در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۴ عادت نادرست در مصرف نوشیدنی‌ها

  • کد خبر: ۸۸۳۸۳
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
۴ عادت نادرست در مصرف نوشیدنی‌ها
وقتی که احساس تشنگی به ما هجوم می‌آورد، خیلی وسوسه‌انگیز است که سریعا به نوشابه گازدار یا نوشیدنی انرژی‌زای محبوبمان دسترسی داشته باشیم. اما آیا میدانید این عادت رایج، نادرست است؟

به گزارش شهرآرانیوز، درحالی که استفاده از این نوشیدنی‌ها با فواصل زمانی بسیار زیاد و توسط افراد سالم نمی‌تواند مشکل خاصی به‌وجود بیاورد، اما مصرف منظم و همیشگی آن‌ها قطعا زیان‌بار خواهد بود.

در این مطلب قصد داریم به عادت‌های رایج، اما نادرست در مصرف نوشیدنی‌ها بپردازیم که به‌مرور زمان به بدن آسیب می‌رسانند و حتی می‌توانند پیامد‌های خطرناکی داشته باشند.

۱. استفاده از نوشیدنی‌های «کالری خالص»

نوشابه‌های گازدار یا انواع نوشیدنی‌های شیرین دیگر مانند چای سرد شیرین (آیس تی) در گروه محصولات «کالری خالص» قرار می‌گیرند.

این محصولات صرفا کالری بی‌فایده و عاری از مواد مغذی را وارد بدن می‌کنند، درحالی که به سلامت شما آسیب می‌رسانند. نوشیدنی‌های کالری خالص نه‌تن‌ها هیچ نوع ماده مغذی‌ای ندارند، بلکه حاوی قند‌های افزوده هستند و شدیدا تحت روند‌های فراوری قرار گرفته‌اند.

به‌علاوه، این نوشیدنی‌ها در گروه محصولات «کالری مایع» قرار می‌گیرند و با اینکه به‌راحتی تا ۲۰۰ کیلوکالری وارد بدن می‌کنند، احساس سیری خاصی به‌وجود نمی‌آورند. مصرف این نوشیدنی‌ها می‌تواند باعث ابتلا به افزایش وزن، دیابت و بیماری‌های قلبی شود.

۲. عدم استفاده از آب ساده به اندازه کافی

احساس خستگی می‌تواند در نوشیدنی‌های مصرفی شما یا عدم استفاده از آب ساده به اندازه کافی ریشه داشته باشد. توجه داشته باشید که بدن همیشه درحال کار و فعالیت است، حتی وقتی که پشت میز نشسته باشید یا حتی وقتی که خواب هستید بنابراین قلب همیشه درحال تپش است، متابولیسم بدن درحال ساخت و تجزیه بافت‌ها است و انرژی مشخصی برای سوخت‌رسانی به عملکرد‌های بدن ذخیره می‌شود.

همه این روند‌های طبیعی به دریافت آب ساده و طبیعی نیاز دارند و کسانی که در طول روز به اندازه کافی آب ساده مصرف نمی‌کنند، با مشکلاتی مانند کاهش سطح انرژی و افزایش حس خواب‌آلودگی و خستگی مواجه می‌شوند.

۳. زیاده‌روی در نوشیدن شیر‌های طعم دار

شاید هرگز به این مساله فکر نکرده باشید، اما مصرف مداوم و همیشگی شیر‌های طعم‌دار می‌تواند باعث صدمات جدی و متعددی برای سلامتی شما شود. امروزه همه ما می‌دانیم که شیر سرشار از کلسیم، پروتئین، ویتامین‌ها و املاحی است که برای سلامتی استخوان‌ها ضروری هستند و مصرف منظم شیر از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری می‌کند. اما هیچ‌کدام از ما نباید توقع داشته باشیم که شیر‌های طعم‌دار، شیر‌های غلیظ‌شده با ترکیبات مختلف یا میلک‌شیک‌های حاوی شیرین‌کننده‌های مصنوعی اساسا همان مزیت‌ها و فواید شیر‌های طبیعی را داشته باشند.

۴. زیاده‌روی در مصرف آب میوه‌ها و آب سبزیجات

آب انواع میوه‌ها و سبزیجات در قالب اسموتی‌ها یا نوشیدنی‌های دیگر دارای مواد معدنی مفیدی است، اما دو نکته مهم را نباید فراموش کنید؛ اول این‌که مصرف این نوشیدنی‌ها در طول روز نباید بیشتر از یک لیوان کوچک باشد و دوم این‌که آب میوه‌ها و سبزیجات (خصوصا انواع کاملا بدون پالپ) نمی‌توانند جایگزین خود میوه‌ها و سبزیجات شوند.

بعضی افراد از قند‌های ساده و گزینه‌های مشابه دیگر برای شیرین‌سازی آب میوه‌ها و سبزیجات استفاده می‌کنند، درحالی که چنین کاری مستقیما کیفیت این محصولات را کاهش می‌دهد و مصرف منظم آن‌ها با افزایش خطر ابتلا به چاقی و بیماری‌های مختلف همراه خواهد بود.

منبع:  جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->