حداقل ۳۶ کشته و بیش از ۵۰ زخمی بر اثر ازدحام جمعیت در تجمع انتخاباتی در هند بن‌فرحان: دیپلماسی، تنها راه حل بحران برنامه هسته‌ای ایران است حجت‌الاسلام زرندی: دستگاه قضایی در کنار صنعت، معدن و تجارت است دست رد رئیس جمهوری آرژانتین به سینه نتانیاهو معاون امور معادن و فرآوری وزارت صمت خبر داد: رشد ۱۲ درصدی صادرات کشور طی یک سال اخیر ترکیه: فلسطینی‌ها باید خودشان غزه را اداره کنند واکنش دفتر رهبر انقلاب به سخنرانی نتانیاهو برای صندلی‌های خالی واکنش شورای عالی امنیت ملی به شایعه تعیین جانشین مقامات انتقاد استاندار خراسان رضوی از تعلل در واگذاری اختیارات معادن مهلت یک ماهه رییس کمیسیون اصل نود به شبکه بانکی برای رعایت نسبت مصارف به منابع در خراسان رضوی سرلشکر صفوی: نقاط ضعف پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه در حال بازسازی است رسانه عبری: بخشی از طرح ترامپ پیشبرد توافقنامه‌های ابراهیم است استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه وزیر خارجه مصر: جامعه جهانی در برابر نقض قانون بین الملل تماشاچی است وزیر خارجه آلمان: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد یک کابوس انسانی است عراقچی: تروئیکا و آمریکا به دنبال وادار کردن ایران به امتیازدهی بودند تظاهرات گسترده آلمانی‌ها در مخالفت با حمایت برلین از اسرائیل رویترز: حماس هنوز طرح آتش بس ترامپ را دریافت نکرده است سخنگوی سپاه: تجزیه ایران هدف اصلی دشمن در دو جنگ تحمیلی بود رهبر انصارالله: سیدحسن نصرالله وحشت و کابوس واقعی برای صهیونیست‌ها بود لاوروف: تلاش برای اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران غیرقانونی است عراقچی با دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس دیدار کرد پزشکیان: آمریکا ایران ضعیف و ذلیل می‌خواهد پزشکیان از نیویورک بازگشت (۵ مهر ۱۴۰۴) انفجار بمب در حومه دمشق (۵ مهر ۱۴۰۴) روحانی: سعید جلیلی با من مناظره کند + فیلم دیدار عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت خارجه آمریکا: واشنگتن آماده بازگشت به وین برای برگزاری دور هفتم مذاکرات برجامی است

  • کد خبر: ۸۵۶۱۷
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸
وزارت خارجه آمریکا: واشنگتن آماده بازگشت به وین برای برگزاری دور هفتم مذاکرات برجامی است
سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا گفت، واشنگتن همچنان معتقد است که امکان حصول فوری و اجرای یک تفاهم نامه برای بازگشت دوجانبه به برجام وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری اسپوتنیک در این باره نوشت؛ ند پرایس سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در واکنش به اظهارات اخیر مقامات ایرانی مبنی بر آغاز مذاکرات وین در ماه نوامبر (ماه آینده میلادی) گفت که واشنگتن آماده بازگشت به وین برای برگزاری دور هفتم مذاکرات برجامی است.

پرایس در ادامه خاطرنشان کرد: آمریکا بر این باور است که هنوز امکان حصول یک تفاهم نامه فوری و اجرای آن برای بازگشت متقابل به پایبندی کامل به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) وجود دارد، چراکه از زمان توقف مذاکرات قبلی در ماه ژوئن تنها تعداد کمی از موضوعات حل نشده باقی مانده است.

وی افزود: ما همچنین به صراحت گفته‌ایم که پنجره دیپلماسی در حالی که ایران به برداشتن گام‌های تحریک‌آمیز ادامه می‌دهد تا ابد باز باقی نخواهد ماند. بنابراین امیدواریم که آنها هرچه فوری و با حسن نیت برای مذاکره به وین بازگردند.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا روز گذشته نیز در یک کنفرانس خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «بسته شدن پنجره دیپلماسی» که از سوی مقامات آمریکایی مطرح می‌شود به چه معناست؟ گفت: اظهارات ما دراین زمینه بسیار واضح بوده است،‌ ما گفته‌ایم که همچنان بر این باوریم پنجره دیپلماسی باز است اما این پنجره به طور نامحدود باز نخواهد ماند، چون ایران، از آن‌جا که از عمل به تعهداتش در برجام[توافق هسته‌ای] فاصله گرفته است، به توسعه برنامه هسته‌ای‌اش ادامه می‌دهد و در نهایت مزایایی که در شکل اصلی توافق در سال ۲۰۱۵ وجود داشت و در سال ۲۰۱۶ اجرایی شدند به واسطه توسعه‌هایی که ایران در برنامه‌ هسته‌ای‌اش خواهد داشت، منتفی می‌شوند.

پرایس ادامه داد: بنابراین، به این خاطر است که ما بر این باوریم مذاکرات، هرچند غیرمستقیم باید در اسرع وقت در وین از سرگرفته شوند. این تنها موضع آمریکا نیست. موضع کل گروه ١+٥ است. ما این موضع را به طور علنی شنیده‌ایم و همچنین به طور محرمانه از همکاران روسی و همکارانمان از چین، آلمان، انگلیس، فرانسه و اتحادیه اروپا شنیده‌ایم. پس ما همچنان معتقدیم که بازگشت به وین در اسرع وقت، بهترین فرصت را برای بازگشت دوجانبه به پایبندی به برجام فراهم می‌کند که از نظر ما هنوز امکان پذیر است.

علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان که به بروکسل سفر کرده است در مقر اتحادیه اروپا با انریکه مورا معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی این اتحادیه دیدار و در خصوص لغو موثر تحریم‌ها و پایبندی سایر طرف‌ها به تعهدات خود رایزنی کرد.

دو طرف در این دیدار موانع اصلی مذاکرات پیش رو را مرور و توافق کردند که مذاکرات برجامی را در ماه نوامبر شروع کنند.

باقری همچنین در این ملاقات ارائه تضمین برای عدم تکرار بدعهدی و رفتارهای غیرقانونی طرف‌های مقابل را خواسته غیرقابل چشم‌پوشی ایران توصیف کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->