۱۰ مورد از حادثه سازترین تخلفات رانندگی| رانندگی با عینک برای چه کسانی اجباری است؟ پسر جوان به جنایتش اعتراف کرد| خفه کردن پدر با کمربند و چاقو زدن به او جزئیات قتل هولناک زن صیغه‌ای به دست نگهبان شب در مشهد سرنوشت باورنکردنی جوان کارتن خواب مشهدی| پدر و مادرم پزشک هستند برخورد ۲ خودرو در جاده مشهد - نیشابور یک فوتی و پنج مصدوم در پی داشت (۱۳ تیر ۱۴۰۳) هشدار: مرگ‌ومیر بیماری هاری به مرز خطر رسیده است انتقال پیکر ۹ نفر از حجاج فوت‌شده به ایران (۱۳ تیر ۱۴۰۳) خروج حدود ۶۰ درصد حجاج ایرانی از مکه (۱۳ تیر ۱۴۰۳) سازمان غذا و دارو هشدار داد: خطر ابتلا به سرطان به علت برنزه کردن پوست یک فوتی و چهار مصدوم بر اثر برخورد دو خودرو در مشهد+تصاویر (۱۳ تیرماه ۱۴۰۳) آیا مصرف مکمل‌های غذایی تاثیری در پیشگیری یا بهبود علائم تب دانگی دارد؟ احکام رتبه‌بندی بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ صادر شد جمع‌آوری ۱۶۲ معتاد متجاهر در مشهد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) واریز علی الحساب ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | بازنشستگان حساب خود را چک کنند (۱۳ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی در مشهد سیر افزایشی ندارد | احتمال آلودگی بالا پشه آئدس از شهریور ۱۴۰۳ به سلامتی خود در دهه ۳۰ زندگی اهمیت بیشتری دهید گردشگری شهری ابزاری برای نیل توسعه پایدار دستگیری ۴ شرور در بولوار رسالت مشهد چرا دستکاری جوش‌های «مثلث خطر» صورت ممکن است به قیمت جانمان تمام شود؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

۴ عادت نادرست در مصرف نوشیدنی‌ها

  • کد خبر: ۸۸۳۸۳
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
۴ عادت نادرست در مصرف نوشیدنی‌ها
وقتی که احساس تشنگی به ما هجوم می‌آورد، خیلی وسوسه‌انگیز است که سریعا به نوشابه گازدار یا نوشیدنی انرژی‌زای محبوبمان دسترسی داشته باشیم. اما آیا میدانید این عادت رایج، نادرست است؟

به گزارش شهرآرانیوز، درحالی که استفاده از این نوشیدنی‌ها با فواصل زمانی بسیار زیاد و توسط افراد سالم نمی‌تواند مشکل خاصی به‌وجود بیاورد، اما مصرف منظم و همیشگی آن‌ها قطعا زیان‌بار خواهد بود.

در این مطلب قصد داریم به عادت‌های رایج، اما نادرست در مصرف نوشیدنی‌ها بپردازیم که به‌مرور زمان به بدن آسیب می‌رسانند و حتی می‌توانند پیامد‌های خطرناکی داشته باشند.

۱. استفاده از نوشیدنی‌های «کالری خالص»

نوشابه‌های گازدار یا انواع نوشیدنی‌های شیرین دیگر مانند چای سرد شیرین (آیس تی) در گروه محصولات «کالری خالص» قرار می‌گیرند.

این محصولات صرفا کالری بی‌فایده و عاری از مواد مغذی را وارد بدن می‌کنند، درحالی که به سلامت شما آسیب می‌رسانند. نوشیدنی‌های کالری خالص نه‌تن‌ها هیچ نوع ماده مغذی‌ای ندارند، بلکه حاوی قند‌های افزوده هستند و شدیدا تحت روند‌های فراوری قرار گرفته‌اند.

به‌علاوه، این نوشیدنی‌ها در گروه محصولات «کالری مایع» قرار می‌گیرند و با اینکه به‌راحتی تا ۲۰۰ کیلوکالری وارد بدن می‌کنند، احساس سیری خاصی به‌وجود نمی‌آورند. مصرف این نوشیدنی‌ها می‌تواند باعث ابتلا به افزایش وزن، دیابت و بیماری‌های قلبی شود.

۲. عدم استفاده از آب ساده به اندازه کافی

احساس خستگی می‌تواند در نوشیدنی‌های مصرفی شما یا عدم استفاده از آب ساده به اندازه کافی ریشه داشته باشد. توجه داشته باشید که بدن همیشه درحال کار و فعالیت است، حتی وقتی که پشت میز نشسته باشید یا حتی وقتی که خواب هستید بنابراین قلب همیشه درحال تپش است، متابولیسم بدن درحال ساخت و تجزیه بافت‌ها است و انرژی مشخصی برای سوخت‌رسانی به عملکرد‌های بدن ذخیره می‌شود.

همه این روند‌های طبیعی به دریافت آب ساده و طبیعی نیاز دارند و کسانی که در طول روز به اندازه کافی آب ساده مصرف نمی‌کنند، با مشکلاتی مانند کاهش سطح انرژی و افزایش حس خواب‌آلودگی و خستگی مواجه می‌شوند.

۳. زیاده‌روی در نوشیدن شیر‌های طعم دار

شاید هرگز به این مساله فکر نکرده باشید، اما مصرف مداوم و همیشگی شیر‌های طعم‌دار می‌تواند باعث صدمات جدی و متعددی برای سلامتی شما شود. امروزه همه ما می‌دانیم که شیر سرشار از کلسیم، پروتئین، ویتامین‌ها و املاحی است که برای سلامتی استخوان‌ها ضروری هستند و مصرف منظم شیر از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری می‌کند. اما هیچ‌کدام از ما نباید توقع داشته باشیم که شیر‌های طعم‌دار، شیر‌های غلیظ‌شده با ترکیبات مختلف یا میلک‌شیک‌های حاوی شیرین‌کننده‌های مصنوعی اساسا همان مزیت‌ها و فواید شیر‌های طبیعی را داشته باشند.

۴. زیاده‌روی در مصرف آب میوه‌ها و آب سبزیجات

آب انواع میوه‌ها و سبزیجات در قالب اسموتی‌ها یا نوشیدنی‌های دیگر دارای مواد معدنی مفیدی است، اما دو نکته مهم را نباید فراموش کنید؛ اول این‌که مصرف این نوشیدنی‌ها در طول روز نباید بیشتر از یک لیوان کوچک باشد و دوم این‌که آب میوه‌ها و سبزیجات (خصوصا انواع کاملا بدون پالپ) نمی‌توانند جایگزین خود میوه‌ها و سبزیجات شوند.

بعضی افراد از قند‌های ساده و گزینه‌های مشابه دیگر برای شیرین‌سازی آب میوه‌ها و سبزیجات استفاده می‌کنند، درحالی که چنین کاری مستقیما کیفیت این محصولات را کاهش می‌دهد و مصرف منظم آن‌ها با افزایش خطر ابتلا به چاقی و بیماری‌های مختلف همراه خواهد بود.

منبع:  جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->