درخواست ضد ایرانی جمعی از جمهوریخواهان از ترامپ چه بود؟ بهروز آذر خبر داد: اختصاص ۶۰ هزار میلیارد تومان برای اشتغال زنان سرپرست خانوار اسلامی در مشهد: سال گذشته اندیشکده دیده‌بان هسته‌ای را ایجاد کردیم آملی لاریجانی خطاب به پزشکیان: اهانت‌های رئیس جمهور آمریکا علیه ایران را پاسخ دهید رئیس سازمان انرژی اتمی در مشهد: غنی‌سازی اساس صنعت هسته‌ای ماست تعامل دولت و بخش خصوصی باعث ارتقای رتبه خراسان رضوی در پایش محیط کسب‌وکار پزشکیان با خانواده معظم شهدا در بدو ورود به کرمانشاه دیدار کرد اعلام ویژه‌برنامه‌های اولین سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت، در مشهد مشاور امنیت ملی عراق و سردار قاآنی در بغداد دیدار کردند ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس‌جمهور آمریکا تأثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب
سرخط خبرها

اظهارنظر عجیب یکی از مقامات طالبان: ما اسلحه را «زیور» می‌دانیم

  • کد خبر: ۸۷۴۴۰
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۵
اظهارنظر عجیب یکی از مقامات طالبان: ما اسلحه را «زیور» می‌دانیم
انس حقانی، عضو رهبری شبکه حقانی در پیام توییتری که به سه زبان انگلیسی، فارسی و عربی منتشر کرده، نوشته است: «اشغال‌گران» ۲۰ سال در افغانستان تبلیغ کردند تا ما را انسان‌های افراطی و وحشی معرفی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انس حقانی، پسر کوچک جلال‌الدین حقانی، بنیان‌گذار شبکه تروریستی حقانی است که بخش عمده‌ قدرت در دولت طالبان را تصاحب کرده است.

او با انتشار عکسی از دوران کودکی برادرش سراج‌الدین حقانی که اسلحه‌ در دست دارد، نوشته است: «اگر ما از سلاح نفرت داشتیم، خود و نسل خود را از سلاح دورنگه می‌داشتیم، حالا افتخار شکستِ اشغال و به‌دست آوردن آزادی را ‌داشتیم؟»

انس حقانی با انتقاد از نگاه مردم به طالبان و خانواده‌اش نوشته است: «کشورهای جهان سرگرم ساختن سلاح‌های خطرناک و انسان‌کش‌اند و برای سلطه بیشتر مسابقه می‌دهند، آن‌وقت اگر در دست ما سلاح معمولی باشد، ما را وحشی و افراطی می‌دانند.»

حقانی با گلایه از مردم نوشته است، «این رفتار خیلی عجیب و دوگانه نیست؟» حقانی در ادامه افزوده است: «ما هم اهل کتاب، قلم، فرهنگ و ادبیم.»

او در وصف عکس برادر بزرگش سراج‌الدین حقانی که اسلحه‌ای در دست دارد، نوشته است: «برای پاسداری از دین، وطن و ارزش‌ها، ما سلاح را زیور می‌دانیم.»

انس حقانی کیست؟

به گزارش ایندیپندنت، از زندگی شخصی انس حقانی اطلاعات زیادی منتشر نشده است.

گفته می‌شود او ۲۷ سال دارد و کوچک‌ترین پسر جلال‌الدین حقانی، بنیان‌گذار شبکه حقانی است.

جلال‌الدین حقانی دو همسر دارد که یکی افغانستانی و دیگری عرب است. گفته می‌شود همسر عرب او سال‌هاست که در امارات زندگی می‌کند.

انس حقانی از همسر عرب جلال‌الدین حقانی است و سراج‌الدین حقانی از همسر افغانستانی او است.

سراج‌الدین حقانی پس از مرگ پدرش در سال ۲۰۱۴ رهبری شبکه حقانی را به عهده گرفت. او اکنون وزیر کشور دولت طالبان و از قدرتمندترین افراد در رده رهبری طالبان است. او تحت تعقیب پلیس فدرال آمریکا و در فهرست سیاه سازمان ملل است. انس حقانی برادر ناتنی سراج‌الدین حقانی بیشتر در امور مالی و برنامه‌ریزی‌های شبکه حقانی نقش دارد و تاکنون از نقش او در فعالیت نظامی خبری گزارش نشده است.

امنیت ملی دولت پیشین افغانستان در سال ۲۰۱۴ انس حقانی و حافظ راشد خان از فرماندهان ارشد شبکه حقانی را بازداشت کردند. این دو تن به همراه حاجی مالی خان که به‌تازگی به‌عنوان والی لوگر گماشته شده است، در نوامبر ۲۰۱۹ در مذاکره میان طالبان و آمریکایی‌ها با دو تن از استادان دانشگاه آمریکایی کابل که توسط شبکه حقانی ربوده شده بودند، مبادله شدند.

پس از مسلط شدن طالبان بر افغانستان، انس حقانی از شهر دوحه قطر به کابل رفت و هیچ مسئولیت رسمی در دولت طالبان ندارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->