ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد نجات یک قلاده پلنگ به کمک مرزداران آستارا (۴ مرداد ۱۴۰۴) مشاهده دو قلاده یوزپلنگ آسیایی دیگر در یوزکنام پل ابریشم (۴ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی میز هدایت تحصیلی با کمک مشاوران متخصص بیانیه وزارت دادگستری در محکومیت حمله تروریستی به دادگستری زاهدان فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) نتایج اولیه آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) درباره دوچرخه‌های اشتراکی مشهد و صرفه جویی روزانه ۱۰۰۰  لیتری سوخت | باید و نباید‌های بایدو سیگار دست دوم و سوم را جدی بگیرید پلمب کارگاه تولید غیرمجاز محصولات بهداشتی و آرایشی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴)+فیلم نگاهی به راهکارهای تاب‌آوری در شرایط بحران و استرس زا چه ساعاتی نباید زیر نور آفتاب باشیم؟ موفقیت طب سنتی در کاهش علائم آلرژی‌های فصلی افزایش ۱۳ درصدی مبتلایان به آرتریت روماتوئید خراسان رضوی در جمع زلزله‌خیزترین استان‌های کشور طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۱۲ ماینر غیرمجاز از یک کارگاه صنعتی در مشهد
سرخط خبرها

پیامدهای کرونا بر سلامت روان کودکان

  • کد خبر: ۸۷۲۷۷
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
پیامدهای کرونا بر سلامت روان کودکان
با طولانی شدن همه گیری ویروس کرونا، کودکان به شدت مورد آسیب‌های پیدا و پنهان این بیماری قرار گرفتند به طوریکه کووید ۱۹ آموزش و دوران کودکی عادی آن‌ها را مختل کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شواهد بین المللی فزاینده ای مبنی بر افزایش نسبت کودکانی که مشکلات عاطفی یا بالینی قابل توجهی را از زمان شروع کووید گزارش می‌کنند وجود دارد.

بر اساس گزارش جدیدی از دانشگاه کاردیف انگلستان، بیش از یک چهارم نوجوانان ۱۰ تا ۱۱ ساله در طول پاندمی، مشکلات عاطفی یا بالینی قابل توجهی داشتند که نسبت به سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۱۷ درصد افزایش داشته است.

محققان دریافتند ندیدن اعضای خانواده یا دوستان و اعضای خانواده که مبتلا به کووید هستند یکی از اصلی ترین نگرانی‌هایی است که کودکان ۱۰ تا ۱۱ سال در طول پاندمی تجربه کرده اند.

بر اساس داده‌های نظرسنجی، کودکانی که از خانواده‌های فقیرتر بودند، تقریباً دو برابر بیشتر از کودکانی که از خانواده‌های مرفه‌تر بودند، مشکلات عاطفی و رفتاری را گزارش کردند.

پروفسور «گراهام مور»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «در حالی که مردم اغلب می‌گویند کودکان انعطاف پذیر هستند، داده‌های ما نشان می‌دهد که این بیماری همه گیر تأثیر قابل توجهی بر سلامت روان کودکان داشته است. بسیاری از کودکان پس از بهبود شرایط فعلی بهبود می‌یابند. با این حال، برای بسیاری، تجارب این بیماری همه گیر تأثیر دائمی بر روان آنها خواهد داشت.»

با این حال، این مطالعه نشان داد که علیرغم آسیب‌های عاطفی سنگین ناشی از قرنطینه و یادگیری در خانه، بیشتر کودکان به خوبی با مدارس خود در ارتباط بودند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->