درآمد مالیاتی در مدت ۳ سال، ۴برابر شد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خبر داد؛ تعیین سهم ۱.۱۴ درصدی خراسان رضوی از رشد ۱۳ درصدی معدن کشور پرداخت ۲۶ همت وام ازدواج و فرزندآوری در خراسان رضوی | بیش از ۵۰ هزار نفر در صف انتظار دریافت وام هستند ترس سهامداران از استراتژی جدید آمریکا | بورس نزدیک به ۵۴ هزار واحد ریخت (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) درجازدن نرخ طلا در مشهد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کار: کارگران و کارمندان منتظر افزایش مجدد حقوق باشند قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نوسان مثبت دلار در کانال ۸۳ هزار تومان خبر خوش برای کارگران مشهد و خراسان رضوی | قرارداد‌های حجمی از پرداخت مالیات معاف می‌شوند دغدغه های تولیدکنندگان حاضر در نمایشگاه گل و گیاه | از قطعی برق تا تورم لجام‌گسیخته خاموشی سه روز در هفته برق در مشهد قطعی شد | اخطار به مراکز تجاری و بانک‌ها در صورت مصرف برق پس از پایان ساعت کاری مبنای محاسبه گمرکی کالا‌ها در گمرکات مشخص شد + جزئیات تسهیلات جدید تا سقف ۸ میلیارد تومان برای دانش‌بنیان‌های خراسان رضوی پیش بینی رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران از بازار طلا و سکه | وقت خرید طلاست؟ (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرونده حق‌بیمه کارگران مشهد و خراسان رضوی، روی میز دیوان عالی کشور | کم‌وکیف قطع برق به استانداری‌ها واگذار می‌شود قیمت ارز دیجیتال امروز (شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | بادمجان کیلویی چند؟ قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد سهام نوزادان ۱۴۰۲ در هاله‌ای از ابهام جزئیات جدید تسهیلات مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد هشدار توانیر: سامانه‌های سرمایشی ادارات بعد ساعت ۱۳ خاموش شود پیش بینی قیمت طلا و سکه در هفته چهارم ماه (۲۰ تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ مالیات و عوارض سیگار| درآمد مالیاتی دولت از سیگار به ۱۴ هزار میلیارد تومان می‌‌رسد؟ گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و گروسی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی برای تسهیل سرمایه‌گذاری در ساختمان‌های گروه «دال» در مشهد وزیر نیرو: پدیده ماینینگ غیرمجاز یک دزدی است! | هر ماینر به‌اندازه یک کولرگازی که ۲۴ساعته کار کند، مصرف برق دارد انعقاد تفاهم‌نامه بزرگ‌ترین طرح بهینه‌سازی مصرف گاز کشور در خراسان رضوی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت نفت عملیات حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر را آغاز کرد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) خط و نشان بانک مرکزی برای صادرکنندگان | اعمال محدودیت‌ها در ارائه خدمات بانکی صادرات سیب‌زمینی آزاد شد| قیمت سیب‌زمینی همچنان ۴۰ هزار تومان!
سرخط خبرها

پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۸۴۸۲۴
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۶
پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰
درحالی که روز گذشته دلار تا سطح ۲۴۸۸۰تومان در معاملات پشت‌خطی پیش رفته بود، امروز بازار تغییر مسیر داد و نگرانی از افزایش عرضه بازارساز منجر به عقب‌نشینی دلار تا ۲۷۲۵۰تومان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، با تعویق مذاکرات ایران با اروپا و شایعات درباره حمله احتمالی اسراییل به برخی تاسیسات ایران، دلار روز گذشته تا نزدیکی ۲۷۵۰۰تومان بالا رفت اما، عقب‌نشینی خریداران از ادامه خرید‌ها و نگرانی از افزایش عرضه از سوی بازارساز مانع پیشروی و شکست این مرز مقاومتی شد و نهایتا نرخ این ارز تا ساعات پایانی معاملات به ۲۷۴۵۰تومان رسید.

امروز هم بازار تحت تاثیر کاهش حجم خرید‌ها و انتظارات نسبت به مداخله بازارساز روند نزولی پیش گرفت و دلار که معاملات ابتدای روز را در سطح ۲۷۴۰۰تومان شروع کرده بود، تا عصر به ۲۷۲۵۰تومان کاهش یافت؛ در این بین روند صعودی بازار رمز‌ارز‌ها و رکورد‌شکنی بیت‌کوین طی چند روز گذشته نظر‌ها را به سمت خود جلب کرده و منجر به کاهش نوسان در بازار ارز شده است.

همچنین کاهش جزیی ارزش درهم و رسیدن به سطح ۷۴۴۰تومان هم در این روند موثر بوده است؛ حالا از آنجا که انتظارات برخی معامله‌گران همچنان نسبت به از سرگیری مذاکرات مثبت است، ترجیح می‌دهند فعلا سراغ خرید و فروش نروند و همین عامل هم در آرامش بازار و روند نزولی دلار نقش داشته است.

هرچند هنوز عده‌ای دیگر نسبت به آینده برجام ناامید‌ند، اما با‌توجه به جو مثبت حاکم در بازار نظاره‌گر هستند؛ حالا به گفته تحلیلگران فنی بازار، چنانچه این جو تداوم داشته باشد، کاهش حجم خرید‌ها دلار را مجددا تا سطح ۲۷هزار تومان سوق خواهد داد؛ در مقابل با نرسیدن خبری از سمت برجام، احتمال بالارفتن انتظارات تورمی و رشد قیمت دلار وجود دارد.

 

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->