روش محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت پشت‌پرده سیاه پست‌های رنگی کودکانه در اینستاگرام | چرا فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پررنگ شده است؟ کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟
سرخط خبرها

طرح «بیمه خانواده ایرانی» در سازمان تأمین اجتماعی آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۸۶۶۰۵
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۶
طرح «بیمه خانواده ایرانی» در سازمان تأمین اجتماعی آغاز می‌شود
سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت: طرح گسترده بیمه همگانی سازمان تامین اجتماعی با عنوان «بیمه خانواده ایرانی» به‌زودی آغاز به کار می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر میرهاشم موسوی در ملاقات با نماینده، ولی فقیه در استان خراسان جنوبی افزود: خدمت به خانواده ایرانی جزو افتخارات ماست و ما امیدواریم با اجرای این طرح بتوانیم باعث آرامش همه خانواده‌های ایرانی باشیم.

وی در ادامه افزود: ۲۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه علاوه بر میزان وام مصوب سال جاری، برای بازنشستگان استان در نظر گرفتیم که با اعتبار جدید اختصاص یافته، تمام بازنشستگان متقاضی وام ۷ میلیونی قرض‌الحسنه می‌توانند وام خود را دریافت کنند.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: بیش از ۵۰ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند و این سازمان در سه حوزه بیمه‌ای درمانی و اقتصادی حضور موثر و فعالی در جامعه دارد.

موسوی با اشاره به خدمات ارزشمندی که در حوزه بیمه‌ای و درمانی به بیمه‌شدگان ارائه می‌شود، خاطر نشان کرد: فعالیت این سازمان در حوزه اقتصادی که از محل منابع متعلق به کارگران و بازنشستگان ارایه می‌شود، سهم بالایی از اقتصاد ملی و تولید را به خود اختصاص داده است که علیرغم شرایط سخت حاکم بر اوضاع اقتصادی، امیدواریم بتوانیم در بخش‌هایی که ماموریت داریم وضعیت مردم را بهتر از قبل کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افتتاح خط اول پروژه زغال‌سنگ پرورده طبس افزود: افتتاح این پروژه را در آستانه ۱۳ آبان؛ روز مبارزه با استکبار جهانی، به فال نیک می‌گیریم و همزمانی این افتتاح با این روز حاوی پیام ارزشمند مقاومت و نماد مقابله با استکبار است.

موسوی گفت: به رغم تحریم‌های ظالمانه با فعال شدن این پروژه به دست متخصصان داخلی علاوه بر صرفه‌جویی ۱۷ میلیون یورویی، ظرفیت تولید سالانه کنسانتره زغال‌سنگ به میزان ۶۸ هزار تن افزایش یافت.

وی در پایان افزود: بنا داریم همانند رییس جمهور محترم که به صورت عملیاتی در صحنه حضور دارند، به استان‌ها سفر کنیم و مسائل را در هر استان بررسی و برطرف کنیم. در سفر به استان‌ها پس از احصاء مشکلات در شورای اداری استان تصمیمات خوبی برای برطرف شدن مشکلات اتخاذ شده است.

منبع: تأمین‌اجتماعی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->