علت خاموشی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی از مناطق اصلا قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

توزیع سیب و پرتقال شب عید هوشمند می‌شود

  • کد خبر: ۸۸۷۱۲
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۸
توزیع سیب و پرتقال شب عید هوشمند می‌شود
قائم مقام سازمان تعاون روستایی از توزیع اینترنتی میوه شب عید خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز،  علی شاه‌میری، قائم مقام سازمان تعاون روستایی درباره تامین میوه شب عید اظهار کرد: همانند سال‌های قبل، اقدامات لازم برای تنظیم بازار میوه شب عید را داریم، با این تفاوت که تلاشمان بر این است تا خرید‌های مناسبی را از کشاورز‌ها داشته باشیم؛ به نوعی که میوه‌ها دارای کیفیت مطلوب باشد و انبارش آن ها به نحوی انجام شود که هزینه انتقال و حمل و نقل به کمترین میزان خود برسد.

او افزود: از طرف دیگر با توجه به اینکه حدود ۱۰ روز است، پخش هوشمند استارت آپ‌ها را برای مرغ و تخم‌مرغ داشته‌ایم، تنظیم بازار شب عید را هم روی همین پایلوت قرار است ادامه دهیم تا بتوانیم قسمت عمده‌ای از بحث تنظیم بازار میوه شب عید را با استارتاپ‌ها داشته باشیم. این میوه‌ها مانند سال‌های گذشته، شامل پرتقال و سیب است که عمده مصرف را شامل می‌شود.

شاه میری ادامه داد: حدود دو هفته است که خرید‌ها را آغاز کرده ایم و سعی می‌کنیم که انبارش به نحوی انجام شود تا حداقل هزینه حمل و نقل را داشته باشیم. توزیع سنتی سبب می‌شود که صف‌های سنگین به وجود آید. این موضوع سبب ناعدالتی می‌شود، به نحوی که کالا‌های تنظیم بازاری سر سفره مردم قرار نمی‌گیرد.

این مقام مسئول اضافه کرد: مسئله هوشمند سازی سبب می‌شود تا مردم بدون هزینه حمل و نقل، کالای مورد نیاز را درب منزل تحویل بگیرند. همین موضوع را برای میوه شب عید نیز خواهیم داشت تا با استفاده از اپلیکیشن «بازرگام» این کار را در استان‌های مختلف شروع کنیم.

شاه‌میری گفت: این کار را برای تنظیم بازار مرغ و تخم مرغ از شهر کرج و اصفهان آغاز کرده‌ایم و عملاً به استان‌های دیگر نیز می‌بریم. اقلام اصلی برای تنظیم بازار شب عید، در حال حاضر فقط پرتقال و سیب است، اما بحث‌هایی انجام شده که به این سبد محصولات دیگری را هم اضافه کنیم.

او افزود: هدف اصلی از این کار، کاهش دادن هزینه هاست؛ یعنی هزینه‌های حمل و نقل و زمان. همچنین، چون بازار سیاه هم در زمینه تنظیم بازار به وجود می‌آید و مردم را نگران می‌کند، استفاده از روش‌های جدید سبب می‌شود تا یک امنیت فکری به وجود آید، زیرا امنیت فکری باعث جلوگیری از ذخیره‌سازی بی دلیل می‌شود.

قائم مقام سازمان تعاون روستایی گفت: محصولات به ویژه پرتقال، فسادپذیری زیادی دارند؛ به همین دلیل، جایگاه‌های زیادی را برای دپوی محصولات قرار داده ایم که جا به جایی‌ها به حداقل برسد، ضمن آن که نیازسنجی هر استان در کارگروه‌های مربوط انجام شده تا از خرید بیش از حد که منجر به فساد میوه می‌شود، جلوگیری کنیم. به منظور احتیاط، فقط بین ۱۰ تا ۱۵ درصد بیش از نیازسنجی‌ها خرید کرده ایم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->