فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

آخرین روز کار، واپسین روز جهاد

  • کد خبر: ۸۴۴۴۸
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۶
آخرین روز کار، واپسین روز جهاد
حسین حسامی - عضو کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد

سردار علی شوشتری این واقعیت را برای همه ما به اثبات رساند که رزمنده بودن به جبهه‌های جنگ منتهی نمی‌شود و می‌تواند تا سال‌های سال و در عرصه‌های مختلف ادامه یابد. باور به ارزش‌های دفاع مقدس و صیانت از مرز‌های وطن در وجود ایشان تا لحظه انتهای خدمت پایان نیافت؛ باوری که سبب شد سردار شوشتری در آخرین روز بازنشستگی این حکم را نه از مسیر معمول، بلکه از درگاه ایزد منان دریافت کند.

این سردار بزرگ چه پیش از انقلاب و چه پس از آن و حتی سالیان سال پس از دفاع مقدس، جبهه‌های رزم را در نقاط محروم کشور یافت و برای محرومیت زدایی از مناطقی مانند سیستان وبلوچستان لباس رزم پوشید؛ رزمی که این بار شکل و شمایلی دیگر داشت و بسی سخت‌تر از نبرد در جبهه‌های جنگ بود؛ نبردی که وجوه مختلفی داشت و همتی بسیار بیشتر می‌طلبید، هرچند بدخواهان تلاش‌های او را نیز تاب نیاوردند و در اقدامی تروریستی ایشان را به شهادت رساندند. آرزوی این شهید بزرگوار اتحاد میان شیعیان و سنی‌های مناطق محروم سیستان وبلوچستان بود.

زیرا به درستی دریافته بود که حل بسیاری از مشکلات جز در سایه اتحاد و وحدت محقق نخواهد شد، هرچند این فقط وجهی از همه خدمات او در این منطقه بود. مسیری که سردار برای حل مشکلات منطقه پیش گرفته بود، از گذرگاه اقتصاد و بهبود وضعیت معیشتی مردم می‌گذشت. سردار شوشتری تا لحظات آخر معتقد بود که جز با کارآفرینی نمی‌توان مسیر خدمت و محرومیت زدایی را در پیش گرفت؛ اعتقادی که به نقل از دوستان نزدیک ایشان، تا لحظات پیش از شهادت و با توجه ویژه او به تولیدکنندگان محلی ادامه یافت.

این اقدامات به فرماندهی و تصمیم گیری محدود نبود و ایشان به شخصه و با حضور در عرصه‌های مختلف به همه ارزش‌ها و آرمان هایش جامه عمل می‌پوشاند؛ حضوری که گاهی از دورترین و صعب العبورترین نقاط سیستان وبلوچستان و در بیمارستان‌های صحرایی تا رسیدگی شبانه به خانواده‌های زندانیان را شامل می‌شد.

سردار شوشتری نبرد را در کنار بزرگانی، چون شهیدباکری و شهیدبرونسی تجربه کرده بود و به یمن این حضور، شهادتش در جبهه هم بستگی رقم خورد تا به یاران شهیدش بپیوندد؛ شهادتی که با همراهی همراهان شیعه و سنی اتفاق افتاد و رنگ دیگری به اتحاد میان این ۲ گروه در مقابل شر و تفرقه و تروریست بخشید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->