وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است
سرخط خبرها

وزارت خارجه آمریکا: واشنگتن آماده بازگشت به وین برای برگزاری دور هفتم مذاکرات برجامی است

  • کد خبر: ۸۵۶۱۷
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸
وزارت خارجه آمریکا: واشنگتن آماده بازگشت به وین برای برگزاری دور هفتم مذاکرات برجامی است
سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا گفت، واشنگتن همچنان معتقد است که امکان حصول فوری و اجرای یک تفاهم نامه برای بازگشت دوجانبه به برجام وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری اسپوتنیک در این باره نوشت؛ ند پرایس سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در واکنش به اظهارات اخیر مقامات ایرانی مبنی بر آغاز مذاکرات وین در ماه نوامبر (ماه آینده میلادی) گفت که واشنگتن آماده بازگشت به وین برای برگزاری دور هفتم مذاکرات برجامی است.

پرایس در ادامه خاطرنشان کرد: آمریکا بر این باور است که هنوز امکان حصول یک تفاهم نامه فوری و اجرای آن برای بازگشت متقابل به پایبندی کامل به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) وجود دارد، چراکه از زمان توقف مذاکرات قبلی در ماه ژوئن تنها تعداد کمی از موضوعات حل نشده باقی مانده است.

وی افزود: ما همچنین به صراحت گفته‌ایم که پنجره دیپلماسی در حالی که ایران به برداشتن گام‌های تحریک‌آمیز ادامه می‌دهد تا ابد باز باقی نخواهد ماند. بنابراین امیدواریم که آنها هرچه فوری و با حسن نیت برای مذاکره به وین بازگردند.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا روز گذشته نیز در یک کنفرانس خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «بسته شدن پنجره دیپلماسی» که از سوی مقامات آمریکایی مطرح می‌شود به چه معناست؟ گفت: اظهارات ما دراین زمینه بسیار واضح بوده است،‌ ما گفته‌ایم که همچنان بر این باوریم پنجره دیپلماسی باز است اما این پنجره به طور نامحدود باز نخواهد ماند، چون ایران، از آن‌جا که از عمل به تعهداتش در برجام[توافق هسته‌ای] فاصله گرفته است، به توسعه برنامه هسته‌ای‌اش ادامه می‌دهد و در نهایت مزایایی که در شکل اصلی توافق در سال ۲۰۱۵ وجود داشت و در سال ۲۰۱۶ اجرایی شدند به واسطه توسعه‌هایی که ایران در برنامه‌ هسته‌ای‌اش خواهد داشت، منتفی می‌شوند.

پرایس ادامه داد: بنابراین، به این خاطر است که ما بر این باوریم مذاکرات، هرچند غیرمستقیم باید در اسرع وقت در وین از سرگرفته شوند. این تنها موضع آمریکا نیست. موضع کل گروه ١+٥ است. ما این موضع را به طور علنی شنیده‌ایم و همچنین به طور محرمانه از همکاران روسی و همکارانمان از چین، آلمان، انگلیس، فرانسه و اتحادیه اروپا شنیده‌ایم. پس ما همچنان معتقدیم که بازگشت به وین در اسرع وقت، بهترین فرصت را برای بازگشت دوجانبه به پایبندی به برجام فراهم می‌کند که از نظر ما هنوز امکان پذیر است.

علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان که به بروکسل سفر کرده است در مقر اتحادیه اروپا با انریکه مورا معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی این اتحادیه دیدار و در خصوص لغو موثر تحریم‌ها و پایبندی سایر طرف‌ها به تعهدات خود رایزنی کرد.

دو طرف در این دیدار موانع اصلی مذاکرات پیش رو را مرور و توافق کردند که مذاکرات برجامی را در ماه نوامبر شروع کنند.

باقری همچنین در این ملاقات ارائه تضمین برای عدم تکرار بدعهدی و رفتارهای غیرقانونی طرف‌های مقابل را خواسته غیرقابل چشم‌پوشی ایران توصیف کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->