اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پراید ۴۰ میلیونی؛ ۱۴۰ میلیون تومان فروخته می‌شود!

  • کد خبر: ۸۵۶۲۶
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
  • ۱
پراید ۴۰ میلیونی؛ ۱۴۰ میلیون تومان فروخته می‌شود!
نعمت بخش گفت: آخرین قیمتی که کارخانه برای پراید داد، ۴۰ میلیون تومان بود حالا همان پرایدی که تولید نمی‌شود در بازار به ۱۴۰ میلیون تومان رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد نعمت بخش دبیر انجمن خودروسازان با اشاره به صحبت‌های وزیر صمت در خصوص افزایش تولید خودرو، گفت: وزیر صمت اشاره کرده اند که برای سال آینده یک میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه خودرو تولید خواهد شد که منوط به چند عامل است.

او با بیان اینکه افزایش تولید خودرو منوط به تقاضا است که با وجود چند نرخی بودن نمی‌توان تولید را افزایش داد، گفت: اگر خودرو تک نرخی شود، رانت و فساد از صنعت خودرو خارج خواهد شد. در حال حاضر بیشتر از یک میلیون خودرو نمی‌توانیم در سال بفروشیم چرا که مردم توان خرید ندارند.

دبیر انجمن خودروسازان با بیان اینکه مطالعات نشان داده بیشتر از یک میلیون دستگاه خودرو در سال نمی‌توانیم بفروشیم، گفت: آخرین قیمتی که کارخانه برای پراید العام شد، ۴۰ میلیون تومان بود، اما اکنون همان پرایدی که تولید نمی‌شود در بازار به ۱۴۰ میلیون تومان رسیده است.

نعمت بخش گفت: باید بتوانیم از شرایط بین المللی استفاده و با بزرگان صنعت خودرو مشورت کنیم؛ یعنی همزمان که میز‌های ساخت داخل را برگزار و وابستگی به خارج را کم می‌کنیم، باید با شرکت‌های بزرگ خودروسازی همکاری کنیم. همکاری با شرکت‌های بزرگ خودروسازی باعث تولید یک خودرو مشترک می‌شود که به صادرات ختم خواهد شد.

او با بیان اینکه اکنون مشکلات نقل و انتقال بانکی با کشور‌های دیگر داریم و نیاز است این موانع برداشته شود تا به تولید یک میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه برسیم، گفت: اکنون به میزان محدود صادرات خودرو به عراق و آذربایجان و… داریم، ضمن اینکه محدودیت هم در این کار دارد. فرض کنید پول حاصل از صادرات خودرویی که به عراق ارسال می‌شود، با چمدان به ایران می‌آید!

او گفت: علاوه بر این تعداد خودرو‌های فرسوده در بازار بسیار زیاد است. تمام دنیا کمک می‌کنند که خودرو‌های فرسوده از رده خارج شود و برای اینکه دارندگان خودرو‌های فرسوده اقشار ضعیف و کم درآمدی هستند باید به آن‌ها کمک شود؛ دولت امریکا اکنون ۴ هزار دلار به کسی که خودرو را از رده خارج کند می‌بخشد.

دبیر انجمن خودروسازان کشور گفت: باید همه اطلاعات بین الملل درست و راه صادرات باز شود و مستمر ادامه دار باشد؛ دولت باید وام ارزان قیمت به دارندگان خودرو‌های فرسوده دهد تا خودرو را از رده خارج کنند.

او ادامه داد: با وجود خودرو‌های فرسوده و رانتی که توزیع می‌شود، توان تولید به بیش از یک میلیون دستگاه نمی‌رسد، یعنی نیاز است خودرو فرسوده را از رده خارج کنیم و رانت را از بین ببریم.

به گفته دبیر انجمن خودروسازان اگر قرار باشد خریدار واقعی خودرو را بخرد، بیشتر از یک میلیون دستگاه نمی‌توان فروخت مگر اینکه کمک به از رده خارج کردن ۳۰۰ هزار خودرو فرسوده یا صادرات ۳۰۰ هزار خودرو در بازار صادارتی کنیم.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
0
0
هیچ امیدی ب ارزان شدنو این حرفها نیست . همون گرونشم باید بریم تو صف تازه اون هم ب ناممون در نمیاد . وسلام
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->