پزشکیان: توسعه بدون توجه به منابع طبیعی فاجعه‌آفرین است وزیر انگلیسی: متعهد هستیم فلسطین را به رسمیت بشناسیم وب‌سایت اطلاعاتی سازمان سیا هک شد جواد لاریجانی: هیچ مذاکره بُرد ـ بُردی با آمریکا نداشته‌ایم روایت سردار شکارچی از توان نظامی ایران در جنگ ۱۲ روزه: رژیم صهیونیستی در روز نهم جنگ دست تسلیم را بالا گرفت سرکوب تظاهرات علیه نسل‌کشی غزه در حیفا؛ ۱۵ فلسطینی بازداشت شدند (۲ مرداد ۱۴۰۴) عراقچی: تصمیمات بزرگ نظام در مجموعه مدیریت عالی اتخاذ می‌شود + ویدئو اظهارات ویتکاف درباره مذاکرات آتش‌بس غزه افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۵۹ هزار و ۵۸۷ شهید (۲ مرداد ۱۴۰۴) احتمال تمدید ۶ ماهه مهلت فعال‌سازی مکانیسم ماشه برای ایران بیانیه مرجع عالیقدر؛ حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی «مدظله العالی» پیرامون مسائل در حال وقوع غزه رایزنی وزیران خارجه ایران و بنگلادش درباره اوضاع غزه ایران: بیانیه سران ژاپن و اتحادیه اروپا گمراه کننده است حماس: آمریکا مسئول مستقیم ادامه نسل‌کشی در غزه است ویدیو | واکنش سردار وحیدی به حضور عامل نفوذی در خصوص لو رفتن جلسه سران قوا وزارت امور خارجه: رژیم اسرائیل هدفی جز نابودی کامل فلسطین ندارد ما کجا ایستاده‌ایم؟ شهادت ۱۱۵ نفر از گرسنگی در نوار غزه انفجار شدید در ادلب سوریه + فیلم (۲ مرداد ۱۴۰۴) وزیر صهیونیست در آستانه مذاکرات هسته‌ای ایران و اروپا به فرانسه سفر کرد ویدیو | موشک خرمشهر ۵ کابوس جدیدی برای پدافند اسرائیل زخمی شدن دست کم ۷ اسرائیلی در عملیات ضدصهیونیستی (۲ مرداد ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون امنیت ملی: برخی می‌خواهند جنگ ۱۲ روزه ما را صرفاً به نبرد با رژیم صهیونیستی تقلیل دهند فرمانده قرارگاه اربعین فراجا: امنیت راهپیمایی اربعین با ۱۵ هزار نیرو تأمین می‌شود مجمع جهانی بیداری اسلامی: گرسنگی مردم غزه، جنایت علیه بشریت است یمن خواستار موضع یکپارچه دولت‌های اسلامی و عربی در مقابله با رژیم صهیونیستی شد اعتراض آیت‌الله نوری همدانی به جنایات اسرائیل در نامه‌ای به پاپ لئون چهاردهم
سرخط خبرها

نگاهی به اهمیت دیدار رئیسی با مدیران رسانه‌ها

  • کد خبر: ۸۷۲۳۵
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۲
نگاهی به اهمیت دیدار رئیسی با مدیران رسانه‌ها
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی پیش از انتخابات ریاست جمهوری دیداری با مدیران مسئول رسانه‌ها داشت و نظرات آن‌ها را شنید. بااین حال، حالا و بعد از استقرار دولت، گویا دیدار او با مدیران رسانه‌ها ادامه دارد تا گامی از سوی دولت در راستای فراجناحی عمل کردن باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جلسه اخیر رئیس جمهور با رسانه ها، مسائلی مانند سرنوشت مذاکرات، ارتباط با دنیا، رفع مشکل جهانی بانک ها، کاغذ مطبوعات، مسائل اقتصادی، فروش نفت، گرانی، صادرات، ورود ارز، سفر‌های استانی، انتصابات، ارتباط نظام یافته دولت با رسانه‌ها و شفافیت موضع دولت در موضوعات مختلف مورد بحث قرار گرفت.

رئیس جمهور در این جلسه بر اهمیت تعامل با همه کشور‌های جهان تأکید کرد و از تلاش دولت خود برای بهبود روابط با کشور‌های غربی، به خصوص کشور‌های اروپایی، ضرورت اصلاحات اساسی اقتصادی برای رفع مشکلات فراوان کنونی سخن گفت و وعده داد نتایج جلسات دولت در راستای تحول اقتصادی به زودی مشخص خواهد شد.

