پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور
سرخط خبرها

رشد ۹۵ درصدی خروج پول سهامداران حقیقی از بورس

  • کد خبر: ۸۵۶۸۲
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۷
  • ۱
رشد ۹۵ درصدی خروج پول سهامداران حقیقی از بورس
در سالیان اخیر یکی از اصلی ترین شاخص های موثر بر رشد قیمت سهام در بازار سرمایه ورود پول تازه توسط سهامداران جقیقی بوده است و بالعکس با خروج پول های حقیقی شاهد افت قیمت ها در بازار سرمایه بوده ایم. بورس در هفته اخیر کانال ۱.۴ میلیونی را از دست داد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی از بازار سهام ۹۵ درصد افزایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، بورس در هفته اخیر دو روند متفاوت داشت. شاخص کل در روز‌های شنبه و دوشنبه نزول کرد و سه‌شنبه و چهارشنبه صعود کرد.

در اولین روز هفته شاخص کل بیش از ۲۸ هزار واحد افت کرد و روز دوشنبه سقوط ۲۳ هزار و ۶۴۰ واحدی را پشت سر گذاشت. اما روز سه‌شنبه روند نزولی شاخص کل پس از ۳ روز متوقف شد و ۳۳۶ واحد رشد کرد.

شاخص کل بورس در آخرین روز کاری هفته اخیر ۹ هزار و ۵۰۱ واحد صعود کرد و تا سطح یک میلیون و ۳۹۳ هزار واحد بالا آمد. با این حال شاخص بورس در پایان هفته نسبت به آخرین روز کاری هفته قبل ۴۲ هزار و ۴۰۴ واحد پائین‌تر ایستاد تا یک پله نزول کرده باشد.

بازدهی هفتگی بورس

شاخص کل در آخرین روز کاری هفته ۹ هزار و ۵۰۱ واحد رشد کرد و به رقم یک میلیون و ۳۹۳ هزار واحد رسید، اما نسبت به آخرین روز معاملاتی هفته قبل ۴۲ هزار و ۴۰۴ واحد پائین‌تر ایستاد تا پس از یک هفته وقفه، بازدهی هفتگی بورس باز هم منفی شود. شاخص کل به کانال ۱.۳ میلیونی بازگشت و بازدهی هفته شاخص بورس منفی ۲.۹ درصد شد.

روند شاخص کل هم‌وزن

در هفته اخیر شاخص کل هم‌وزن نیز نزول کرد، با این تفاوت که در تمام روز‌های هفته روند نزولی داشت. شاخص هم وزن در پایان هفته نسبت به هفته پیشین ۲۰ هزار و ۷۹۳ واحد پائین‌تر ایستاد و به رقم ۳۷۶ هزار و ۴۶۹ واحد رسید و نزول ۵ درصدی را ثبت کرد که نسبت به رشد یک درصدی هفته پیشین افت چشمگیری داشته است.

کاهش میانگین هفتگی ارزش معاملات

در هفته اخیر در روز دوشنبه به علت رشد ارزش معاملات اوراق بدهی ارزش کل معاملات بازار سهام تفاوت زیادی به روز‌های دیگر داشت. روز دوشنبه معاملات کل بازار ارزشی معادل ۳۹ هزار و ۵۵۳ میلیارد تومان داشت که بالاترین رقم هفته بود. میانگین ارزش معاملات کل هفته ۱۷ هزار و ۹۲ تومان بود که نسبت به رقم ۲۳ هزار و ۶۰۵ میلیاردی هفته پیشین، افت ۲۸ درصدی داشته است.

رکود معاملات خرد سهام

در این هفته، میانگین ارزش معاملات خرد بورس ۴  هزار و ۱۰۲ میلیارد تومان بود که نسبت به رقم ۵ هزار و ۲۸۴ میلیاردی هفته پیشین، افت ۲۲ درصدی داشته است. در آخرین روز هفته برای سومین روز متوالی ارزش معاملات خرد کاهش یافت و به کمترین رقم در ۴ ماه اخیر ثبت شد. ارزش معاملات خرد در روز چهار‌شنبه ۳ هزار و ۸۹۲ میلیارد تومان بود که نسبت به روز پیشین افت ۲ درصدی را نشان می‌دهد.

رشد ۱۹۲ درصدی میانگین ارزش صف‌های فروش

میانگین ارزش صف‌های فروش در هفته اخیر ۴۹۲ میلیارد تومان بود که از میانگین هفته پیشین ۳۲۴ میلیارد تومان بیشتر بود و رشد ۱۹۲ درصدی داشته است. بالاترین رقم هفته ۹۷۷ میلیارد تومان بود که در روز شنبه ثبت شد و پایین‌ترین رقم به روز چهارشنبه برمی‌گردد که ۲۰۰ میلیارد تومان بود.

کاهش ۶۴ درصدی میانگین هفتگی ارزش صف‌های خرید

میانگین ارزش صف‌های خرید در هفته اخیر ۲۱۹ میلیارد تومان بود که از میانگین هفته گذشته ۳۹۷ میلیارد تومان کمتر بود. در این هفته، میانگین ارزش صف‌های خرید ۶۴ درصد کاهش یافته است. بالاترین رقم هفته ۲۸۶ میلیارد تومان بود که در روز سه‌شنبه ثبت شد و پایین‌ترین رقم به روز چهارشنبه برمی‌گردد که ۱۶۴ میلیارد تومان بود.

افزایش ۹۵ درصدی خروج پول حقیقی

در پایان هفته اخیر رکورد خروج پول حقیقی برای ۸ روز متوالی ثبت شد. در مجموع کل هفته هزار و ۹۲۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی ۴۸۰ میلیارد تومان بود که نسبت به هفته پیشین رشد ۹۵ درصدی داشته است. در ۸ روز اخیر ۳ هزار و ۷۰۱ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی از بازار سهام خارج شده که میانگین روزانه آن به ۴۶۲ میلیارد تومان بالغ می‌شود.

 

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۷
0
0
کاری که اینا با سرمایه مردم کردند هیچ قوم مغولی با ایران نکرده بود
فقط بلدند شاخص سازی کنند!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->