زمان قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو در آبان ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات و لینک هشدار درباره افزایش کشتار دام به دلیل کمبود نهاده‌های دامی (۶ آبان ۱۴۰۴) کشف ۱۴۵ تن برنج و نیم تن چای احتکاری در جنوب تهران | متهم ۶.۸ میلیارد تومان جریمه شد (۶ آبان ۱۴۰۴) تورم مهرماه اعلام شد | تورم نقطه به نقطه به ۴۸.۶ درصد رسید بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۶ آبان ۱۴۰۴) + جدول قیمت مرغ در مشهد افزایش یافت (۶ آبان ۱۴۰۴) | گوشت گوسفندی و گوساله چند؟ افت شدید قیمت سکه‌های پارسیان درپی کاهش نرخ طلا (۶ آبان ۱۴۰۴) + جدول هشدار جدی بانک مرکزی: ۵ بانک ناتراز دیگر اصلاح یا انحلال را انتخاب کنند! بررسی قیمت گل زعفران در شهرستان‌های خراسان رضوی (۶ آبان ۱۴۰۴) فروش مخلوط برنج داخلی و خارجی با نام و قیمت برنج ایرانی پیشروی بورس با کمک پتروشیمی‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ آبان ۱۴۰۴) شیر خام گران شد (۶ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو، امروز (۶ آبان ۱۴۰۴) است دیپلماسی کریدوری، بازوی سیاست همسایگی و نگاه به شرق ایران حذف ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی در دستورکار است؟ | صحبت‌های تکان‌دهنده رئیس سازمان برنامه و بودجه در مجلس + فیلم قیمت دلار امروز در مشهد چقدر است؟ (۶ آبان ۱۴۰۴) افت قیمت طلا در مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۴، به ۱۵۳ هزار میلیارد تومان رسید مصرف برق در سال جاری، ۴ درصد کاهش یافت متوسط قیمت دلاری مسکن در تهران چقدر است؟ اونس جهانی طلا ۴ هزار دلار را از دست داد | انتظار بازار برای تصمیم فدرال رزرو (۶ آبان ۱۴۰۴) حذف ارز ترجیحی، سفره خانوارهای ایرانی را کوچک و تورم خدمات را تشدید می‌کند ۲۸ واحد نمونه استاندارد در خراسان رضوی معرفی خواهند شد سیگنال‌های منفی به بازار خودرو | رویافروشی یا خالی فروشی؟ نرخ دینار عراق رشد کرد | لیر ترکیه، منات آذربایجان، درهم امارات و دینار کویت در مشهد چند؟ (۶ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) | اختلاف ۲۰ تا ۵۰ هزار تومانی گوجه‌فرنگی در تره‌بار و سطح شهر زیان انباشته ایران خودرو به ۱۳۴ هزار میلیارد تومان رسید هشدار دامپزشکی خراسان رضوی درباره شیوع ۲ بیماری خطرناک دامی و طیوری | تب‌برفکی در مرز غربی و آنفلوانزا در مرز شرقی استان
سرخط خبرها

قیمت اوراق مسکن چند؟ (امروز ۲۳ آبان‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۷۹۰۶
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹
قیمت اوراق مسکن چند؟ (امروز ۲۳ آبان‌ماه ۱۴۰۰)
بررسی آخرین قیمت‌های تسهیلات مسکن از کاهش قیمت این اوراق نسبت به حدود یک ماه قبل حکایت دارد. به طوریکه که متاهل‌های ساکن پایتخت برای اخذ این اوراق باید بیش از ۷۵ میلیون تومان پرداخت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن نشان می‌دهد که هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در فروردین، اردیبهشت و خرداد سال گذشته به ترتیب ۷۸ هزار و ۷۰۰، ۷۸ هزار و ۶۰۰ و ۷۸ هزار و ۷۰۰ تومان قیمت دارند.