اطرافیان رئیس جمهور تصور می‌کنند باید مخالفان را جذب کرد

محمدصادق کوشکی، تحلیلگر مسائل سیاسی، در گفتگو با «مثلث آنلاین» گفت: تلقی حلقه اطرافیان آقای رئیسی از جذب حداکثری گاهی این است که حلقه دوستان را فراموش می‌کنند. اطرافیان آقای رئیسی تصور می‌کنند باید مخالفان را هم جذب کرد و دیدار مدیران رسانه‌های اصلاح طلب با رئیس جمهور نیز در همین قالب تعریف می‌شود. به نظر من، نفس این دیدار‌ها ایرادی ندارد و آقای رئیسی، رئیس جمهور همه ملت است.

دولت می‌تواند با اصلاح طلبان هم صحبت کند تا آن‌ها را قانع کند اگر همکاری نمی‌کنند، دست کم دولت را نزنند تا کار‌ها پیش برود. این حالت نباید به معنای باج دادن دولت به اصلاح طلبان باشد؛ زیرا اگر دولت بخواهد به اصلاح طلبان باج بدهد تا علیه اش چیزی نگویند یا ننویسیند، هم به ضرر خودش است و هم به ضرر جامعه و کشور.

او ادامه داد: آنچه در مقطع کنونی مشاهده می‌شود، این است که اطرافیان آقای رئیسی، گروه‌ها و طیف‌هایی را که در انتخابات باعث پیروزی آقای رئیسی شده اند، قدری فراموش کرده اند و این سؤال وجود دارد که چرا آقای رئیسی با نیرو‌های انقلابی، یا اصلا در همین اندازه، یعنی با اهالی انقلابی رسانه ها، نشستی نمی‌گذارد؟ تصور نمی‌کنم اصلاح طلبان طرح خاصی از نشست با رئیس جمهور داشته باشند و این بیشتر برمی گردد به همان سیاست دولت مبنی بر جذب حداکثری نیرو‌های سیاسی.

رئیسی گفت به دنبال حل مشکلات مردم است

ازسوی دیگر، شهاب طباطبایی، فعال رسانه ای، در گفتگو با «برنا»، درباره دیدار اخیر رئیس جمهور با رسانه‌های اصلاح طلب و محور‌های گفتگو در این جلسه، بیان کرد: در این جلسه، نقد و پیشنهاد‌هایی در حوزه‌های مختلف به آقای رئیسی عنوان شده و بیشتر موضوعات اقتصادی و معیشت مردم مطرح شد. انتخابات هم یکی از موضوعات جدی بود. مسائلی در حوزه سیاست خارجی و برجام نیز مورد بحث قرار گرفت.

او افزود: آقای رئیسی در ماجرای نظرات و پیشنهاد‌ها تأکید و محور مشخصی داشتند. رئیس جمهور تأکید کردند که «ما همه روی مسائل و نکات و محور‌ها اشتراک نظر داریم. امید آفرینی و برون رفت از مشکلات را همه قبول داریم و تقریبا در اولویت‌ها همه اتفاق نظر داریم. شاید درباره روش‌ها اختلاف نظری وجود داشته باشد که تلاش من، این است برای تک تک مسائل و موضوعات اتفاق نظر باشد؛ حداقل به این صورت پیش برویم که هر طرح سیاسی و اقتصادی مد نظر داریم، مورد تأیید ۸۰ درصد از کارشناسان باشد.»

طباطبایی تأکید کرد: نکته دیگری که رئیسی بر آن تأکید کرد، این بود که محاسبه ایشان برای اینکه طرحی اجرایی شود، منفعت مردم است و نه آبرو و میزان محبوبیت خودشان. پیشنهاد ما این بود که رسانه‌ها پیگیر سفر‌های استانی باشند و بر آن‌ها نظارت داشته باشند؛ رئیس جمهور هم با این موضوع موافق بود.

این چهره سیاسی خاطرنشان کرد: آیت ا... رئیسی در این جلسه بر نقد منصفانه تأکید و یادآوری کردند که از نقد منصفانه استقبال می‌کنند، البته نقدی که پیرو آن حل مسئله مطرح شود و خلاصه یک نقد ساده نباشد. ایشان تأکید کردند که روشی که در پیش گرفته اند، تخریب دولت‌های قبلی نیست؛ نگاه به آینده و حل مسائل است و بنا ندارند که به این بپردازند که در گذشته، چه اتفاقی افتاده است و افق رو به آینده برایشان مهم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->