ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با ۹۰ میلیون اشتراک سیار؛ ضریب نفوذ اینترنت در کشور از ۱۰۶درصد گذشت

  • کد خبر: ۸۶۶۶۵
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۸
با ۹۰ میلیون اشتراک سیار؛ ضریب نفوذ اینترنت در کشور از ۱۰۶درصد گذشت
اکنون ۹۰ میلیون و ۳۵۴ هزار و چهار اشتراک اینترنت سیار در کشور فعال است که ضریب نفوذ اینترنت را به ۱۰۶.۳۴ درصد رسانده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آخرین شاخص‌های آماری نشان می‌دهد، اکنون ۹۰ میلیون و ۳۵۴ هزار و چهار اشتراک اینترنت سیار در کشور فعال است که ضریب نفوذ اینترنت را به ۱۰۶.۳۴ درصد رسانده است.

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور هر 3 ماه یکبار، با ارائه گزارشی، شاخص‌های آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات را منتشر می‌کند.

این سازمان در تازه‌ترین گزارش خود نیز مانند گذشته به وضعیت نفوذ اینترنت و تلفن همراه در کشور پرداخته و آخرین تغییرات در توسعه ارتباطی در کشور را اعلام کرده است.

در آخرین فصلنامه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور، وضعیت حوزه فناوری در سه ماهه دوم سال به شرح زیر تشریح شده است.

ضریب نفوذ تلفن ثابت ۳۴ درصد

بنابر گزارش سازمان تنظیم مقررات، اکنون تعداد اشتراک‌های تلفن ثابت تا پایان سه ماهه دوم سال ۱۴۰۰ به ۳۸ میلیون و ۷۱۴ هزار و ۳۴۳ خط رسیده که از این تعداد ۲۹ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۱۸۱ خط دایر و فعال است. اکنون ضریب نفوذ تلفن ثابت در کشور از ۳۴ درصد عبور کرده است.

۵۱ هزار روستا دارای ارتباط

گزارش سازمان تنظیم مقررات اعلام کرده که تعداد روستاهای دارای ارتباط ۵۱ هزار و ۴۰۰ روستا است که از این میان ۴۷ هزار و ۲۷۲ روستا دارای تلفن خانگی، ۹۲ هزار و ۲۷۶ دارای تلفن همگانی و یک‌هزار و ۹۹۶ روستا دارای تلفن همگانی جاده‌ای هستند.

۱۳۳ میلیون سیم‌کارت فعال در کشور

در این گزارش وضعیت توسعه تلفن همراه نیز مورد بررسی قرار گرفته است. جمع کل خطوط واگذار شده همراه اول به ۱۰۳ میلیون و ۷۰۸ هزار و ۶۳ خط رسیده که از این تعداد ۷۱ میلیون و ۲۶۰ هزار و ۵۰۷ خط فعال هستند.

در رتبه دوم این فهرست ایرانسل قرار دارد. ۹۵ میلیون و ۳۵۵ هزار و ۲۰۳ خط توسط اپراتور ایرانسل واگذار شده که از این بین ۵۶ میلیون و ۶۸۸ هزار و ۵۱۶ خط فعال است.

اپراتور رایتل با اختلاف زیادی نسبت به دو اپراتور نخست، در رتبه سوم قرار دارد. تعداد خطوط واگذار شده آن هشت میلیون و ۶۸۹ هزار و ۶۵۸ است که از این تعداد پنج‌میلیون و ۱۴۹ هزار و ۱۴۵ خط فعال است.

اکنون تعداد خطوط فعال تلفن همراه در کشور از ۱۳۳ میلیون خط گذشته و ضریب نفوذ را به بیش از ۱۵۶ درصد رسانده است.

ضریب نفوذ ۱۲.۵۵ درصدی اینترنت پهن باند

وضعیت توسعه ارتباطات پهن‌باند ثابت نشان می‌دهد اکنون ۱۰ میلیون و ۶۶۱ هزار و ۲۴۸ اشتراک پهن‌باند ثابت در قالب فناوری‌های مختلف (xDSL، FTTX، WiFi، TD-LTE) در کشور فعال است که ضریب نفوذ را به ۱۲.۵۵ درصد رسانده است.

میزان اشتراک پهن‌باند ثابت بیانگر این است که مانند گذشته در این بخش نتوانسته‌ایم توسعه مناسبی را داشته باشیم و کاربران را به استفاده از آن جذب کنیم.

ضریب نفوذ ۱۰۶.۳۴ درصدی اینترنت پهن سیار

در بخش توسعه ارتباطات پهن‌باند سیار اما وضعیت خوب است. اکنون ۹۰ میلیون و ۳۵۴ هزار و چهار اشتراک اینترنت سیار در کشور فعال است که ضریب نفوذ اینترنت را به ۱۰۶.۳۴ درصد رسانده است.

ترافیک مرسولات پستی به ۱۱۲ میلیون رسید

برپایه این گزارش، شاخص‌های آماری که در بخش مرسولات پستی توسط رگولاتوری منتشر شده نشان می‌دهد در ۶ ماه نخست امسال ۱۱۱ میلیون و ۹۹۹ هزار و ۷۳۲ مرسوله دریافت و توزیع شده و اکنون ۲ هزار و ۵۳۹ واحد پستی در داخل کشور فعال و در حال ارائه خدمات به مشتریان است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->