گاز و برق ۱۵ هزار ویلای خالی از سکنه مازندران قطع شد خط قرمز‌های تغذیه در شب یلدا | چه میوه هایی را در شب یلدا نخوریم؟ وحدت حوزه و دانشگاه، لازمه پیشرفت جامعه اسلامی است کوتا‌ه‌ترین توصیه‌ها برای بلندترین شب مروری بر تاریخ جشن شب چله از ایران باستان تا به امروز | شب مرگ اهریمن و زایش خورشید تنقلات سالم برای شب‌نشینی یلدا | شب‌چره‌های زمستانی کلاس‌های درس تمام دانشگاه‌ها با دستور وزارت علوم تا پایان ترم اول ۱۴۰۳ مجازی شد + عکس قتل پدر به دلیل رابطه نامتعارف با زن غریبه + عکس اختلال در عملکرد ادارات مشهد؛ از قطعی برق تا سرگردانی ارباب رجوع | خاموشی ها، ادارات را فلج کرده است آسفالت ۱۳ هزار کیلومتر از جاده‌های کشور در هشت ماه نخست سال ۱۴۰۳  دانشگاه فردوسی مشهد تا پایان ترم اول ۱۴۰۳ مجازی شد بهترین روش‌ها برای تسکین سرفه چیست؟ افزایش اختلالات اوتیسم در میان کودکان ایرانی توزیع شیر مدارس در مشهد، معطل ابلاغیه کمبود نقدینگی و تأخیر پرداخت بدهی بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی زمینه‌ساز کمبود دارو تقسیم بندی جدید در رسیدگی به پرونده‌های قضایی با فعالیت دادگاه‌های صلح جدول جدید واکسیناسیون کودکان منتشر شد یک قطره خون شما برای دورهمی بیماران کافی است اهمیت پژوهش در توسعه همه‌جانبه کشور اکثر جوانان مبتلا به کووید طولانی طی ۲ سال بهبود می‌یابند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳) و شب یلدا وزیر آموزش و پرورش در مشهد: کمبود معلم نداریم | در آینده‌ای نه چندان دور با بحران نیروی مازاد مواجه می‌شویم + فیلم پویش هایی برای خاطره‌سازی شب چله برای نیازمندان | یلدا، بهانه همدلی ۶۰۰ پرونده قضایی ویژه نوجوانان در رابطه با سلاح سرد در دست بررسی است | بازی خطرناک نوجوانان روی تیغه بران تغییر ساعت آغاز‌به‌کار ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی تا پایان بهمن ۱۴۰۳ آیا مدارس مشهد و خراسان رضوی شنبه (یک دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی هنوز ادامه دارد (۲۹ آذر ۱۴۰۳) گازگرفتگی در مشهد ۳۸ نفر را روانه بیمارستان کرد (۲۹ آذر ۱۴۰۳) جزئیات توافق دولت و مجلس در مورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | قانون از همین ماه (آذر ۱۴۰۳) اجرا می‌شود امدادرسانی هلال احمر به ۴ هزار و ۴۶ حادثه‌دیده در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ آذر ۱۴۰۳) آیا چاقی بعد از جراحی‌های زیبایی برمی‌گردد؟ آیا ژله فایده هم دارد؟
سرخط خبرها

مادران نوزادان نارس بیشتر به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند

  • کد خبر: ۸۴۴۲۳
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۷
مادران نوزادان نارس بیشتر به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند
نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد، خطر ابتلا به فشار خون بالا در مادرانی که نوزادان نارس به دنیا می‌آورند، در مقایسه با مادرانی که نوزادان خود را به موقع به دنیا می‌آورند، بیش از ۲ برابر است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد، خطر ابتلا به فشار خون بالا در مادرانی که نوزادان نارس به دنیا می‌آورند، در مقایسه با مادرانی که نوزادان خود را به موقع به دنیا می‌آورند، بیش از ۲ برابر است.

