اثرات مخرب رفتارهای ناسالم مانند سیگار کشیدن از چندسالگی آشکار می‌شود؟ چرا هوش مصنوعی به این زودی‌ها نمی‌تواند جای انسان‌ها را در مشاغل بگیرد؟ | محققان پاسخ می‌دهند نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA 6 نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد
سرخط خبرها

نمایشگر حساس به فشار در سری جدید بلک‌شارک

  • کد خبر: ۸۴۵۹۵
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱
نمایشگر حساس به فشار در سری جدید بلک‌شارک
شیائومی سرانجام سری بلک شارک ۴S را در چین معرفی کرد. جدیدترین گوشی‌های هوشمند بازی این برند با ارتقای جزئی در مقایسه با مدل‌های قبلی خود عرضه شده اند.

شهرآرانیوز - شیائومی سرانجام سری بلک شارک ۴S را در چین معرفی کرد. جدیدترین گوشی‌های هوشمند بازی این برند با ارتقای جزئی در مقایسه با مدل‌های قبلی خود عرضه شده اند. درست مانند سری بلک شارک ۴، سری ۴S هم شامل ۲ مدل است. این گوشی‌ها به‌ترتیب بلک‌شارک ۴S و ۴S پرو نامیده می‌شوند.

سری بلک‌شارک ۴S تا اندازه‌ای شبیه به گوشی‌های ایسوس راگ است. مدل‌های جدید الگوی X مانند سری آن ر ایکس را در پشت خود مانند مدل‌های قبلی ندارند. با این حال، آن‌ها دکمه‌های مکانیکی شانه‌ای که از پاور لیفتینگ‌های مغناطیسی استفاده می‌کنند را در طراحی خود حفظ کردند.

در بخش پردازش، نسخه ۴S مجهز به اسنپدراگون ۸۷۰ است، در حالی که مدل پرو دارای اسنپدراگون ۸۸۸ پلاس می‌باشد. هردو دستگاه از صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی سامسونگ AMOLEDE۴ با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل، نرخ تازه‌سازی ۱۴۴ هرتز و نرخ نمونه‌برداری لمسی ۷۲۰ هرتز استفاده می‌کنند. این پنل دارای ۲ ناحیه حساس به فشار، یک حفره در مرکز، و اوج روشنایی ۱۳۰۰ نیت است. هم‌چنین از MEMC DC Dimming و حالت محافظت از چشم پشتیبانی می‌کند.

علاوه بر این، هر دو گوشی دارای رم LPDDR۵ هستند، اما مدل معمولی دارای ماژول ۵۵۰۰ مگابیت بر ثانیه کندتر در مقایسه با ماژول سریع‌تر ۶۴۰۰ مگابیت بر ثانیه در داخل پرو است. هردو دارای فضای ذخیره‌سازی ۳.۱ UFS هستند، اما نسخه گران‌قیمت نیز از سیستم آرایه دیسک SSD پشتیبانی می‌کند.

در پشت دستگاه‌ها یک ماژول دوربین سه‌گانه با تراز افقی قرار گرفته که شامل یک حسگر فوق عریض ۸ مگاپیکسلی ۱۲۰ درجه و یک دوربین ماکروی ۵ مگاپیکسلی است. نسخه معمولی حسگر اصلی ۴۸ مگاپیکسلی دارد، در حالی که مدل پرو حسگر ۶۴ مگاپیکسلی دارد. در قسمت جلو، هردو یک حسگر ۲۰ مگاپیکسلی برای عکاسی سلفی و مکالمات ویدئویی در خود دارند.
آخرین و مهم‌ترین نکته این است که سری بلک شارک ۴S دارای رابط کاربری ۱۲.۸ JOYUI مبتنی بر MIUI به همراه باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت با پشتیبانی از شارژ سریع اختصاصی ۱۲۰ وات است.

در بخش حافظه داخلی و رم هم مدل ۴S این گوشی با ۳ ظرفیت ۸/۱۲۸، ۱۲/۱۲۸ و ۱۲/۲۵۶ به بازار عرضه می‌شود و قیمت آن بسته به ظرفیت حافظه انتخابی، برای کاربران بین ۴۱۹ تا ۵۱۲ دلار برآورد می‌شود. مدل ۴S پرو هم با ۲ ظرفیت حافظه داخلی و رم ۱۲/۲۵۶ و ۱۶/۵۱۲ به فروش می‌رسد و قیمت نسخه اول ۷۴۵ دلار و قیمت نسخه با ظرفیت حافظه داخلی و رم بالاتر، ۸۵۳ دلار خواهد بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->