«کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه ٢ هزار میلیارد تومانی برای سامان‌دهی محور‌های ورودی مشهد مقدس
سرخط خبرها

مدیریت‌شهری مشهد پای‌کار ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی

  • کد خبر: ۸۷۸۴۸
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
مدیریت‌شهری مشهد پای‌کار ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی یکی از ضرورت‌های کنونی است و مدیریت‌شهری از راه‌های مختلف در این راستا گام برمی‌دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی یکی از ضرورت‌های کنونی است و مدیریت‌شهری از راه‌های مختلف در این راستا گام برمی‌دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، حجت‌الاسلام حسن‌ منصوریان اظهار کرد: با وجود اینکه مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام است، از نظر سرانه کتاب و کتاب‌خوانی وضعیت مناسبی نداریم. براین اساس، پروژه‌ها و فعالیت‌های حمایتی برای ارتقای این سرانه باید درنظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه اولین مشکل پیش روی ما جریان رقیب کتاب و کتاب‌خوانی در شهر است، گفت: این جریان شامل برنامه‌های فرهنگی مشابه همچون بازی‌های رایانه‌ای، فیلم‌ها و جریان‌های رسانه‌ای دیجیتالی یا مسائل دیگری است که شور و نشاط کتاب‌خوانی را از جوان می‌گیرد.

وی با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی، افزود: اهمیت این موضوع را باید با بهره‌گیری از سازه‌های در اختیار شهرداری همچون بیلبورد‌ها و اکران‌های شهری به آگاهی شهروندان برسانیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورا با بیان اینکه در حوزه حمایت باید به سراغ انتشارات برویم، تصریح کرد: پاتوق‌های کتاب در وضعیت اقتصادی کنونی دچار رکود شده و فعالیتشان کم‌رنگ یا تعطیل شده است و باید از آن‌ها حمایت شود.

حجت‌الاسلام منصوریان گفت: انتشاراتی که در موضوع‌های مشخصی مانند ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام برمی‌دارد، یکی از نیاز‌های شهر است. زیرا فضا را به نفع تربیت اخلاقی شهر به‌ویژه نسل جوان پیش می‌برد.

وی با بیان اینکه مشهد از لحاظ زیرساخت‌های حوزه کتاب و کتاب‌خوانی در وضعیت خوبی قرار ندارد، افزود: باید توجه کرد که مدیریت‌شهری متولی مستقیم ایجاد زیرساخت‌ها نیست، ولی از محل ۵/ ۰‌درصد درآمد شهرداری که متعلق به نهاد کتابخانه‌های عمومی است، در این راستا گام‌های حمایتی برمی‌داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورا با بیان اینکه مدیریت‌شهری مشهد در سال‌های اخیر براساس دغدغه‌مندی خود به حوزه توسعه زیرساخت‌های مربوط به کتاب و کتاب‌خوانی وارد شده است، اظهار کرد: در کنار ایجاد قرائت‌خانه، کتابخانه‌های محلی مربوط به فرهنگ‌سرا‌های شهر تقویت می‌شوند.

وی افزود: کتابخانه‌های عمومی شهر هم اگر مسائل و مشکلاتی داشته باشند، بررسی می‌کنیم تا با حمایت از آن‌ها به سرانه مطلوب در مشهد برسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->