فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

لاله اسکندری : فاصله میان تلویزیون و هنرمندان را از بین ببرید

  • کد خبر: ۸۵۱۹۵
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۲
لاله اسکندری : فاصله میان تلویزیون و هنرمندان را از بین ببرید
لاله اسکندری در گفتگویی تازه با ایسنا خطاب به مدیران جدید سازمان صداوسیما گفته است: چرا تلویزیونی که زمانی بینندگانش میلیونی پای آن می نشستند و به خاطر تماشای سریال‌ها، شهر از افراد خالی می‌شد، به جایی رسیده که در طول سال ده‌ها سریال پخش می‌شود و ما اصلا متوجه آن‌ها نمی‌شویم؟!

به گزارش شهرآرانیوز - لاله اسکندری خطاب به مدیران جدید سازمان صداوسیما گفته است: کاری کنید فاصله‌ای که میان تلویزیون با خیلی از هنرمندان ایجاد شده است از بین برود و تلویزیون دوباره به سال‌های اوج خود برگردد.

این بازیگر سینما و تلویزیون در پاسخ به اینکه به‌عنوان یک هنرمند چه پیشنهادی به رییس جدید سازمان صداوسیما دارد؟ گفته است: به عنوان یک بازیگر می توانم نظر بدهم و بپرسم چرا تلویزیونی که زمانی بینندگانش میلیونی پای آن می نشستند و به خاطر تماشای سریال ها، شهر از افراد خالی می شد، به جایی رسیده که در طول سال ده ها سریال پخش می شود و ما اصلا متوجه آن ها نمی شویم؟! 

تولیدات تلویزیون افت کرده است

اسکندری در ادامه گفته است: من در حوزه کاری خودم نظر می دهم، آنچه مسلم است این است که در این سال ها صداوسیما باید خودش را به روز می کرد که متاسفانه این اتفاق نیفتاد. تلویزیون باید خودش را با شرایط امروز ایران و حتی جهان آپدیت کند. ما امروز در یک رقابت گسترده‌ای قرار گرفته ایم و تلویزیون باید نسبت به گذشته تلاش خود را چند برابر کند و جایگاهش را در این بازار رقابت حفظ کند، اما متأسفانه در این سال ها نه تنها این اتفاق نیفتاد و خودش را به روز نکرد، بلکه حتی نسبت به تولیدات دهه های گذشته خودش هم افت پیدا کرده است! به نظرم باید در زمینه تولید آثار فاخر، تاریخی، جنگی، مناسبتی و طنز تصمیمات اساسی گرفته شود.

بزرگترین معضلی که تلویزیون با آن مواجه شده این است که چون تنها رسانه دولتی ماست، به هر حال شاید این حس را داشته باشد که مردم فقط آن را می بینند و برنامه هایش را دنبال می کنند. قطعا هم همین طور است، به ویژه در شهرهای کوچک، مردم خیلی دنبال سینما و حتی سریال های شبکه نمایش خانگی نیستند و فقط تلویزیون را تماشا می کنند؛ البته ناگفته نماند که من خیلی از شهر و روستاهای کوچک را دیده ام که ماهواره دارند و سریال های نمایش خانگی را هم تماشا می کنند.

تلویزیون با حضور پلتفرم ها از رقابت جا ماند

اسکندری در ادامه به بحث نظارت صداوسیما بر پلتفرم های نمایش فیلم و سریال اشاره کرده است: تولیدات پلتفرم‌ها واقعا در رقابت جدی با تلویزیون قرار گرفته‌اند و اتفاقا آثار متنوعی هم در حوزه‌های مختلف دارند. این شبکه به‌دلیل انتخاب سوژه‌های متنوع، آزادی‌های بیشتر در پوشش، فضا و داستان‌ها موفق بوده و همین امر باعث شده است که مردم، بیشتر از این شبکه استقبال کنند. متاسفانه اتفاق بدی که در ماه‌های اخیر افتاد این بود که تلویزیون احساس کرد از رقابت جا مانده است و بینندگانش در حال ریزش هستند، به همین خاطر شبکه نمایش خانگی را زیر پوشش خود قرار داد که اگر این اتفاق به شکل اجرایی رخ بدهد، عملا پلتفرم‌ها هم جمع‌آوری می‌شوند و دیگر برگ برنده‌ای ندارند.

بازیگر خوش‌شانسی بودم

اسکندری در بخشی دیگر از صحبت‌هایش درباره تولید آثار فاخر جنگی و تاریخی در تلویزیون گفته است: به عنوان هنرمندی که دو دهه است در تلویزیون کار می کند و در حوزه های دفاع مقدس، تاریخی و جنگی همکاری داشته ام، تاکنون ۱۰ الی ۱۲ سریال کار کرده ام که همه آن ها هم دیده شد. خوشبختانه جزو بازیگران خوش شانسی بودم که حضورم در مجموعه های باارزش تلویزیون رقم خورد و فرصت این حضور را داشتم، اما مشکل فعلی این است که دیگر اینگونه کارها تولید نمی‌شود و ما دیگر شاهد آن سریال های تاریخی و جنگی قبل در تلویزیون نیستیم که مخاطب با آن همه ذوق و شوق پای آن ها می نشست. سال های پیش حداقل سالی یک الی دو کار خوب و فاخر برای تلویزیون ساخته می شد ولی الان دیگر این اتفاق نمی افتد.

این بازیگر همچنین خطاب به مدیران جدید صداوسیما تاکید کرد: توصیه ما این است که دوستان جدیدی که در مقام ریاست آمده‌اند کمی به‌روز شوند. در حال حاضر بیشترین انتقادی که به صداوسیما وارد است، به بحث محتوایی کارهاست. به نظرم باید کمی سیاستگذاری‌ها را تغییر داد و فضا را باز گذاشت تا بتوان پروژه های متنوع تری تولید کرد و در واقع کاری کرد تا فاصله ای که میان خیلی از هنرمندان با تلویزیون افتاده از بین برود و دوباره تلویزیون به اوج سال های قبل خود برگردد.

لاله اسکندری که این روزها مشغول بازی در سریال تاریخی «جشن سربرون» است، در پایان گفته است: هنرمندان سرمایه های این مملکت هستند و باید حفظ شوند؛ به خصوص تلویزیون باید بیشتر به هنرمندان بها بدهد. خیلی از هنرمندان دلشان می خواهد شرایط تغییر کند و یک اتفاق جدید بیفتد. امیدوارم در سیاست های جدید صداوسیما به این نگاه ها توجه داشته باشند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->