برخورد بار کامیون با پل هوایی شهید فهمیده در مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) انتقام از قاتل با قتل فجیع سه عضو خانواده سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد
سرخط خبرها

خبر خوب ژاپنی‌ها درباره پایان بیماری کرونا

  • کد خبر: ۸۶۵۹۳
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
خبر خوب ژاپنی‌ها درباره پایان بیماری کرونا
جهش در ژن Nsp۱۴ امکان ترمیم در ویروس را مختل می‌کند و این جهش به ضرر کرونا تمام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اقدامات پیشگیرانه ژاپن شدیدتر از پیش نشده است بنابراین به نظر می‌رسد پدیده کاهش موارد ابتلا ناشی از بروز نوعی جهش در ویروس باشد.

محققان ژاپنی می‌گویند که این جهش جدید در کروناویروس ممکن است آن را وادار به "خودکشی" کند.

به نقل از خبرگزاری کیودو نیوز، محققان موسسه ملی ژنتیک ژاپن و دانشگاه نیگاتا به تازگی آخرین تحقیقات خود را منتشر کرده‌اند. مطالعات نشان داده که در ژنوم سویه جهش یافته دلتا، آنزیمی به نام "nsp۱۴" جهش پیدا کرده است و این جهش باعث عدم بازسازی کامل ویروس و مرگ آن می‌شود.

در فرآیند تکثیر و انتشار سریع ویروس، ژنوم‌ گاهی دچار جهش اشتباه می‌شود این موضوع یکی از دلایل اصلی بیماری نیز هست.

در این مورد، آنزیم "nsp۱۴" مسئول بازسازی ویروس است. اگر این فرآیند به موقع انجام نشود، جهش‌های زیادی روی هم انباشته می‌شود و ویروس قادر به تکثیر نخواهد بود.

محققان دریافتند که ویروس‌هایی که جهشی در آنزیم "nsp۱۴" دارند، ۱۰ تا ۲۰ برابر بیشتر از ویروس‌های معمول جهش می‌کنند. بنابراین زمانی که موارد ابتلا در ماه اوت در ژاپن به اوج خود رسید این جهش در "nsp۱۴" رخ داده بود.

در موج پنجم با افزایش گسترش بیماری میزان ویروس‌هایی که "nsp۱۴" آن‌ها جهش پیدا کرده بود افزایش یافت.

این نوع از ویروس در بسیاری از مبتلایان موج پنجم وجود داشت این موضوع از نظریه‌ای مبنی بر ضعیف شدن ویروس سارس-کوو-۲ به دلیل تغییرات در آران‌ای RNA پشتیبانی می‌کند.

تعداد مبتلایان ژاپن در روز شنبه به ۲۲۹ نفر رسید که کمتر از یک درصد ۲۵ هزار و ۹۰۰ مبتلا در بیستم ماه اوت است.

"ایزورو اینوئه"(Izuro Inoue)، پروفسور موسسه ملی ژنتیک ژاپن باور دارد که علت کاهش تعداد مبتلایان بروز جهش در "nsp۱۴"  باشد که باعث بروز جهش‌های غلط و در نهایت نابودی ویروس می‌شود.

علاوه بر آن محققان تصور می‌کنند که آنزیمی به نام “APOBEC” باعث تغییر "nsp۱۴" شده باشد. گفته می‌شود این آنزیم در شرق آسیا و اقیانوسیه در بسیاری از افراد فعال است.

با این حال پیش از آن که جشن گرفتن را آغاز کنیم باید در نظر داشته باشیم که تنها گونه‌هایی از ویروس که دارای آنزیم "nsp۱۴" هستند ممکن است در حال ضعیف شدن باشند این بدان معناست که احتمال بروز جهش‌های واگیردارتر و خطرناک‌تر در سایر گونه‌های ویروس وجود دارد.

این تحقیقات ژاپنی نباید منجر به گمانه‌زنی‌های اشتباه مبنی بر مرگ کروناویروس جدید شود.

منبع: ایسنا


اینجا بخوانید علائم اصلی سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کرونا | راه‌های تشخیص کدام است؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->