هر برگ از اوراق تسهیلات مسکن بانک مسکن در تیر و مردادماه و شهریور سال گذشته نیز با قیمت‌های ۷۸ هزار و ۲۰۰، ۷۸ هزار و ۶۰۰ و ۷۸ هزار و ۹۰۰ تومان داد و ستد می‌شود. همچنین این اوراق درهر کدام از ماه‌های مهر و آبان و آذر ۷۸ هزار و ۷۰۰، ۷۸ هزار و ۶۰۰ و ۷۸ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت دارند.

اوراق تسهیلات مسکن در دی و بهمن سال گذشته با قیمت ۷۸ هزار و ۶۰۰ و در اسفندماه نیز با قیمت ۷۸ هزار و۴۰۰ تومان معامله می‌شود.

قیمت اوراق مسکن از فروردین تا مهر سال جاری

همچنین این اوراق در فروردین و اردیبهشت سال ۱۴۰۰ با قیمت ۷۸ هزار و ۸۰۰ و در خردادماه سال جاری نیز با قیمت ۷۸ هزار ۶۰۰ تومان معامله می‌شود.

قیمت این اوراق در تیر و مرداد با قیمت ۷۸ هزار و ۵۰۰ و در شهریورماه نیز با قیمت ۷۸ هزار و ۶۰۰ تئومان معامله می‌شود. اوراق تسهیلات مسکن در مهرماه ۷۹ هزار و ۱۰۰ تومان قیمت دارد که این گزارش بر اساس قیمت شهریور ماه نوشته شده است.

قیمت اوراق برای مجرد‌ها و متاهل‌های تهرانی

بر این اساس، مجرد‌های ساکن تهران می‌توانند تا ۲۸۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن و ۸۰ میلیون تومان وام جعاله می‌شود؛ لذا برای دریافت ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات باید ۴۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کند که هزینه این تعداد اوراق با تسه ۷۹ هزار و ۱۰۰ تومانی، ۳۱ میلیون و ۶۴۰ هزار تومان می‌شود.

همچنین با در نظر گرفتن ۸۰ میلیون تومان وام جعاله که برای آن باید ۱۶۰ ورق به مبلغ ۱۲ میلیون و ۶۵۶ هزار تومان خریداری کنند، مجموع هزینه خرید اوراق به ۴۴ میلیون و ۲۹۶هزار تومان می‌رسد.

زوج‌های تهرانی نیز برهمین اساس می‌توانند تا سقف ۴۸۰ میلیون تومان شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن برای هر نفر و ۸۰ میلیون توان وام جعاله دریافت کنند؛ بنابراین زوجین باید ۸۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه آن ۶۳ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان می‌شود که همراه با هزینه۱۲ میلیون و ۶۵۶ هزار تومانی وام جعاله که برای آن باید ۱۶۰ ورق تسهیلات مسکن خریداری کنند، در مجموع باید ۷۵ میلیون و ۸۴۵هزار تومان پرداخت کنند.

قیمت اوراق در سایر استان‌ها

سقف این تسهیلات برای مراکز استان و شهر‌های با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر برای مجرد‌ها به ۱۶۰ و برای زوجین به ۳۲۰ میلیون تومان رسیده است که با توجه به اینکه مجرد‌ها باید ۳۲۰ و متاهل‌های ساکن این شهر‌ها نیز باید ۶۴۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند، مجرد‌ها باید ۲۵ میلیون و ۳۱۲ هزار تومان و متاهل‌ها نیز باید ۵۰ میلیون و ۶۲۴ هزار تومان پرداخت کنند.

این وام برای مجرد‌های سایر مناطق شهری به ۱۲۰ و برای زوجین این مناطق نیز به ۲۴۰ میلیون تومان رسیده است؛ بنابراین مجرد‌ها باید با پرداخت ۹ میلیون و ۴۹۲ هزار تومان و متاهل‌ها نیز با پرداخت ۱۸ میلیون و ۹۸۴هزار تومان نسبت به اخذ این وام اقدام کنند.

منبع: ایران جیب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->