آتش‌سوزی در پارک ملی کرخه مهار شد + جزییات (۱۸ تیر ۱۴۰۳) حمله سارق سابقه دار به ماموران پلیس با چاقو جاده هراز مسدود شد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) قتل راننده تهرانی با یک گلوله در سرش هفت آسیب خطرناک تاتو و خالکوبی که از آن بی خبر هستید کشف ۲۵۰ کیلوگرم تریاک و دستگیری سه قاچاقچی در تهران بازداشت یک زن به دلیل سرقت پست‌های مخابراتی حریق انبار چوب و مبل در خیابان کلاهدوز مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) سرگذشت دردناک عروس دایی| پای دختران خیابانی در میان بود حکم حبس و شلاق برای جوان فریبکار روایت تلخ مردی که به آخر خط رسید| طلاق زوج جوان بخاطر باجناق‌ اتوکشیده! اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان ایثارگران تا پایان هفته (۱۸ تیر ۱۴۰۳) مهار آتش سوزی در منطقه حفاظت شده دربادام شهرستان قوچان + فیلم (۱۸ تیر ۱۴۰۳) ابتلای ۱۴۶ نفر در کشور به تب دنگی (۱۸ تیر ۱۴۰۳) جیب‌بر‌های اتوبو‌س‌های مشهد به دام افتادند | اعتراف عروس و مادرشوهر به ۲۵ فقره سرقت (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی عامل مرگ پزشک جوان مشهدی نبود | دانشگاه علوم پزشکی تکذیب کرد پلمب ۳ واحد صنفی به‌علت به‌کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات
سرخط خبرها

علت سه رقمی ماندن مرگ‌های روزانه کرونا چیست؟

  • کد خبر: ۸۸۶۴۵
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۳
علت سه رقمی ماندن مرگ‌های روزانه کرونا چیست؟
دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کووید۱۹ از کاهش سرعت روند نزولی کرونا در کشور خبر داد و گفت: نگرانیم که شاید یک موج جدیدی وارد شود که تقریبا ورودش اجتناب‌ناپذیر است، اما زمانش مشخص نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کووید۱۹ از کاهش سرعت روند نزولی کرونا در کشور خبر داد و گفت: نگرانیم که شاید یک موج جدیدی وارد شود که تقریبا ورودش اجتناب‌ناپذیر است، اما زمانش مشخص نیست. البته امیدوارم تا پایان آذر ماه بروز پیک جدید به تاخیر بیفتد تا میزان واکسیناسیون‌مان افزایش یابد. در این صورت انتظار داریم که اگر موجی رخ داد، فقط موارد خفیف و سرپایی را ایجاد کند، نه موارد شدید و مرگ‌های بالا.

دکتر مسعود یونسیان، درباره وضعیت کرونا در کشور، گفت: روند کووید ۱۹ در کل کشور همچنان نزولی است، اما با شیب کم. چند هفته گذشته افزایش مختصری در برخی مناطق کشور دیده شد که برخی اعلام کردند احتمالا پیک جدید بیماری است، اما به نظر من نمی‌توانیم با یکی دو روز افزایش، درباره این موضوع اظهارنظر کنیم، این افزایش‌ها یا پیک جدید است یا دندانه است. از آن تاریخ تاکنون سه دندانه داشته‌ایم که روند بیماری در برخی مناطق به میزان مختصری بالا رفته و مجددا پایین آمده و حتی پایین‌تر از سطح قبلی ایستاده است.

کاهش سرعت روند نزولی کرونا

وی با بیان اینکه بنابراین وضعیت کلی کشور موج نزولی بیماری است، گفت: منتها اتفاقی که رخ داده این است که سرعت کاهش موارد جدید، کم شده است و در سطح بالایی از ابتلا به تعادل رسیده است. این سطح بالا باعث می‌شود که روزانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ مورد فوت روزانه داشته باشیم که عدد بالایی است. با این حال اگر در نظر بگیریم که فوتی‌های امروزمان مربوط به بستری‌های چند هفته قبل هستند، اگر با همین روال پیش برویم، انتظار داریم که مرگ‌هایمان در هفته‌های آینده دو رقمی شود.

نگرانی از ورود موج جدید

یونسیان ادامه داد: از طرف دیگر ما نگرانیم که شاید یک موج جدیدی وارد شود که تقریبا ورودش اجتناب‌ناپذیر است، اما زمانش مشخص نیست. اتفاقی که رخ می‌دهد این است که همزمان که رو به جلو پیش می‌رویم و احتمال بروز موج جدید هم هست، پوشش واکسیناسیون ما علی‌رغم تمام شایعات و تبلیغاتی که جماعت ضد واکسن انجام می‌دهند، در حال افزایش است و به خصوص تک دز‌های ما همه دو دزه خواهند شد. دو هفته که از تزریق دو دز بگذرد، درصد قابل ملاحظه‌ای ایمنی در برابر اشکال شدید بیماری رخ می‌دهد؛ بنابراین با این رویکرد انتظار داریم که اگر ان‌شاءالله موج جدیدمان را قبل از انتهای آذر ماه نداشته باشیم و بعد از انتهای آذر ماه موجی وارد شود، موجی با ابتلا‌های کم علامت یا بدون علامت و با بستری و مرگ بسیار کم باشد. مانند کشور‌هایی نظیر انگلیس و... که پوشش واکسیناسیون بالایی دارند. البته در کشوری مانند انگلیس به زندگی عادی بازگشتند و این باعث شد که تعداد موارد ابتلایشان بالا رود. منتها اگرچه تعداد مواردشان به موج قبلی نزدیک می‌شود، اما تعداد مرگ‌ها کمتر از یک‌دهم موج قبلی است که این تاثیر واکسن است و عمده مرگی هم که در این کشور می‌بینیم ناشی از عدم تمکین تزریق واکسن از سوی برخی افراد است.

وی گفت: البته نمی‌توان زمان بروز پیک بعدی را پیش‌بینی کرد، اما امیدوارم تا پایان آذر ماه بروز پیک جدید به تاخیر افتد تا میزان واکسیناسیون‌مان افزایش یابد. در این صورت انتظار داریم که اگر موجی رخ داد، فقط موارد خفیف و سرپایی را ایجاد کند، نه موارد شدید و مرگ‌های بالا.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->