سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر آلودگی، همچنان همراه پاییز مشهد | هوای شهر برای کودکان و سالمندان خطرناک است (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴) انتخاب شهرداری مشهدمقدس به‌عنوان دستگاه منتخب حوزه «توسعه خدمات شهری و خدمت‌رسانی برتر» مصوبات صدوشصت‌وسومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس + فیلم برگزاری سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» در مشهد از اول آبان‌ماه ۱۴۰۴ کریمدادی: باوجود خشکسالی، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شد هم‌افزایی شهر‌های زیارتی، گامی در مسیر ارتقای حکمرانی شهری در حوزه زیارت بافت فرسوده آبکوه با نقش‌آفرینی پررنگ مردم مشهد متحول خواهد شد
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی مشهد: سازندگان نباید گرفتار بروکراسی‌های اداری باشند

  • کد خبر: ۸۷۹۳۸
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۴
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی مشهد: سازندگان نباید گرفتار بروکراسی‌های اداری باشند
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: نوسانات قیمت مصالح طی چندماه اخیر موجب شده تا صنعت ساختمان رونق خود را از دست بدهد و لذا دستگاه‌های سیاستگذار باید با تمهیدات حمایتی لازم، در جهت پشتیبانی از سازندگان گام بردارند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: نوسانات قیمت مصالح طی چندماه اخیر موجب شده تا صنعت ساختمان رونق خود را از دست بدهد و لذا دستگاه‌های سیاستگذار باید با تمهیدات حمایتی لازم، در جهت پشتیبانی از سازندگان گام بردارند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، حمید ضمیری با بیان اینکه ساخت‌و‌ساز، در تمام کشور، طی سال‌های اخیر از رونق خوبی برخوردار بود، اظهارکرد: متاسفانه طی چند ماه گذشته به دلیل نوسانات شدید بازار، صنعت ساختمان دچار رکود شده و نوسانات قیمت مصالح، سردرگمی سازندگان و خریداران را به همراه داشته است.

وی افزود: با توجه به اینکه طرح‌های تفصیلی مشهد هم درحال ابلاغ هستند، همین مهم خود به عاملی برای تحت تاثیر قراردادن ساخت‌وساز تبدیل شده است.

ضمیری گفت: امیدواریم با تدوین ضوابط کارگشا و تقاضامحور، از این طرح‌ها، بخشی از نیاز فعالان عرصه صنعت ساختمان پاسخ داده شود.

وی با تاکید بر لزوم حمایت دستگاه‌های مختلف در سطح استان و مشهد از فعالان حوزه صنعت ساختمان، تصریح کرد: مدیران و سیاستگذاران باید موضوع مهم خواب سرمایه سازندگان را مدنظر قرار دهند و در مسیر کوتاه شدن فرآیند‌های صدور پروانه، پایانکار و پیش‌بینی تسهیلات و بسته‌های مشوق سرمایه‌گذاری در حوزه ساختمان گام بردارند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: امیدواریم با تکیه بر این سیاست‌های حمایتی بتوانیم سرمایه فعال در حوزه صنعت ساختمان را همچنان در این عرصه نگه داریم چراکه صنعت ساختمان، صنعتی مولد است که به‌عنوان موتور محرکه شهر‌ها محسوب می‌شود.

ضمیری با بیان اینکه صنعت ساختمان، از لحاظ چرخه اقتصادی و ایجاد اشتغال، بعد از صنعت نفت جزو مهمترین صنایع کشور است، افزود: براساس همین اهمیت، تمام دستگاه‌های دولتی، غیردولتی و اجرایی باید به کمک این صنعت و فعالان عرصه ساختمان بیایند تا موجب رونق اقتصادی و اشتغالزایی این حوزه شویم.

وی تسهیل‌گری و بسترسازی را مهمترین کمک مدیریت شهری نسبت به صنعت ساختمان دانست و اظهارکرد: شورای شهر و مدیریت شهری باید تسهیلاتی را فراهم آورند تا فعالان این حوزه گرفتار بروکراسی شدید اداری و دیوان‌سالاری نشوند و در سریعترین زمان ممکن، پاسخ خود را از دستگاه‌های مربوطه دریافت کنند.

ضمیری همچنین گفت: در کنار مدیریت شهری، مدیریت دولتی استان و مشهد هم می‌تواند با پیش‌بینی تسهیلات مختلف به این حوزه کمک کند.

وی در ادامه صحبت‌های خود به نقش طرح‌های تفصیلی در رونق صنعت ساخت‌وساز اشاره داشت و تصریح کرد: در این طرح‌ها، گروه‌های مختلف ساختمانی اعم از ویلایی، آپارتمانی و بلندمرتبه‌سازی دیده می‌شود و باید فضا و شرایط را برای تقاضا‌ها و نیاز‌های مختلف شهروندان فراهم آورد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهدمقدس افزود: این مهم تاحدودی در طرح‌های تفصیلی پیش‌بینی شده، اما مشکلاتی هم در این مسیر وجود دارد که در جلساتی به‌دنبال تعدیل ضوابط به نفع صنعت ساختمان هستیم.

ضمیری گفت: از سوی دیگر، شورای شهر مشهد هم کارگروهی با عنوان «مانع‌زدایی و رونق ساخت‌وساز» ایجاد کرده که در این کارگروه علاوه بر مدیران بخش دولتی و نمایندگان آنها، بخش خصوصی و نمایندگان دستگاه قضایی و دستگاه‌های نظارتی نیز حضور دارند تا فرآیند‌ها و دغدغه‌‎های نمایندگان بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: با تکیه بر ظرفیت این کارگروه، بروکراسی غیرقانونی که به صورت آیین‌نامه‌های داخلی ایجاد را برطرف می‌‎کنیم و درصورت احساس نیاز به اصلاح قوانین، این موضوع از سوی شورای عالی استان‌ها پیگیری می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->