مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شارژرهای خودرو‌های الکتریکی قابل حمل رونمایی شد + مشخصات

  • کد خبر: ۸۶۷۴۱
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۰
شارژرهای خودرو‌های الکتریکی قابل حمل رونمایی شد + مشخصات
شرکت انگلیسی ZipCharge، یک شارژر قابل حمل به اندازه یک چمدان معرفی کرده که برای رانندگان شهری خودرو‌های الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک شرکت فناوری انگلیسی اولین شارژر قابل حمل را معرفی کرده است که برای دارندگان خودرو‌های برقی که نمی‌توانند در خانه به برق متصل شوند، طراحی شده است.

ZipCharge Go یک شارژر به اندازه چمدان است که قرار است در سال ۲۰۲۲ به فروش برسد. این باتری به اندازه ای ظرفیت دارد تا انرژی کافی برای حرکت ۳۲ کیلومتری یک اتومبیل الکتریکی را تامین کند. این شرکت ادعا می‌کند با توجه به میانگین رفت و آمد رانندگی در انگلیسی این مقدار از شارژر کافی به نظر می‌رسد. ZipCharge هنوز قیمت دقیق شارژر را تایید نکرده است.

شارژرهای خودرو‌های الکتریکی قابل حمل رونمایی شد + مشخصات

شارژ خودرو با این دستگاه حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد، پس از آن می‌توان این باتری را برای شارژ مجدد به برق خانگی متصل کرد. در حین شارژ، دستگاه از طریق کابل نوع ۲ به خودرو متصل می‌شود و برای امنیت بیشتر، هم قابلیت ژئوفنسی و هم ردیابی دستگاه را دارد. پشتیبانی داخلی ۴G امکان نظارت از راه دور و برنامه ریزی برای شارژ را فراهم می‌کند.

این پاوربانک همچنین دارای یک اینورتر AC/DC برای شارژ دوطرفه است که به آن اجازه می‌دهد تا زمانی که قیمت‌ها پایین است، برق را ذخیره کرده و در زمان اوج مصرف به شبکه بازگرداند.

شارژرهای خودرو‌های الکتریکی قابل حمل رونمایی شد + مشخصات

ساخت بدنه باتری با استفاده از مواد بازیافتی
این باتری در اطراف یک قاب فضایی آلومینیومی قرار گرفته که با یک پوسته بیرونی ساخته شده از پلاستیک بازیافتی ساخته شده است دستگیره‌ها و چرخ‌های تعبیه شده امکان حمل و نقل آسان این باتری را فراهم می‌کند و طراحی ویژه آن، این باتری را برای استفاده در هر شرایط آب و هوایی ایمن می‌کند. این شرکت قصد دارد تا نیمه دوم دهه از مواد کاملا بازیافتی استفاده کند.

گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد که ناتوانی در شارژ در خانه دلیل اصلی عدم تمایل خریداران خودرو برای رفتن به سمت به خودرو‌های برقی است، زیرا حدود ۸.۵ میلیون مالک خودرو در انگلیس فاقد هرگونه پارکینگ مشخص در خیابان یا خارج از خیابان هستند. در لندن، این رقم معادل حدود ۶۵ درصد از مالکان خودرو است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->