شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

سخنرانی در دریا برای هشدار درباره تغییرات آب و هوایی

  • کد خبر: ۸۷۰۸۶
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
سخنرانی در دریا برای هشدار درباره تغییرات آب و هوایی
وزیر خارجه «تووالو» با پوشش رسمی به داخل آب رفت تا دوباره خطرات تغییرات اقلیمی را گوشزد کند.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ بچه‌های جنوب برف را نمی‌شناسند، نمی‌دانند خروس خوان، قدم زدن در کوچه‌هایی که رخت عروس بر تن کرده اند، چه گوارا حس زندگی را در تن آدمی خنک و تازه می‌کند. بچه‌های شهرستان لار، بندرعباس، قشم و هرمزگان، برف را پشت شیشه‌های رنگی تلویزیون دیده اند و ذوب شدن ستاره‌های بلورین برفی را، روی گونه‌هایی که گل انداخته، تجربه نکرده اند. در این سال‌هایی که برف با شهر ما هم غریبگی می‌کند، آهسته آهسته، درست مثل کودکی که در جنوب متولد شده باشد، حال خوب لمس خنکای برف از خاطر یکایک ما نیز محو می‌شود.

کره زمین روز به روز گرم‌تر از گذشته می‌شود و زمستان‌ها از روی دست سعدی سرمشق می‌گیرند: «چنان آسمان بر زمین شد بخیل / که لب‌تر نکردند زرع و نخیل» اگر پیگیر اخبار تغییرات اقلیمی آب و هوایی باشید احتمالا در باب آسیب‌های فراوانی که گرمایش زمین و تغییرات اقلیمی به بار آورده است، سخن بسیار شنیده اید. تغییراتی که به نفع هیچ موجود زنده‌ای نیست. مصرف بی رویه آب سفره‌های زیرزمینی، تغییرات پوشش گیاهی، فرونشست زمین، آب شدن یخ‌های قطب شمال و بالا آمدن سطح آب دریا‌ها و رخداد‌های متعدد دیگر که به نقطه پایان نمی‌رسند.

به تازگی تصویری از یک شیر دریایی که بر روی زیردریایی هلندی به خواب رفته است، در فضای مجازی دست به دست می‌شود. حیوانی که متولد قطب شمال است و رختخوابش صخره‌های یخی، حالا به خیال یافتن مقصدی مطلوب تر، دل از سرزمین مادری کنده است. «گاردین» در مقاله‌ای جدید از تأثیر اختلالات در وضع آب وهوا و حیات حیوانات نوشته است، موضوعی که در این روز‌ها به مرحله جِدیت خود رسیده است و زنگ خطر را بی امان می‌نوازد. از سوی دیگر تصویری کنایه آمیز از وزیر خارجه «تووالو» منتشر شده است. او در حالی که با پوشش رسمی در میان آب ایستاده، از راه دور برای نشست اقلیمی «کوپ ۲۶» سخنرانی می‌کند.

«تووالو» جزیره‌ای مانند بسیاری از جزایر دیگر زمین است؛ جزایری که هم اکنون با گرم شدن بی رویه هوا، در خطر آب گرفتگی قرار گرفته اند. «کوپ ۲۶» اجلاس تغییرات آب و هوایی است که در آن رهبران بیش از ۱۳۰ کشور دنیا گرد هم آمده و به سخنرانی و تبادل راه چاره می‌پردازند؛ اجلاسی که در آن بزرگ‌ترین عاملان گرمایش هوا همچون چین حضور پیدا نمی‌کنند. تغییرات آب و هوایی با حوادث متنوعی همچون طوفان و سیل همراه خواهد شد.

مصرف بی حد و حساب سوخت‌های فسیلی و نشر سوخت‌های گلخانه‌ای حرارت جو زمین را روز به روز افزایش داده و گرمایش جهانی را بالا خواهد برد. با این روند، توازن حیات وارد گردونه اختلال خواهد شد و به زودی حس انتقام جویانه طبیعت را بیدار خواهد کرد. طبیعتی کینه جو که تا ابد در مقابل تجاوز و تعدی انسان سکوت پیشه نخواهد کرد. انسان خودِ خودِ طبیعت است و حیات انسان با طبیعت معنا پیدا می‌کند؛ همین است که فراموشی طبیعت با مرگِ مطلقِ موجودیت قرین خواهد گشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->