به نقل از روزنامه دیلی میل، محققان می‌گویند یافته‌های این مطالعه جدید به این معنا است که پزشکان باید زایمان زودرس را به عنوان یک عامل خطر مادام العمر برای ابتلا به فشار خون بالا در زنان و ابتلا به بیماری‌های بعدی قلبی عروقی مانند حمله قلبی و سکته قلبی در نظر بگیرند.

محققان در این مطالعه بیش از ۲ میلیون زن سوئدی را برای تقریبا به مدت ۴۵ سال مورد بررسی قرار دادند؛ این کار به محققان اجازه داد تا هم خطر فوری و هم بلند مدت فشار خون بالا را پس از تولد بررسی کنند. نتایج این مطالعه نشان داد زنانی که زایمان زودرس دارند، بعد از یک دهه (۱۰ سال)، ۶۷ درصد بیشتر از زنانی که نوزادان خود را به موقع به دنیا آورده بودند، در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا قرار دارند.

این مطالعه نشان داد، مادرانی که در هفته ۲۲ بارداری زایمان کرده اند، بیش از دو برابر در معرض ابتلا به فشار خون بالا قرار داشتند، اما این خطر برای زنانی که بعد از هفته ۳۷ یا ۳۸ بارداری، زایمان کرده بودند، تنها ۲۶ درصد بود.

محققان در این مطالعه تمامی زنانی که زایمان زودرس داشتند را با زنانی مقایسه کردند که نوزادان خود را سر موقع یعنی در فاصله زمانی میان هفته ۳۹ تا ۴۱ بارداری به دنیا آورده بودند. این مطالعه همچنین نشان داد، زنانی که نوزادان خود را دیرتر یعنی بعد از هفته ۴۲ بارداری به دنیا می‌آورند، با کاهش ۱۴ درصدی خطر ابتلا به فشار خون بالا روبه‌رو هستند.

محققان همچنین متوجه شدند که این افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا برای بیش از ۴۰ سال ادامه داشت. محققان محاسبه کردند که زایمان در هر هفته اضافی بعد از هفته ۲۲ بارداری، خطر ابتلا به فشار خون بالا را به طور متوسط سه درصد کاهش می‌دهد.

هنوز مشخص نیست چرا زنانی که نوزاد نارس دارند، بیشتر مستعد فشار خون هستند. با این حال، مطالعات اخیر نشان داده است که زایمان زودرس می‌تواند باعث التهاب غشای نازکی شود که قلب و عروق خونی را به نام «اندوتلیوم» می‌پوشاند.

التهاب اندوتلیوم می‌تواند عامل ایجاد فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی باشد. این مطالعه جدیدترین مطالعه‌ای است که خطرات زایمان زودرس را بر سلامتی زنان ارزیابی کرده است.

یک بارداری طبیعی ۳۷ تا ۴۲ هفته و به طور متوسط ۴۰ هفته به طول می‌انجامد. بیشتر نوزادان نزدیک زمان تعیین شده و با یک یا دو هفته پس و پیش شدن متولد می‌شوند. زایمان قبل از ۳۷ هفتگی را زایمان زودهنگام می‌نامند.

نوزادان در سه ماه آخر بارداری رشد زیادی می‌کنند و اگر زودتر متولد شوند، با دشواری مواجه می‌شوند. زایمان زودهنگام یکی از دلایل مرگ و میر نوزادان است. نوزادانی که زنده می‌مانند در مقایسه با نوزادان کامل احتمال بیشتری دارد که در طول زندگی خود مشکلاتی مانند تاخیرات رشد، کم شنوایی، نابینایی، بیماری‌های ریوی مزمن و فلج مغزی داشته باشند.

حدود ۲۵ درصد از کودکان نارس (کودکانی که قبل از ۳۲ هفتگی به دنیا آمده‌اند) از آسیب دیدگی بلندمدت رشد مغزی رنج می‌برند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->