انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

کارهایی که هرگز نباید با معده خالی انجام داد

  • کد خبر: ۸۴۵۴۵
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۷
کارهایی که هرگز نباید با معده خالی انجام داد
اغلب افراد دوست دارند روز خود را با یک فنجان قهوه یا چای داغ شروع کنند، بدون دانستن این واقعیت که ممکن است باعث اسیدیته شود. خوب بر اساس نتایج مطالعات این یک عادت است که باید آن را برای فردایی سالم تر تغییر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساسا اظهارات کارشناسان حوزه بهداشت در ساعات اولیه صبح مکانیسم بدن کند است، بنابراین مواد غذایی سبک یا اینکه هیچ تلاطمی داخل شکم ایجاد نمی کند مصرف شود. برای تحقق آن نخست باید مواردی درک شود که بهتر است صبح ها با معده خالی از مصرف آنها اجتناب شود.

کمبود سوخت در ساعات اولیه صبح می تواند به طرق مختلف روی بدن تاثیر بگذارد و همه این عواقب به رژیم مربوط نمی شود. به گزارش تایمزسوفاندیا، برخی کارها را هرگز نباید با معده خالی یا زمانی که مدتی غذا نخورده اید انجام داد.

هرگز داروهای ضد التهاب مصرف نکنید
داروها به طور معمول نباید با معده خالی مصرف شوند به ویژه هنگامی که داروهای ضد التهابی هستند. در صورت وجود توصیه های غذایی قبلی با پزشک خود درباره این موضوع مشورت کنید.

هرگز نخوابید
بین آخرین وعده غذایی خود و زمان خواب باید دو تا سه ساعت فاصله باشد، اما این بدان معنا نیست که احساس گرسنگی را در حالت چرت زدن قرار دهید بلکه می توان قبل از خواب یک لیوان شیر یا یک عدد سیب میل کنید.

هرگز الکل مصرف نکنید
نوشیدن الکل با معده خالی بیشتر آسیب وارد می کند زیرا میزان جذب الکل در بدن زیاد است که در نتیجه بر قلب، کبد و کلیه ها تاثیر می گذارد.

هرگز تصمیمی نگیرید
تصمیم گیری با شکم خالی ممکن است عملکرد را تغییر داده که بعدها باعث پشیمانی شود.

هرگز تمرینات شدید انجام ندهید
ورزش با معده خالی ممکن است بر عملکرد شما تاثیر بگذارد به گونه ای که نتوانید به حداکثر پتانسیل خود برسید زیرا بدن انرژی کمتری احساس می کند، بنابراین بهتر است قبل از رفتن به باشگاه میوه و آجیل بخورید.

هرگز بحث نکنید
هنگام عصبانیت ذهنیت درستی ندارید که می تواند با ذهن و قوه تفکر تداخل داشته باشد و بااعث تشدید اوضاع شود.

هرگز مذاکره نکنید
اگر از نظر سوخت رسانی به بدن کم کار می کنید نمی توانید مذاکرات را به بهترین شکل ممکن پیش ببرید.

هرگز مواد غذایی نخرید
خرید مواد غذایی با معده خالی یک اشتباه بزرگ است. این کار باعث خرید بیش از نیاز می شود و خواهید دید که در انتخاب میان وعده های ناسالم به جای مواد غذایی سالم نیز دچار اشتباه می شوید. در نهایت مواد غذایی حاوی کربوهیدرات و قند بالا را انتخاب می کنید.

هرگز آدامس نجوید
آیا اغلب در زمان جویدن آدامس مرتکب اشتباه می شوید؟ آیا آن را با معده خالی می جوید؟ اگر پاسخ شما بله است باید گفت این کار می تواند منجر به التهاب در معده شود، بنابراین هرگز آن را در این زمان بیش از 10 تا 15 دقیقه نجوید.

هرگز قهوه مصرف نکنید
نوشیدن قهوه با معده خالی توصیه نمی شود. این کار نه تنها باعث سوزش قلب می شود بلکه منجر به بروز مشکلات گوارشی نیز می شود. اکثر افراد حتی بعد از نوشیدن یک فنجان قهوه وعده صبحانه خود را حذف می کنند که این امر باعث تشدید شرایط می شود.

منبع: مجله پزشکی دکتر سلام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->