جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
سرخط خبرها

کانون حضور موش‌ها در مشهد از ۶۰ به ۱۱ مورد کاهش یافته است

  • کد خبر: ۸۶۲۳۱
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۷
کانون حضور موش‌ها در مشهد از ۶۰ به ۱۱ مورد کاهش یافته است
رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد گفت: با اقدامات انجام شده در ۴ سال گذشته کانون‌های حضور موش‌ها در شهر مشهد از ۶۰ کانون به ۱۱ کانون رسیده است.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ به تازگی در برخی خیابان‌های شهرمان شهروندان دوباره گزارش مشاهده موش‌ها را داده اند. چندسال پیش موضوع حضور موش‌ها در خیابان بهار سبب شد تا شهرداری برنامه ویژه‌ای برای مبارزه با این موجودات موذی در نظر بگیرد و آن طور که رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد گفته است، با اقدامات انجام شده در ۴ سال گذشته کانون‌های حضور موش‌ها در شهر مشهد از ۶۰ کانون به ۱۱ کانون رسیده است.

محمد پذیرا در گفتگو با شهرآرا، درباره کنترل و مبارزه با موش‌ها داخل شهر گفت: از سال ۱۳۹۶ عملیات مبارزه با جوندگان و به ویژه موش‌ها در شهر مشهد آغاز شد و در آن زمان پس از بررسی‌ها مشخص شد که ۶۰ کانون حضور موش در مشهد وجود دارد.

وی افزود: با اقداماتی که در این سال‌ها انجام دادیم، موفق شدیم این تعداد کانون را در سال ۱۳۹۸ به ۱۲ و در سال ۱۳۹۹ به ۱۱ کانون کاهش دهیم، اما با توجه به اینکه نباید این توقع را داشت که این کانون‌ها به صفر برسد، کم کردن یک کانون هم کار بسیار سختی است.

پذیرا درباره این موضوع که چرا نمی‌توان کانون حضور موش‌ها در شهر را به صفر رساند، گفت: موش‌هایی که در مشهد هستند، چند دسته اند؛ یک گونه موش‌ها همان موش خانگی است، اما گونه‌ای دیگر که در شهر است، گونه موش بندری است؛ این موش‌ها بومی مشهد نیستند و با بار‌هایی که از بنادر به مشهد می‌آیند، وارد شهر می‌شوند.

وی با بیان اینکه موش‌های بندری میهمان ناخوانده شهر مشهد هستند، تصریح کرد: ما هرچه کنترل کنیم، حضور موش‌های بندری با توجه به ارسال کالا از بنادر به مشهد، به ویژه در کالایی مانند گندم انجام می‌شود.

رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد درباره چگونگی مقابله با موش‌ها نیز افزود: در شهر نمی‌توان از هر ماده‌ای برای مقابله با موش‌ها استفاده کرد، زیرا برخی مواد و طعمه‌های مقابله با موش ممکن است برای انسان‌ها و محیط زیست خطرآفرین باشد؛ از این رو برای مقابله با این جانوران از پودر مخصوص ویژه موش استفاده می‌شود که برای انسان و محیط زیست خطری ندارد.

وی با بیان اینکه موش جانور زرنگی است و نمی‌توان از یک مدل طعمه با یک طعم استفاده کرد، گفت: درصورتی که از یک طعمه با یک طعم استفاده کنیم و موش‌ها تلف شدن موش دیگری را ببیند، به آن طعمه مشکوک می‌شوند و دیگر از آن استفاده نمی‌کنند؛ از این رو ما هم برای اینکه این موضوع را کنترل کنیم، از پودر مخصوص طعمه موش با طعم‌های مختلف استفاده می‌کنیم.

پذیرا با تأکید بر اینکه برای شناسایی مسیر رفت وآمد موش‌ها نیز از چراغ قوه‌های یووی استفاده می‌شود، تصریح کرد: وقتی همشهریان ضایعات غذایی شان را داخل جوی‌ها و خیابان‌ها می‌ریزند، سبب می‌شود که موش‌ها نیز زندگی شان را ادامه دهند؛ از این رو همشهریان هم باید در این موضوع همراه ما باشند.

رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد افزود: شهروندان درصورتی که تعدادی موش در جوی‌ها و خیابان‌ها دیدند، می‌توانند با شماره ۱۳۷ تماس بگیرند و این موضوع را گزارش دهند تا همکاران ما برای بررسی به منطقه اعزام شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->