زمان ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات قیمت امروز طلا در مشهد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) مصرف بیش از ۱۵۰ میلیون لیتر بنزین در روز ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ وضعیت آب در مشهد، بحرانی‌تر از همیشه | جیره‌بندی آب در شهر، غیرقابل پیش‌بینی است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۳ هزار تومان منع قانونی برای افزایش ۲ بار در سال حقوق‌ها برای کارگران وجود ندارد پس لرزه‌های وضع تعرفه‌های جدید آمریکا علیه کشورهای جهان | ریزش ارزش دارایی‌های بزرگ قیمت امروز میوه در مشهد چقدر است؟ (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ساعت کاری واحد‌های صنفی طلافروشی در مشهد تغییر کرد سقوط ۱۱۶ میلیارد دلاری ثروت ایلان ماسک + علت سقوط بازار سهام آمریکا در آستانه آغاز جنگ تعرفه‌ای ترامپ سازمان هواپیمایی مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش را تعلیق کرد عضو هیات رئیسه مجلس: ۴۰درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟
سرخط خبرها

دامداران روز به روز در حال ورشکستگی اند

  • کد خبر: ۸۴۳۵۹
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۴
دامداران روز به روز در حال ورشکستگی اند
براساس آمارها از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۹ حدود یک میلیون دامدار مجبور به ترک فعالیت خود شده اند

به گزارش شهرآرانیوز، افشین صدر دادرس،مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور در پاسخ به این سوال که آیا دولت برنامه ای برای خرید تضمینی یا حمایتی دام های سبک در نظر گرفته است یا خیر؟ گفت: قرار بود از تیرماه یک میلیون راس دام عشایر خریداری شود ولی تاکنون ۱۰۰ هزار راس خریداری شده است. برای دام غیر عشایر نیز هنوز هیچ تدبیری اندیشیده نشده و دامداران روز به روز در حال ورشکستگی اند. بخشی از دامداران که تاب آوری بیشتری نسبت به شرایط داشتند هنوز مشغول به فعالیتند ولی با ادامه این روند آنها نیز از بین می روند.

وی ادامه داد: وارد شش ماهه دوم سال می شویم. در شرایط طبیعی دامدار نیاز دارد در این برهه از سال دام هایش را به صورت دستی تغذیه کند ولی با کمبود نهاده مواجه هستیم. از طرفی سهمیه ماهانه دام سبک در هر ماه ۳کیلو و ۹۰۰ گرم نهاده دولتی بود که آن هم به همه دامداران نمی رسید که بر اساس گزارشات دریافتی از برخی استانها این عدد به یک کیلو تا یک کیلو ونیم کاهش یافته است.این در حالیست که ماهیانه حدود ۱۲ کیلو نهاده برای تغذیه دام مولد نیاز است. به عبارت دیگر دامداران مجبور هستند بخش عمده نهاده های مورد نیاز خود را از بازار آزاد با قیمت های بالا تهیه کنند.   

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور اضافه کرد: اولویت تخصیص نهاده های دولتی به ترتیب مرغ، دام شیری، دام گوشتی است. که در دام های گوشتی نیز ابتدا به دام سنگین و سپس به دام سبک نهاده تعلق می گیرد.

وی تصریح کرد: گفته می شود ارز مورد نیاز نهاده ها تا آخر سال تامین شده است. سوال اینجاست که چه مقدار ارز در نظر گرفته شده و آیا قرار است تامین نهاده ها تا آخر سال مانند شش ماهه ابتدایی امسال باشد؟

دادرس با بیان اینکه گفته می شود اگر دامداران دائما در ضرر هستند چرا به فعالیت خود ادامه می دهند و واحدهای تولیدی را تعطیل نمی کنند،گفت: در جواب کسانی که صحبت های این چنینی می کنند باید گفت بهتر است به آمارهای مرکز آمار ایران سری بزنید تا متوجه شوید که در این ۱۰-۱۲ سال چه تعداد دامداری ها را تعطیل کرده اند. براساس آمارها از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۹ حدود یک میلیون دامدار مجبور به ترک فعالیت خود شده اند و این عدد بسیاری بالایی است. آیا منظورشان از تعطیلی یعنی از بین رفتن کل تولید؟

وی در ادامه گفت: می گویند برای دولت هزینه اضافه ایجاد نکنید. آیا هزینه برای ایجاد اشتغال و پایداری تولید بهتر است یا اینکه مجبور باشند هزینه زیادی صرف واردات گوشت انجام دهند؟

 این فعال بخش خصوصی در ادامه آمارهای واردات نهاده ها در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ را تشریح کرد و گفت: واردات ذرت در ۱۱ ماهه سال ۱۳۹۹نسبت به مدت مشابه سال در ۱۳۹۸، ۱۱ درصد افزایش داشته است. یعنی میزان واردات از ۱۴ میلیون تن به ۱۶ میلیون تن رسیده است. واردات ۱۱ ماهه جو هم در سال ۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۵۵ درصد کاهش داشته است. یعنی میزان واردات در سال ۱۳۹۸ از سه میلیون ۷۶۰ هزارتن به یک میلیون و ۷۰۳ هزارتن در سال ۱۳۹۹ رسیده است. همچنین کنجاله سویا نیز در سال ۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۹ درصدی همراه شده است. یعنی از یک میلیون و ۹۸۵ هزارتن به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن در سال ۱۳۹۹ رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->