ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید
سرخط خبرها

آملی‌لاریجانی: وضعیت تورم در کشور و فشار بر قشرهای ضعیف واقعا نگران کننده است

  • کد خبر: ۸۵۶۴۶
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
آملی‌لاریجانی: وضعیت تورم در کشور و فشار بر قشرهای ضعیف واقعا نگران کننده است
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در جلسه امروز صحن مجمع گفت: اینکه عده‌ای برایشان مقدور نیست گوشت تهیه کنند و حتی میوه و سایر اقلام نیز از سفره‌شان جمع شده، بسیار دردناک است و باید برای آن فکر عاجلی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله صادق آملی لاریجانی طی سخنانی در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام با تبریک میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار کرد: از خداوند متعال می خواهیم که قلوب همه ما را به انوار معرفت و محبت اهل بیت علیهم السلام، هر روز بیش از پیش منور فرماید.

وی در ابتدای جلسه امروز با ذکر آیه دهم و یازدهم سوره طلاق با اشاره به وجود احتمالاتی که در معنی ذکر و رسول در این آیه شریفه وجود دارد، افزود: از ظاهر آیه این طور برداشت می شود که «رسول» بدل از «ذکر» است. مقصود از رسول هم پیامبر اکرم (ص) است. احتمال هم داده اند که مقصود جبرائیل باشد. در روایات معصومین (ع) خیلی صریح استدلال فرمودند مبنی بر اینکه یکی از نام های پیامبر اکرم (ص) «ذکر» است و به همین آیه تمسک کرده اند که قَدْ أَنْزَلَ اللَّهُ إِلَیْکُمْ ذِکْرًا رَسُولًا یَتْلُو عَلَیْکُمْ آیَاتِ اللَّهِ مُبَیِّنَات و از آن بالاتر اهل بیت فرمودند که پیامبر اکرم (ص) «ذکر» است و ما " اهل الذکر"

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به مفهوم اهل الذکر اشاره کرد و گفت: اهل الذکر در آیات دیگر ممکن است بر حسب ظاهر آیه، بر علمای یهود و نصارا حمل شود، لیکن ائمه(ع) فرموده اند اهل الذکر ما هستیم. این تفسیر از ائمه هداة مهدیّین از جمله از امام باقر و امام جعفر صادق و امام رضا و قبل از همه، امیر المومنین علی علیهم السلام نقل شده است. امام رضا(ع) با استدلال به همین آیه، ادعای حمل اهل الذکر بر علمای یهود و نصارا را رد می فرمایند. در مفهوم این آیه باید تامل کرد. ذکر به چه معنی است. ذکر لفظی و ذکر معنایی یک مطلبی است. اما واضح است که پیامبر (ص) ذکر به این معانی نیست.

وی افرود: در برخی زیارات جامعه، به ائمه اطهار خطاب شده السَّلامُ عَلَی مَساکِنِ ذِکْرِ اللّهِ. یعنی امام مسکن ذکر الله است. ذکر لفظی که مسکن نمی خواهد. ذکر معانی هم همینطور است. اگر مقصود معانی این اذکار است چه خصوصیتی دارد که امام مسکن ذکر الله باشد معانی اذکار در قلوب همه قابل نقش بستن است به نظر می آید که "ذکر" مراتبی دارد که لااقل برخی مراتب آن از سنخ لفظ و معنی نیست. قلب امامان (ع) مسکن آن ذکر است و همان ذکر هم با رسول(ص) متحد است. أَنْزَلَ اللَّهُ إِلَیْکُمْ ذِکْرًا رَسُولًا. باید در این موضوع تامل کرد. به نظر می آید حقیقت ذکر حقیقت بسیار عظیمی است که تنزل از ناحیه حق تعالی پیدا می کند و با حقیقت پیامبر و ائمه اطهار متحد می شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گرانی های اخیر و وضعیت معیشت مردم تصریح کرد: امروز وضعیت تورم در کشور و فشاری که بر قشرهای ضعیف جامعه می آید واقعا نگران کننده است. گرانی های سرسام آور، بسیاری از مواد غذایی عموم مردم را از سر سفره ها جمع کرده است. اینکه عده ای برایشان مقدور نیست گوشت تهیه کنند و حتی میوه و سایر اقلام نیز از سفره آنها جمع شده است، بسیار دردناک است و باید برای آن فکر عاجلی کرد.

آملی لاریجانی با اشاره به تنگناهای اقتصادی امروز جامعه، یادآور شد: تصمیمات اقتصادی دولت و مجلس علی القاعده باید با بررسی های دقیق کارشناسانه و ملاحظات مختلف اجتماعی و سیاسی همراه بوده و از اتقان لازم برخوردار باشد تا گشایش در مشکلات کشور ایجاد نماید. ما امیدواریم تلاش های دولت محترم و نیز همراهی قوای دیگر در این زمینه به نتایج مطلوب و رضایت بخش منجر شود و به آسایش بیشتر مردم و خصوصاً قشرهای محروم بینجامد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->