آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفیر کره در تهران: مردم ایران علاقه‌مند فرهنگ، سریال و فیلم‌های کره‌ای هستند

  • کد خبر: ۸۵۸۸۱
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۵
سفیر کره در تهران: مردم ایران علاقه‌مند فرهنگ، سریال و فیلم‌های کره‌ای هستند
سفیر کره جنوبی در تهران در خصوص تصمیم ایران برای پخش نشدن فرهنگ کره گفت: دولت نمی تواند به طور عملی جریان تبادل فرهنگی را کنترل کند. مردم ایران خیلی به فرهنگ، سریال، فیلم ها و برنامه های کره ای علاقه‌مند هستند و بهتر است این ترویج داده شود تا مردم دو طرف بتواند تبادل فرهنگی بیشتری داشته باشند

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم روز ملی کره در محل اقامت سفیر این کشور در تهران برگزار شد.

روز ملی کره ۳ اکتبر است اما به دلیل همزمانی این روز با ایام عزاداری ماه صفر این مراسم روز پنجشنبه برگزار شد.

برگزاری این مراسم مصادف با روز ارتش کره جنوبی شد و بهمین منظور تعدادی از وابستگان نظامی سفارت های کشورهای مختلف نیز در وین مراسم حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم سفیر کره با اشاره به ۶۰ سال رابطه دیپلماتیک بین ایران و کره جنوبی اظهار داشت:هیچ کشوری نمی تواند رابطه مستحکم سیاسی و فرهنگی بین ایران و کره را خدشه دار کند

در فرهنگ کره ۶۰ سالگی مفهوم خاصی دارد و من باور دارم که شاهد روابط مستحکم تری بین دو کشور خواهیم بود.

وی ادامه داد: روابط با دولت و ملت ایران برای ما اهمیت به سزایی دارد و بر همین اساس روز گذشته برای کمک به این کشور در جهت مبارزه با ویروس کووید از طرف ملت و دولت کره یک میلیون دوز واکسن آسترازنکا به ایران تحویل داده شد.

وی در پایان اظهار کرد: سفارت من تمام تلاش خود را برای مستحکم شدن روابط و گسترش همکاری ها به کار خواهد بست.

در حاشیه این مراسم سفیر کره در پاسخ به این سوال که چه شباهت هایی بین فرهنگ ایران و کره وجود دارد گفت: ایران و کره ارزش های سنتی مشابه بسیاری دارند، به علت وجود همین شباهت های فرهنگی سریال های کره ای نزد مردم ایران محبوبیت خاصی دارد چرا که در زندگی ارزش های مشترکی بین مردم ایران و کره وجود دارد یکی از آنها احترام و توجه به والدین و اهمیت پدر و مادر در کانون خانواده است 

وی در خصوص علاقه ایرانیان به فرهنگ کره موسیقی و سریال های کره ای گفت: از علاقه ایرانیان به سریال های کره ای اطلاع دارم و تمام تلاشم را میکنم تا انواع سریال و برنامه های هنری کره ای را تبلیغ کنم؛ اگر ایران اجازه دهد ما مایل هستیم سریال های جدید را عرضه کنیم.

سفیر کره در خصوص تصمیم ایران برای پخش نشدن فرهنگ کره گفت: دولت نمی تواند به طور عملی جریان تبادل فرهنگی را کنترل کند. مردم ایران خیلی به فرهنگ، سریال، فیلم ها و برنامه های کره ای علاقه‌مند هستند و بهتر است این ترویج داده شود تا مردم دو طرف بتواند تبادل فرهنگی بیشتری داشته باشند 

وی در پایان تصریح کرد: برای پیشرفت ایران شک نکنید بهترین شریک کشور کره جنوبی است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->