عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۷ عادت اشتباه که پوست را خشک می‌کند

  • کد خبر: ۸۶۲۳۶
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۰
۷ عادت اشتباه که پوست را خشک می‌کند
یک بخش مهم از هر برنامه مراقبت پوست و ضدپیری این است که بدانید کدام کارهایتان به پوستتان آسیب می‌زند و روند پیر شدن و خشک شدن پوستتان را سریع‌تر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نظر می‌رسد اگر فقط کرم مرطوب‌کننده مناسب پوست خود را پیدا کنید، همان می‌تواند جوابگوی همه مشکلات آن باشد. اما حقیقت آن است که ممکن است هر قدر هم که کرم‌ها و لوسیون‌هایتان گران‌قیمت باشد پوستتان باز هم خشک و خارش‌دار باشد. گرچه پیدا کردن محصولات پوستی مناسب گامی اساسی در برنامه مراقبت از پوست محسوب می‌شود، اما ترک عادت‌هایی که پوست را خشک می‌کنند هم به همان اندازه اهمیت دارد. در ادامه از عادت‌های به‌ظاهر بی‌ضرری خواهیم گفت که باعث خشکی پوست می‌شوند.

۱- بیش از حد آب می‌خورید

متناقض به نظر می‌رسد، اما نوشیدن بیش از اندازه‌ی آب می‌تواند واقعاً به پوست صدمه بزند. گرچه نوشیدن آب و حفظ رطوبت آن نقشی اساسی در سلامت کلی ما دارد، اما آب زیاد می‌تواند باعث از دست رفتن مواد معدنی اساسی بدن شود. این امر ممکن است روی پوست شما اثر بگذارد و آن را بی‌روح و کدر کند. پوست خشک را بهتر است از بیرون درمان کنید، یعنی با استفاده از محصولات مناسب و ایجاد تغییراتی در سبک زندگی خود که پوستتان از بابت آن‌ها از شما سپاسگزار خواهد بود.

۲- حمام طولانی می‌کنید

حمام داغ و طولانی شاید روش بسیار خوبی برای رسیدن به آرامش بعد از یک روز بلند باشد، اما می‌تواند واقعاً به پوست فشار وارد کند. آب داغ، چربی و رطوبتی که پوست برای پر و درخشان ماندن به آن نیاز دارد را از بین می‌برد و هر چه حمام طولانی‌تر باشد، پوست را خشک‌تر می‌کند. بهتر است حمام‌های کوتاه با آب ولرم بگیرید و از صابون‌های ملایم‌تری استفاده کنید که به لایه‌ی محفاظ پوست صدمه وارد نمی‌کنند.

۳- کرم مرطوب‌کننده را به وقتش نمی‌زنید

استفاده از کرم مرطوب‌کننده در زمان مناسب می‌تواند کمک کند از تمامی فواید آن برخوردار شوید. به جای آنکه اول پوستتان را خشک کنید و سپس به آن کرم بزنید، آن را زمانی به پوست بزنید که هنوز مرطوب است. این امر به محبوس شدن رطوبت و آبرسانی بهتر پوست در مقایسه با زمانی که کرم به پوست کاملاً خشک زده شود، کمک می‌کند. در حقیقت، زنان کره‌ای که به پوست بی‌نقص و یکدست شان مشهورند، کرم مرطوب‌کننده را تنها ۳ ثانیه بعد از شستن صورتشان می‌زنند.

۴- بدون جوراب می‌خوابید

پوشیدن جوراب در هنگام خواب می‌تواند به داشتن خوابی بهتر کمک کند، مانع از گـُرگرفتگی شود و جلوی ترک خوردن پوست پا را بگیرد. زدن کرم و پوشیدن جوراب می‌تواند احتمال خشکی پاشنه‌های پا کم می‌کند.

۵- حوله را به صورتتان می‌کشید

کشیدن یک حوله‌ زبر کتان به پوست می‌تواند باعث خشک شدن و تحریک پوست حساس شود و آن را قرمز و خارش‌دار کند. برای جلوگیری از تحریک بیشتر، اجازه دهید پوست خود به خود خشک شود.

۶- زیاد تخم مرغ می‌خورید

تخم مرغ گرچه منبع بسیار خوب پروتئین محسوب می‌شود، اما مصرف زیاد آن می‌تواند باعث خشکی پوست شود. تخم مرغ ویتامین A زیادی دارد و مصرف زیاد آن ممکن است اثری منفی بر پوست داشته باشد. خبر خوب آنکه لازم نیست به خاطر پوستتان نیمرو‌های صبحگاهی‌تان را ترک کنید. فقط کافی است روزانه بیشتر از ۳ عدد تخم مرغ نخورید.

۷- از کرم مرطوب‌کننده‌ مناسب استفاده نمی‌کنید

اگر احساس می‌کنید کرم مرطوب‌کننده‌تان هیچ تأثیری روی پوستتان ندارد، ممکن است برای پوستتان بیش از حد سبک باشد. اگر پوست چربی دارید، کرم‌های مرطوب‌کننده که پایه‌ آبی دارند برای شما بهترین گزینه هستند. برای پوست‌های حساس هم کرم‌هایی مناسب است که حاوی مواد آرامش‌بخش برای پوست هستند. استفاده از محصولی که مناسب نوع پوستتان باشد می‌تواند به جلوگیری از بخار شدن خیلی سریع آب از روی پوست کمک کند و آن را به مدت بیشتری مرطوب نگه دارد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->