پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟ سکوت آماری در بازار مسکن ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد + جزئیات نرخ بیکاری ۷.۶درصد شد با تعدیل شدن نرخ ارز قیمت کالا‌ها کاهش می‌یابد؟ قیمت لاستیک از امروز ۱۰ درصد گران‌تر می‌شود (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + سند کدام بیمه‌ها کام مردم را تلخ کردند | ثبت ۱۰ هزار شکایت در ۱۴۰۳ سهم نفت از بودجه ایران فقط ۱۷ درصد است وزیر صمت: تعرفه خودرو‌های وارداتی کاهش خواهد یافت رشد ۲۳ هزار واحدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) یارانه ۱۸ میلیون ثروتمند؛ به زودی قطع می‌شود ادامه نگرانی‌ها از سوء تغذیه کودکان در افغانستان | جان ۳.۵ میلیون کودک در خطر است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۸۸ هزار تومان قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) دهک ۴ از وام ودیعه ۴۰۰ میلیونی مستأجران حذف شد معافیت جدید گمرکی ابلاغ شد سقف وام ودیعه مسکن مستأجران افزایش یافت + جزئیات (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) کمبود و گرانی روغن در فروشگاه‌ها‌ی مشهد ادامه دارد | تزریق قطره چکانی روغن به بازار پیش‌بینی خرید تضمینی ۵۳۸ هزار تن گندم در خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۴ فرصت مشهد برای خلق ارزش از اقتصاد زیارت احیا و مرمت ۶ هزار و ۲۱۲ کیلومتر قنات در خراسان رضوی واقعی‌نبودن قیمت برق، یکی از دلایل مصرف بالای آن | قبض برق ۷۵ درصد مردم کمتر از ۵۰ هزار تومان است خسارت ۵۰ میلیارد ریالی طوفان اخیر به کشاورزی خراسان رضوی قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | سیر کیلویی ۱۵۰ هزار تومان
سرخط خبرها

افزایش عجیب واردات و مصرف موبایل در سال ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۸۶۷۰۹
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱
افزایش عجیب واردات و مصرف موبایل در سال ۱۴۰۰
بر اساس اعلام انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، در هفت ماه سال ۱۴۰۰، واردات موبایل، ۱۰ میلیون و ۵۷۰ هزار دستگاه و مصرف، ۱۰ میلیون و ۹۵۰ هزار دستگاه بوده که نشانگر رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، طی ۱۲ ماه گذشته، ۱۸ میلیون و ۳۰۰ هزار موبایل وارد کشور شده و در مقابل ۱۷ میلیون و ۶۴۰ هزار موبایل مصرف شده است. افزایش واردات متناسب با افزایش مصرف بوده و حتی در مقاطعی مصرف از واردات پیشی گرفته است. در هفت ماه سال ۱۳۹۹، واردات موبایل، هشت میلیون و ۴۰هزار و مصرف، هشت میلیون و ۳۶۰ هزار موبایل بوده، این در حالی است که در هفت ماه سال ۱۴۰۰، واردات، ۱۰ میلیون و ۵۷۰ هزار و مصرف، ۱۰ میلیون و ۹۵۰ هزار دستگاه بوده است. به این ترتیب شاهد ۲۰ درصد رشد در مصرف و واردات موبایل نسبت به سال گذشته هستیم.

طبق اعلام انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، واردات در شهریورماه، یک میلیون و ۷۱۰ هزار دستگاه و مصرف شهریور یک میلیون و ۸۴۰ هزار دستگاه بوده است. همچنین واردات مهر ماه یک میلیون و ۷۳۰ هزار دستگاه و مصرف هم تا پایان مهرماه یک میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه بوده است. علت افزایش واردات و مصرف در شهریور و مهر، بازگشایی مدارس و عامل اصلی تقاضایی که در شهریور و مهر ایجاد شده، آموزش الکترونیکی بوده است.

انجمن واردکنندگان موبایل در خصوص سهم بازار برندها، اعلام کرد: سامسونگ ۴۸ درصد، شیائومی ۲۹ درصد، نوکیا ۱۲ درصد، اپل چهار درصد و هوآوی دو درصد واردات موبایل را به خود اختصاص داده است. درخصوص مصرف و سهم بازار برندها در بازار ایران، سامسونگ ۵۴ درصد، شیائومی ۳۴ درصد، نوکیا سه درصد، اپل هفت درصد و هوآوی یک درصد سهم بازار را دارد. در خصوص میزان ارزش برندهای مختلف که طی ۱۲ ماه گذشته وارد شده، ۳۴ درصد ارزش کالاهای واردشده به سامسونگ، ۲۹ درصد به شیائومی، یک درصد به نوکیا، ۲۳ درصد به اپل و دو درصد به هوآوی تعلق دارد.

علت اینکه سهم واردات نوکیا ۱۲ درصد، اما ارزش آن یک درصد بوده، این است که واردات نوکیا عمدتا گوشی‌های ساده و فیچرفون هستند که از لحاظ ارزشی یک درصد را شامل می‌شود، در مقابل واردات اپل چهار درصد و مصرف هفت درصد بوده و به ۲۳ درصد ارزش رسیده، زیرا گوشی‌های اپل پرچمدار هستند و قیمت‌هایشان بالای ۶۰۰ دلار است، به لحاظ ارزشی رتبه سوم دارند و ۲۳ درصد ارزش بازار موبایل را به خود اختصاص دادند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->