۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت
سرخط خبرها

پیامدهای کرونا بر سلامت روان کودکان

  • کد خبر: ۸۷۲۷۷
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
پیامدهای کرونا بر سلامت روان کودکان
با طولانی شدن همه گیری ویروس کرونا، کودکان به شدت مورد آسیب‌های پیدا و پنهان این بیماری قرار گرفتند به طوریکه کووید ۱۹ آموزش و دوران کودکی عادی آن‌ها را مختل کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شواهد بین المللی فزاینده ای مبنی بر افزایش نسبت کودکانی که مشکلات عاطفی یا بالینی قابل توجهی را از زمان شروع کووید گزارش می‌کنند وجود دارد.

بر اساس گزارش جدیدی از دانشگاه کاردیف انگلستان، بیش از یک چهارم نوجوانان ۱۰ تا ۱۱ ساله در طول پاندمی، مشکلات عاطفی یا بالینی قابل توجهی داشتند که نسبت به سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۱۷ درصد افزایش داشته است.

محققان دریافتند ندیدن اعضای خانواده یا دوستان و اعضای خانواده که مبتلا به کووید هستند یکی از اصلی ترین نگرانی‌هایی است که کودکان ۱۰ تا ۱۱ سال در طول پاندمی تجربه کرده اند.

بر اساس داده‌های نظرسنجی، کودکانی که از خانواده‌های فقیرتر بودند، تقریباً دو برابر بیشتر از کودکانی که از خانواده‌های مرفه‌تر بودند، مشکلات عاطفی و رفتاری را گزارش کردند.

پروفسور «گراهام مور»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «در حالی که مردم اغلب می‌گویند کودکان انعطاف پذیر هستند، داده‌های ما نشان می‌دهد که این بیماری همه گیر تأثیر قابل توجهی بر سلامت روان کودکان داشته است. بسیاری از کودکان پس از بهبود شرایط فعلی بهبود می‌یابند. با این حال، برای بسیاری، تجارب این بیماری همه گیر تأثیر دائمی بر روان آنها خواهد داشت.»

با این حال، این مطالعه نشان داد که علیرغم آسیب‌های عاطفی سنگین ناشی از قرنطینه و یادگیری در خانه، بیشتر کودکان به خوبی با مدارس خود در ارتباط بودند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->