وام ۳۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری چه زمانی واریز می‌شود؟ اقدامات اورژانسی در زمان گرمازدگی کدام است؟ هواشناسی هشدار داد؛ تشدید رگبار و رعدوبرق در ۱۳ استان و احتمال وقوع سیلاب در هفته جاری (۶ مرداد ۱۴۰۳) تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان‌رضوی در روز یکشنبه (۷ مرداد ۱۴۰۳) حکم اعدام پرستار قلابی به زودی اجرا می‌شود ثبت اعتراض به نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تمدید شد + جزئیات نتایج آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ (۶ مرداد ۱۴۰۳) آزار و اذیت شیطانی زن جوان در پوشش مسافرکشی در پایتخت (۶ مرداد ۱۴۰۳) اثرات مواجهه طولانی با پرتو‌های فرابنفش | بین ساعات ۱۰ تا ۱۶، کمتر درمعرض نور خورشید قرار بگیرید آماده‌باش اورژانس کشور برای درمان گرمازدگی | استقرار اتوبوس‌آمبولانس در میادین بزرگ شهر‌های گرم دمای گرم‌ترین شهر ایران چند درجه است؟ (شنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۳) هشدار سازمان بازرسی به جهاد کشاورزی برای تنظیم بازار کالا‌ها کودکی و  الفبای کسب وکار | ۲۰ راهکار برای آموزش کارآفرینی به کودکان هشدار قوه‌ قضائیه نسبت به اجاره کارت‌های بانکی روش‌های محافظت از پوست در وضعیت هشدار خطرناک تابش اشعه فرابنفش برخورد قاطع با مدارسی که به تعطیلی گرمایی بی‌توجهی کنند (۶ مرداد ۱۴۰۳) خدمات‌دهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به هزار و ۶۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی شمار مبتلایان به کرونا در ژاپن افزایش یافت انتشار عکس‌های خصوصی دختر جوان منجر به قتل ۲ مرد شد + عکس توصیه‌های حقوقی به زائران پیاده‌روی اربعین
سرخط خبرها

مادران نوزادان نارس بیشتر به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند

  • کد خبر: ۸۴۴۲۳
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۷
مادران نوزادان نارس بیشتر به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند
نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد، خطر ابتلا به فشار خون بالا در مادرانی که نوزادان نارس به دنیا می‌آورند، در مقایسه با مادرانی که نوزادان خود را به موقع به دنیا می‌آورند، بیش از ۲ برابر است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد، خطر ابتلا به فشار خون بالا در مادرانی که نوزادان نارس به دنیا می‌آورند، در مقایسه با مادرانی که نوزادان خود را به موقع به دنیا می‌آورند، بیش از ۲ برابر است.

به نقل از روزنامه دیلی میل، محققان می‌گویند یافته‌های این مطالعه جدید به این معنا است که پزشکان باید زایمان زودرس را به عنوان یک عامل خطر مادام العمر برای ابتلا به فشار خون بالا در زنان و ابتلا به بیماری‌های بعدی قلبی عروقی مانند حمله قلبی و سکته قلبی در نظر بگیرند.

محققان در این مطالعه بیش از ۲ میلیون زن سوئدی را برای تقریبا به مدت ۴۵ سال مورد بررسی قرار دادند؛ این کار به محققان اجازه داد تا هم خطر فوری و هم بلند مدت فشار خون بالا را پس از تولد بررسی کنند. نتایج این مطالعه نشان داد زنانی که زایمان زودرس دارند، بعد از یک دهه (۱۰ سال)، ۶۷ درصد بیشتر از زنانی که نوزادان خود را به موقع به دنیا آورده بودند، در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا قرار دارند.

این مطالعه نشان داد، مادرانی که در هفته ۲۲ بارداری زایمان کرده اند، بیش از دو برابر در معرض ابتلا به فشار خون بالا قرار داشتند، اما این خطر برای زنانی که بعد از هفته ۳۷ یا ۳۸ بارداری، زایمان کرده بودند، تنها ۲۶ درصد بود.

محققان در این مطالعه تمامی زنانی که زایمان زودرس داشتند را با زنانی مقایسه کردند که نوزادان خود را سر موقع یعنی در فاصله زمانی میان هفته ۳۹ تا ۴۱ بارداری به دنیا آورده بودند. این مطالعه همچنین نشان داد، زنانی که نوزادان خود را دیرتر یعنی بعد از هفته ۴۲ بارداری به دنیا می‌آورند، با کاهش ۱۴ درصدی خطر ابتلا به فشار خون بالا روبه‌رو هستند.

محققان همچنین متوجه شدند که این افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا برای بیش از ۴۰ سال ادامه داشت. محققان محاسبه کردند که زایمان در هر هفته اضافی بعد از هفته ۲۲ بارداری، خطر ابتلا به فشار خون بالا را به طور متوسط سه درصد کاهش می‌دهد.

هنوز مشخص نیست چرا زنانی که نوزاد نارس دارند، بیشتر مستعد فشار خون هستند. با این حال، مطالعات اخیر نشان داده است که زایمان زودرس می‌تواند باعث التهاب غشای نازکی شود که قلب و عروق خونی را به نام «اندوتلیوم» می‌پوشاند.

التهاب اندوتلیوم می‌تواند عامل ایجاد فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی باشد. این مطالعه جدیدترین مطالعه‌ای است که خطرات زایمان زودرس را بر سلامتی زنان ارزیابی کرده است.

یک بارداری طبیعی ۳۷ تا ۴۲ هفته و به طور متوسط ۴۰ هفته به طول می‌انجامد. بیشتر نوزادان نزدیک زمان تعیین شده و با یک یا دو هفته پس و پیش شدن متولد می‌شوند. زایمان قبل از ۳۷ هفتگی را زایمان زودهنگام می‌نامند.

نوزادان در سه ماه آخر بارداری رشد زیادی می‌کنند و اگر زودتر متولد شوند، با دشواری مواجه می‌شوند. زایمان زودهنگام یکی از دلایل مرگ و میر نوزادان است. نوزادانی که زنده می‌مانند در مقایسه با نوزادان کامل احتمال بیشتری دارد که در طول زندگی خود مشکلاتی مانند تاخیرات رشد، کم شنوایی، نابینایی، بیماری‌های ریوی مزمن و فلج مغزی داشته باشند.

حدود ۲۵ درصد از کودکان نارس (کودکانی که قبل از ۳۲ هفتگی به دنیا آمده‌اند) از آسیب دیدگی بلندمدت رشد مغزی رنج می‌برند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->