برای داشتن رابطه خوب با فرزندان بزرگ‌سال خود، با این ۶ رفتار خداحافظی کنید حمایت بیمه از انسولین‌های نسل جدید؛ دوسر برد برای بیمار و بیمه‌گر امّاواگر‌های مصرف آهن در زنان اشتغال و تأمین معیشت؛ دو چالش دختران مجرد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۶ تیر ۱۴۰۳) | کاهش دمای روزانه در سطح استان از جمعه هزینه داروی بیماران خاص کمتر از ۱۰ درصد قیمت واقعی است سخنگوی قوه‌قضائیه: تضمین سلامت انتخابات از سوی مجریان باید به‌خوبی صورت گیرد | آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال شناسایی ۱۲۲ مورد مثبت تب دنگی از ابتدای سال در کشور | تب دنگی در چهار استان شیوع دارد معجزه آناناس برای کاهش وزن و لاغری این خوراکی محبوب کبد کودکان را تهدید می‌کند قول وزیر کار به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: علی‌الحساب حقوق بازنشستگان را به‌محض تأمین منابع، پرداخت می‌کنیم + ویدئو بهترین زمان شام خوردن | برای جلوگیری از افزایش وزن در این زمان شام بخورید دلایلی که شما را به خوردن برخی مواد غذایی معتاد می‌کند + راه حل‌های ترک اعتیاد مصرف غذا‌های مضر پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته آمار ازدواج در خراسان‌رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری ۹۲ درصد از اراضی کشاورزی استان و صدور سند مالکیت برای آن‌ها + فیلم محور فیروزکوه مسدود است نتایج نهایی آزمون استعدادهای درخشان هفته اول مرداد اعلام می‌شود | انتشار کلید سوالات تا ۹ تیر توضیحات وزیر کار درباره واریزی به حساب بازنشستگان کشوری و تأمین‌اجتماعی مدیر عملیات حج تمتع آمار بازگشت حجاج ایرانی را تشریح کرد (۶ تیرماه ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تبخال درمان شدنی است؟

  • کد خبر: ۸۸۲۸۱
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۱
تبخال درمان شدنی است؟
یک متخصص پوست و مو می گوید، تاکنون درمان قطعی برای تبخال بوجود نیامده و تنها با مصرف برخی داروها می توان از عود کردن آن در دفعات بسیار جلوگیری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز. دکتر علی ابراهیمی با اشاره به شیوع تبخال در بسیاری افراد گفت: ویروس تبخال در بدن بیشتر افراد از همان دوران کودکی وجود دارد و برخی مواقع خود را بصورت ضایعاتی بر روی لب نشان می‌دهد.

وی افزود: این ویروس بصورت نهفته در پایانه‌های عصبی باقی می‌ماند و در شرایط خاصی مانند استرس شدید، تب، بیماری، تماس با آفتاب، تزریق ژل‌های زیبایی به لب، اقدامات دندانپزشکی و ... بر روی لب ظاهر می‌شود.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: برخی تغییرات هورمونی در دوران قاعدگی هم می‌تواند موجب فعال شدن این ویروس شده و ضایعاتی بر روی لب ایجاد کند.

وی افزود: تبخال عمدتا بصورت دانه‌های آبدار و بصورت گروهی روی یک نقطه از لب ایجاد می‌شود و قبل از ایجاد آن فرد احساس خارش، سوزش و سوزن سوزن شدن در ناحیه مربوطه را دارد.

ابراهیمی گفت: این احتمال است که به ندرت در برخی موارد تبخال روی گونه و سایر قسمت‌های بدن یا صورت نیز بروز کند.

این متخصص پوست و مو در خصوص نحوه آلودگی افراد به ویروس تبخال گفت: تقریبا عمده افراد حامل این ویروس هستند و زمانی که ظروف غذای مشترک استفاده کرده و یا بزرگتر‌ها کودکان را می‌بوسند، این ویروس به افراد منتقل می‌شود.

ابراهیمی گفت: در برخی افراد که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و یا شرایط زندگی‌شان با استرس بیشتری همراه است، تبخال‌ها مرتبا عود کرده و وسعت و شدت آن‌ها بیشتر است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تبخال‌ها به خودی خود بعد از یک هفته تا ۱۰ روز بهبود می‌یابند، گفت: در برخی موارد شدید برای افراد دارو‌های موضعی تجویز شده و در موارد شدیدتر از دارو‌های خوراکی استفاده می‌شود.

ابراهیمی گفت: در افرادی که در دفعات زیاد تبخال می‌زنند، از برخی دارو‌ها جهت پیشگیری از بروز و عود کردن تبخال استفاده می‌شود.

این متخصص پوست و مو با بیان اینکه تبخال هیچ درمان قطعی ندارد، گفت: این ویروس در پایانه‌های عصبی همیشه هستند و با هیچ دارویی رفع نمی‌شود و تنها با پرهیز از استرس می‌توان از بروز و عود آن جلوگیری کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->