۶ میلیون و ۵۳۵ هزار زائر از ۲۳ مرداد تا پایان صفر ۱۴۰۴ وارد مشهد شدند (۳ شهریور ۱۴۰۴) قدردانی شهردار مشهد مقدس از شهروندان به دلیل میزبانی شایسته از زائران حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) ۱۲ هزار فضای پارک توسط شهرداری مشهد برای زائران دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ فراهم شد شهردار مشهد مقدس: عملکرد جمعیت هلال‌احمر در ایام شهادت امام‌رضا(ع)، قابل‌تقدیر است + فیلم درخواست شهردار مشهد مقدس برای تحویل ۹۰ هکتار زمین به منظور ساخت پایانه چندمنظوره غرب اشغال ۶۰ درصد ظرفیت اسکان موقت شهرداری مشهد در شب شهادت امام‌رضا(ع) | فعالیت مراکز اسکان تا پایان شهریورماه قول کارگروه ملی زیارت برای اختصاص بودجه مناسب به مشهد برای دهه آخر ماه صفر سفر‌های هوایی به مشهد رکورد ۸ ساله را شکست (۳ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد در وضعیت قرمز | شاخص آلودگی به ۱۵۷ رسید (۳ شهریور ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۴) وزیر راه و شهرسازی در مشهد: بعد از بازدید از پروژه راه آهن مشهد- گلبهار خبر خوش را به مردم خواهیم داد + فیلم وزیر راه و شهرسازی وارد مشهد شد (۳ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم توزیع ۲۰۰ هزار لیتر آب آشامیدنی بین موکب‌های دهه پایانی صفر توسط سازمان آرامستان‌های شهرداری مشهد مدیریت شهری مشهد نقش مهمی در خدمات‌رسانی به زائران دارد پاکسازی و بازپیرایی فضای سبز آسیب‌دیده مشهد پس از برگزاری مراسم شام غریبان معتمدی‌زاده: خدمات به زائران نشان‌دهنده برنامه‌ریزی دقیق مسئولان استانی و شهری است افزایش ۱۱ درصدی ورود و خروج زائران از پایانه‌های مسافربری مشهد زائران رضوی برای خروج از مشهد عجله نکنید (۲ شهریور ۱۴۰۴) خدمت‌رسانی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری به زائران دهه آخر صفر پویش «نذر زمین» در مشهد؛ از آموزش ۳۰۰۰ نوجوان محیط‌یار تا پاکسازی مسیر زائران دهه پایانی صفر بسیج ۶ هزار اتوبوس برای خروج زائران رضوی از مشهد (۲ شهریور ۱۴۰۴) | هیچ مشکلی برای عملیات بازگشت مسافران وجود ندارد
سرخط خبرها

واکسیناسیون کرونا در ۳۵ ایستگاه قطار شهری

  • کد خبر: ۸۴۵۷۴
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
واکسیناسیون کرونا در ۳۵ ایستگاه قطار شهری
۳۵ ایستگاه قطار شهری، در راستای افزایش سرعت واکسیناسیون، بویژه دانش آموزان و مادران باردار آماده ارائه خدمات خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه واکسیناسیون مهمترین استراتژی مهار بیماری کروناست اظهار کرد: باید برای کاهش آسیب‌های همه گیری کرونا، پوشش واکسیناسیون به بیش از ۸۰ درصد در سطح جامعه برسد.

به نقل از وب دا، دکتر محمد علی کیانی در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر مشهد ضمن قدردانی از همکاری‌های شهرداری و شورای شهر مشهد در اجرای برنامه‌های واکسیناسیون و پیشگیری از کرونا خاطر نشان کرد: در حال حاضر با تلاش‌ها و حمایت‌های دولت، مشکلی در زمینه تامین واکسن وجود ندارد و تنها باید با همکاری‌های بین بخشی و افزایش مشارکت گروه‌های جامعه، سطح ایمن سازی و واکسیناسیون به میزان قابل توجهی افزایش یابد.

وی با بیان اینکه افزایش سرعت و پوشش همگانی واکسیناسیون از بروز شرایط نامناسب در پیک‌های کرونایی جلوگیری می‌کند تصریح کرد: از سوی دیگر عادی انگاری در برابر ویروس کرونا در افراد واکسینه شده زمینه افزایش همه گیری را ایجاد می‌کند که در این راستا باید اطلاع رسانی به مردم داده شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به نقش بهداشت و پیشگیری در کنترل همه گیری ویروس کرونا و سایر بیماری‌های واگیر و غیر واگیر خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۱۴۶ مرکز بهداشتی در مشهد قدیمی و یا استیجاری است که نیاز است با حمایت سایر نهاد‌ها نسبت به تملک و توسعه این زیر ساخت‌ها اقدام شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست با اشاره به جمعیت حاشیه نشین شهر مشهد و لزوم دسترسی به خدمات بهداشتی و پیشگیرانه اظهار کرد: برای بهبود خدمات رسانی در حوزه بهداشت، نیازمند تملک ۱۴۶ پایگاه بهداشتی در مناطق حاشیه شهر مشهد هستیم.

دکتر سید جواد حسینی خاطر نشان کرد:۳۵ ایستگاه قطار شهری، در راستای افزایش سرعت واکسیناسیون، بویژه دانش آموزان و مادران باردار آماده ارائه خدمات خواهد شد.

وی تاکید کرد: انجام واکسیناسیون نمی‌تواند ایمنی کامل در فرد ایجاد کند و لازم است برای کنترل همه گیری کرونا، همچنان دستورالعمل‌های بهداشتی همچون استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و اجتناب از حضور در دورهمی‌ها رعایت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->