بن بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است
سرخط خبرها

اظهارنظر عجیب یکی از مقامات طالبان: ما اسلحه را «زیور» می‌دانیم

  • کد خبر: ۸۷۴۴۰
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۵
اظهارنظر عجیب یکی از مقامات طالبان: ما اسلحه را «زیور» می‌دانیم
انس حقانی، عضو رهبری شبکه حقانی در پیام توییتری که به سه زبان انگلیسی، فارسی و عربی منتشر کرده، نوشته است: «اشغال‌گران» ۲۰ سال در افغانستان تبلیغ کردند تا ما را انسان‌های افراطی و وحشی معرفی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انس حقانی، پسر کوچک جلال‌الدین حقانی، بنیان‌گذار شبکه تروریستی حقانی است که بخش عمده‌ قدرت در دولت طالبان را تصاحب کرده است.

او با انتشار عکسی از دوران کودکی برادرش سراج‌الدین حقانی که اسلحه‌ در دست دارد، نوشته است: «اگر ما از سلاح نفرت داشتیم، خود و نسل خود را از سلاح دورنگه می‌داشتیم، حالا افتخار شکستِ اشغال و به‌دست آوردن آزادی را ‌داشتیم؟»

انس حقانی با انتقاد از نگاه مردم به طالبان و خانواده‌اش نوشته است: «کشورهای جهان سرگرم ساختن سلاح‌های خطرناک و انسان‌کش‌اند و برای سلطه بیشتر مسابقه می‌دهند، آن‌وقت اگر در دست ما سلاح معمولی باشد، ما را وحشی و افراطی می‌دانند.»

حقانی با گلایه از مردم نوشته است، «این رفتار خیلی عجیب و دوگانه نیست؟» حقانی در ادامه افزوده است: «ما هم اهل کتاب، قلم، فرهنگ و ادبیم.»

او در وصف عکس برادر بزرگش سراج‌الدین حقانی که اسلحه‌ای در دست دارد، نوشته است: «برای پاسداری از دین، وطن و ارزش‌ها، ما سلاح را زیور می‌دانیم.»

انس حقانی کیست؟

به گزارش ایندیپندنت، از زندگی شخصی انس حقانی اطلاعات زیادی منتشر نشده است.

گفته می‌شود او ۲۷ سال دارد و کوچک‌ترین پسر جلال‌الدین حقانی، بنیان‌گذار شبکه حقانی است.

جلال‌الدین حقانی دو همسر دارد که یکی افغانستانی و دیگری عرب است. گفته می‌شود همسر عرب او سال‌هاست که در امارات زندگی می‌کند.

انس حقانی از همسر عرب جلال‌الدین حقانی است و سراج‌الدین حقانی از همسر افغانستانی او است.

سراج‌الدین حقانی پس از مرگ پدرش در سال ۲۰۱۴ رهبری شبکه حقانی را به عهده گرفت. او اکنون وزیر کشور دولت طالبان و از قدرتمندترین افراد در رده رهبری طالبان است. او تحت تعقیب پلیس فدرال آمریکا و در فهرست سیاه سازمان ملل است. انس حقانی برادر ناتنی سراج‌الدین حقانی بیشتر در امور مالی و برنامه‌ریزی‌های شبکه حقانی نقش دارد و تاکنون از نقش او در فعالیت نظامی خبری گزارش نشده است.

امنیت ملی دولت پیشین افغانستان در سال ۲۰۱۴ انس حقانی و حافظ راشد خان از فرماندهان ارشد شبکه حقانی را بازداشت کردند. این دو تن به همراه حاجی مالی خان که به‌تازگی به‌عنوان والی لوگر گماشته شده است، در نوامبر ۲۰۱۹ در مذاکره میان طالبان و آمریکایی‌ها با دو تن از استادان دانشگاه آمریکایی کابل که توسط شبکه حقانی ربوده شده بودند، مبادله شدند.

پس از مسلط شدن طالبان بر افغانستان، انس حقانی از شهر دوحه قطر به کابل رفت و هیچ مسئولیت رسمی در دولت طالبان ندارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->