۱۰۰ قطعه زمین در بینالود به خانواده‌های دارای ۴ فرزند اختصاص یافت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) شهردار مشهد: سیاست ما واگذاری اجرای برنامه‌های مناسبتی به مردم است به دنبال پذیرش سالانه ۴۰ هزار مددجوی زائر هستیم اصل ۴۳ قانون اساسی مورد غفلت قرار گرفته است «زائرسرای کرامت ۲» در مشهد افتتاح شد پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصدی احداث رینگ سلامت بوستان بجمهن مشهد شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند استقرار نیرو‌ها و تجهیزات خدمات شهری همزمان با شروع بارندگی در مشهد امسال مشهد به صورت ویژه به استقبال دهه کرامت می‌رود | خیابان امام رضایی‌ها نقطه عطف برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۳ است+ فیلم باران بهاری هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام برنامه‌های صدا وسیمای خراسان رضوی جهت برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اعمال قانون ۱۷۴۹ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۵۹ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) خودرو پراید در صدر جدول خودرو‌های آلاینده مشهد قرار دارد ترافیک پر حجم مشهد در مسیر حوزه‌های امتحانی کنکور سراسری ۱۴۰۳ (۶ اردیبهشت۱۴۰۳) ساعت کار مترو مشهد در روز برگزاری کنکور تغییر کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران بهاری درجاده‌های خراسان رضوی | مه‌گرفتگی در محور درگز-قوچان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) رونمایی از پوستر برگزاری دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود شورای شهر مشهد تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن را کلید زد شهرداری مشهدمقدس به عنوان دبیرخانه کمیته خلاقیت و نوآوری کلانشهر‌ها فعالیت خواهد کرد
سرخط خبرها

مدیریت‌شهری مشهد پای‌کار ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی

  • کد خبر: ۸۷۸۴۸
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
مدیریت‌شهری مشهد پای‌کار ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی یکی از ضرورت‌های کنونی است و مدیریت‌شهری از راه‌های مختلف در این راستا گام برمی‌دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی یکی از ضرورت‌های کنونی است و مدیریت‌شهری از راه‌های مختلف در این راستا گام برمی‌دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، حجت‌الاسلام حسن‌ منصوریان اظهار کرد: با وجود اینکه مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام است، از نظر سرانه کتاب و کتاب‌خوانی وضعیت مناسبی نداریم. براین اساس، پروژه‌ها و فعالیت‌های حمایتی برای ارتقای این سرانه باید درنظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه اولین مشکل پیش روی ما جریان رقیب کتاب و کتاب‌خوانی در شهر است، گفت: این جریان شامل برنامه‌های فرهنگی مشابه همچون بازی‌های رایانه‌ای، فیلم‌ها و جریان‌های رسانه‌ای دیجیتالی یا مسائل دیگری است که شور و نشاط کتاب‌خوانی را از جوان می‌گیرد.

وی با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی، افزود: اهمیت این موضوع را باید با بهره‌گیری از سازه‌های در اختیار شهرداری همچون بیلبورد‌ها و اکران‌های شهری به آگاهی شهروندان برسانیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورا با بیان اینکه در حوزه حمایت باید به سراغ انتشارات برویم، تصریح کرد: پاتوق‌های کتاب در وضعیت اقتصادی کنونی دچار رکود شده و فعالیتشان کم‌رنگ یا تعطیل شده است و باید از آن‌ها حمایت شود.

حجت‌الاسلام منصوریان گفت: انتشاراتی که در موضوع‌های مشخصی مانند ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام برمی‌دارد، یکی از نیاز‌های شهر است. زیرا فضا را به نفع تربیت اخلاقی شهر به‌ویژه نسل جوان پیش می‌برد.

وی با بیان اینکه مشهد از لحاظ زیرساخت‌های حوزه کتاب و کتاب‌خوانی در وضعیت خوبی قرار ندارد، افزود: باید توجه کرد که مدیریت‌شهری متولی مستقیم ایجاد زیرساخت‌ها نیست، ولی از محل ۵/ ۰‌درصد درآمد شهرداری که متعلق به نهاد کتابخانه‌های عمومی است، در این راستا گام‌های حمایتی برمی‌داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورا با بیان اینکه مدیریت‌شهری مشهد در سال‌های اخیر براساس دغدغه‌مندی خود به حوزه توسعه زیرساخت‌های مربوط به کتاب و کتاب‌خوانی وارد شده است، اظهار کرد: در کنار ایجاد قرائت‌خانه، کتابخانه‌های محلی مربوط به فرهنگ‌سرا‌های شهر تقویت می‌شوند.

وی افزود: کتابخانه‌های عمومی شهر هم اگر مسائل و مشکلاتی داشته باشند، بررسی می‌کنیم تا با حمایت از آن‌ها به سرانه مطلوب در مشهد برسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->