران که تاب آوری بیشتری نسبت به شرایط داشتند هنوز مشغول به فعالیتند ولی با ادامه این روند آنها نیز از بین می روند.

وی ادامه داد: وارد شش ماهه دوم سال می شویم. در شرایط طبیعی دامدار نیاز دارد در این برهه از سال دام هایش را به صورت دستی تغذیه کند ولی با کمبود نهاده مواجه هستیم. از طرفی سهمیه ماهانه دام سبک در هر ماه ۳کیلو و ۹۰۰ گرم نهاده دولتی بود که آن هم به همه دامداران نمی رسید که بر اساس گزارشات دریافتی از برخی استانها این عدد به یک کیلو تا یک کیلو ونیم کاهش یافته است.این در حالیست که ماهیانه حدود ۱۲ کیلو نهاده برای تغذیه دام مولد نیاز است. به عبارت دیگر دامداران مجبور هستند بخش عمده نهاده های مورد نیاز خود را از بازار آزاد با قیمت های بالا تهیه کنند.   

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور اضافه کرد: اولویت تخصیص نهاده های دولتی به ترتیب مرغ، دام شیری، دام گوشتی است. که در دام های گوشتی نیز ابتدا به دام سنگین و سپس به دام سبک نهاده تعلق می گیرد.

وی تصریح کرد: گفته می شود ارز مورد نیاز نهاده ها تا آخر سال تامین شده است. سوال اینجاست که چه مقدار ارز در نظر گرفته شده و آیا قرار است تامین نهاده ها تا آخر سال مانند شش ماهه ابتدایی امسال باشد؟

دادرس با بیان اینکه گفته می شود اگر دامداران دائما در ضرر هستند چرا به فعالیت خود ادامه می دهند و واحدهای تولیدی را تعطیل نمی کنند،گفت: در جواب کسانی که صحبت های این چنینی می کنند باید گفت بهتر است به آمارهای مرکز آمار ایران سری بزنید تا متوجه شوید که در این ۱۰-۱۲ سال چه تعداد دامداری ها را تعطیل کرده اند. براساس آمارها از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۹ حدود یک میلیون دامدار مجبور به ترک فعالیت خود شده اند و این عدد بسیاری بالایی است. آیا منظورشان از تعطیلی یعنی از بین رفتن کل تولید؟

وی در ادامه گفت: می گویند برای دولت هزینه اضافه ایجاد نکنید. آیا هزینه برای ایجاد اشتغال و پایداری تولید بهتر است یا اینکه مجبور باشند هزینه زیادی صرف واردات گوشت انجام دهند؟

 این فعال بخش خصوصی در ادامه آمارهای واردات نهاده ها در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ را تشریح کرد و گفت: واردات ذرت در ۱۱ ماهه سال ۱۳۹۹نسبت به مدت مشابه سال در ۱۳۹۸، ۱۱ درصد افزایش داشته است. یعنی میزان واردات از ۱۴ میلیون تن به ۱۶ میلیون تن رسیده است. واردات ۱۱ ماهه جو هم در سال ۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۵۵ درصد کاهش داشته است. یعنی میزان واردات در سال ۱۳۹۸ از سه میلیون ۷۶۰ هزارتن به یک میلیون و ۷۰۳ هزارتن در سال ۱۳۹۹ رسیده است. همچنین کنجاله سویا نیز در سال ۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۹ درصدی همراه شده است. یعنی از یک میلیون و ۹۸۵ هزارتن به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن در سال ۱۳۹۹ رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->