تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟
سرخط خبرها

این دارو‌ها برای افراد بالای ۵۰ سال، بسیار خطرناک است

  • کد خبر: ۸۶۲۱۸
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۹
این دارو‌ها برای افراد بالای ۵۰ سال، بسیار خطرناک است
بعضی از داروها هستند که روی همه اثر یکسان دارند اما گاهی اوقات بعضی از داروها برای افراد بالای ۵۰ سال خطرناک تر است و پزشکان نیز این داروها را به آن ها تجویز نمی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این مطلب، لیستی از این دارو‌ها را به شما معرفی می‌کنیم که برای افراد بالای ۵۰ سال بسیار خطرناک است.

۱. لونستا

بسیاری از دارو‌ها بی خوابی را درمان می‌کنند و به افراد کمک می‌کنند که راحت‌تر بخوابند. اگر چه افراد بزرگسال و بالای پنجاه سال از این دارو‌ها فواید کمتری می‌برند، زیرا این دارو‌ها اثر مسکن برای بدن دارند و می‌توانند باعث سردرگمی و سرگیجه شوند. زمانی که در ترکیب با دارو‌های دیگر استفاده شوند، خطرناک‌تر هم هستند.

۲. نکسیوم

بسیاری از افراد مبتلا به سوزش معده و رفلاکس اسید ممکن است علاوه بر یک رژیم غذایی از این دارو هم استفاده کنند. این دارو گاهی اوقات باعث ایجاد کمبود در بعضی از مواد مغذی بدن، اسهال شدید و نارسایی کلیه می‌شود. همزمان که سن افراد بالاتر می‌رود، اثر بخشی این دارو‌ها کاسته می‌شود و در نتیجه نارسایی کلیه را ایجاد می‌کند.

۳. سلبرکس

اطلاعات پیچیده‌ای در مورد این دارو وجود دارد و نشان می‌دهد که ۱۱ میلیون از افراد در سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند. این دارو معمولا برای درد‌های مزمن و حاد آرتروز مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد و بنابراین برای افراد بزرگسال نمی‌تواند گزینه مناسبی باشد.

۴. لیبریوم

این دارو یک داروی ضد اضطراب است و ممکن است عوارض جانبی هم به همراه داشته باشد. افراد بالای ۵۰ سال معمولاً در معرض خطر بیشتری از این دارو هستند. همچنین ممکن است احساس سرگیجه را در افراد ایجاد کند. معمولاً افراد در سنین بالا ممکن است بعد از مصرف این دارو راهی بیمارستان شوند و یا ناتوانی‌هایی در آن‌ها ایجاد گردد.

۵. وازوتک

این دارو برای فشارخون بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای افراد بالای ۵۰ سال خطرناک است. عوارض جانبی آن شامل فشار خون پایین، نارسایی کلیه و ورم لب، صورت و زبان است و ممکن است مشکلات کبدی را نیز برای فرد ایجاد کند.

۶. لیپیتور

این دارو یکی از رایج‌ترین دارو‌های تجویزی برای سلامت قلب است، کلسترول بد را کاهش می‌دهد و آن را به یک سطح متعادل می‌رساند و همچنین می‌تواند مشکلات تعادلی؛ عضلانی و عصبی را برای فرد ایجاد کند و همچنین مشکلاتی را در حافظه به وجود می‌آورد که معمولاً برای بزرگسالان خطرناک است.

۷. آواندیا/ آکتوس

دیابت بیماری است که در آن باید قند خون به طور مداوم مورد بررسی قرار بگیرد و به همین دلیل دارو‌هایی به فرد تجویز می‌شود، اما بعضی از آن‌ها بیش از اینکه فایده داشته باشند، به بدن آسیب وارد می‌کند. خطر نارسایی قلبی و سرطان را در افراد بالا می‌برد و هر چقدر سن افراد بیشتر باشد، این مشکلات در او افزایش می‌یابد.

۸. امبیِن

خوابیدن مخصوصاً در سر و صدا در سنین بالا برای افراد سخت‌تر می‌شود. به همین دلیل بعضی از آن‌ها از مسکن‌های خواب آور قوی استفاده می‌کنند، اما این دارو‌ها ممکن است مشکلات ذهنی، از دست دادن تعادل، مشکلات حین راه رفتن و از دست دادن حافظه را ایجاد کند و به سلامت افراد ۵۰ سال به بالا آسیب وارد کند.

۹. میراپکس

تقریباً ۳ میلیون از افراد در سراسر به بیماری پارکینسون مبتلا هستند. این دارو می‌تواند لرزش را در آن‌ها درمان کند و باعث می‌شود که راحت‌تر حرکت کنند. متاسفانه می‌تواند عاملی برای افت ناگهانی فشار خون و خواب آلودگی زیاد نیز باشد و در نتیجه خطر زمین خوردن و احساس گیجی و سردرگمی را در آن‌ها بالا می‌برد.

۱۰. دارو‌های ضد التهابی غیر استروئیدی

بعضی از افراد از دارو‌های ضد التهابی غیر استروئیدی استفاده می‌کنند که معمولاً در داروخانه‌ها در دسترس است. مثل:ایبوپروفن، ناپروکسن و آسپرین که مصرف این دارو‌ها بدون دارو‌های دیگر آسیب رسان نیست، اما نمی‌توانید آن‌ها را با دارو‌هایی مثل کورتیکواستروئیدها، دارو‌های مخصوص پلاکت، ضد سرفه و ... ترکیب کنید.

۱۱. کلونوپین

این دارو سیگنال‌های عصبی را در مغز تنظیم می‌کند و به افراد در مورد تشنج‌ها و حملات بدن کمک می‌کند، اما ممکن است عاملی برای سرگیجه باشد و همچنین برای افراد بالای ۵۰ سال خطرات زیادی به همراه دارد.

۱۲. انسولین

افراد مبتلا به دیابت در معرض خطراتی مثل نابینایی، نارسایی یکی از اعضای بدن و گاهی اوقات مرگ هستند. مدیریت این بیماری همراه با انسولین به زندگی آن‌ها کمک می‌کند، اما باید مراقب دوز دارو باشند. اساساً دوز داروی انسولین بر اساس سطح قند خون تنظیم می‌شود.

۱۳. هورمون‌های رشد

بعضی از افراد هستند که بعضی از هورمون‌های رشد به آن‌ها کمک می‌کند که جوانتر بمانند، اما گاهی اوقات اثرات جانبی خطرناکی برای آن‌ها دارد. واکنش‌های شدید مثل سندروم تونل کارپال و یا قند خون بالا می‌تواند به بدن آن‌ها آسیب وارد کند.

۱۴. فلکسریل

بسیاری از افراد از دارو‌های ریلکس کننده عضلات برای از بین بردن سوزش و درد عضلانی بر اثر بالا رفتن سن استفاده می‌کنند. البته اثرات آن‌ها متفاوت است، اما باعث می‌شود که در برابر ضعف عضلانی بهتر عمل کنند، اما عوارض جانبی این دارو شامل سرگیجه و زمین خوردن به دلیل نا تعادلی است.

 ۱۵. بنادریل

این دارو یک داروی بدون نسخه است و یکی از اولین آنتی هیستامین‌های ساخته شده می‌باشد. در اکثر موارد داروی بدون خطری است، اما عوارض جانبی آن برای بعضی از افراد مخصوصاً در سنین بالا شامل احساس سردرگمی، سرگیجه، خشکی دهان و یبوست است. البته زمانی این عوارض جانبی احتمال رویداد بیشتری دارند که به عنوان یک مسکن استفاده شوند.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->