فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

دبیر جشنواره بین‌المللی هنر‌های شهری مشهد: سعی داریم از هنر هنرمندان استفاده صحیح کنیم

  • کد خبر: ۸۹۰۲۳
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
دبیر جشنواره بین‌المللی هنر‌های شهری مشهد: سعی داریم از هنر هنرمندان استفاده صحیح کنیم
مهدی یک‌پسر، دبیر جشنواره بین‌المللی هنر‌های شهری مشهد، در دیدار با هنرمندان: پاویون‌های قصه‌گو زمینه ارتباط مردم با شنیدن داستان را فراهم می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز - مهدی یک‌پسر، دبیر جشنواره بین المللی هنر‌های شهری مشهد، در دیدار با هنرمندان گفت: پاویون‌های قصه گو زمینه ارتباط مردم با شنیدن داستان را فراهم می‌کند.

دبیر جشنواره بین المللی هنر‌های شهری مشهد گفت: در بخش اصلی مسابقه که در واقع بین الملل است، طراحی پاویون‌های قصه‌گو را ایجاد خواهیم کرد، پاویون می‌تواند در اشکال مختلف و در واقع روایت‌گر یک داستان باشد و روایتگری این داستان از طریق ابزار‌های مختلف نظیر امکانات سمعی و بصری، فناوری‌های نوین، آثار هنری، صنایع دستی و... اتفاق بیفتد. با ایجاد این اتفاقات نو و ارزشمند باید شرایط شنیدن، دیدن و خواندن داستان و قصه برای مردم مهیا گردد.

مهدی یک‌پسر در دیدار با هنرمندان مشهدی افزود: جشنواره امسال در دو بخش برگزار می‌‎شود، بخش نوروزگان و بین الملل؛ در این جشنواره سعی بر استفاده صحیح از هنر هنرمندان داریم.

وی تصریح کرد: رویداد نوروزگان با ترکیب برنامه روتین سال‌های گذشته با کمی تغییرات در مدل و شیوه اجرا برگزار خواهد شد و بخش بین‌الملل که بخش اصلی جشنواره است تمام هنرمندان از ایران و سرتاسر جهان می‌توانند در آن مشارکت داشته باشند.

دبیر جشنواره بین‌المللی هنر‌های شهری مشهد: جشنواره امسال در دو بخش «نوروزگان» و «بین‌الملل» برگزار می‌شود

یک‌پسر یادآور شد: در بخش تزئینات شهری که در لایه عمومی این جشنواره می‌باشد نگاه بر این است که خلاقیت برای تغییر چهره شهر بیش از پیش از سوی هنرمندان در نظر گرفته شود.

وی افزود: سعی بر این است تا از تمامی عناصر شهری نظیر ظرفیت‌نما، مبلمان شهری و پتانسیل هویتی در قالب تبلیغات خلاق و پارتیزانی که در تمام دنیا کاربرد دارد استفاده نماییم.

دبیر جشنواره بین المللی هنر‌های شهری مشهد گفت: رویکرد دیگر این است که نازیبایی‌های شهر را به سمت زیبایی ببریم و شناخت هنرمند از شهر را تبدیل به فرصتی برای تهیه و تولید ایده و در نهایت هنر نماییم، امسال به دنبال تغییر وتحول ارزش آفرین هستیم.

وی خاطرنشان کرد: برای جشنواره امسال از هنرمندان انتظار داریم تا با پیدا کردن مصداق‌ها در شهر اقدام به تولید ایده و اثر هنری نمایند.

یک پسر تصریح کرد: نوروز ۱۴۰۱ آغاز قرن جدید است و با اعیاد شعبانیه نیز همزمان شده است و بخشی از آثار این جشنواره به این دو موضوع اختصاص داده خواهد شد، از این رو از هنرمندان انتظار تهیه و تولید آثار تعاملی هستیم چراکه معتقدیم هنر تعاملی می‌تواند نحوه زیبایی شهر را دگرگون کند.

وی گفت: در بخش نقاشی دیواری تعدادی از هنرمندان را براساس رزومه انتخاب خواهیم کرد و در بخش آزاد آثار دریافتی را به داوری خواهیم گذاشت، در بخش هنر‌های نمایشی و یادمان‌های نوروزی فعالیتی جدید را تعریف کرده‌ایم به صورتی که در ۱۵ نقطه "مکان رویداد" برگزار می‌کنیم.

دبیر جشنواره بین المللی هنر‌های شهری مشهد در پایان گفت: در "مکان رویداد" نقاطی از سطح شهر را انتخاب می‌کنیم و هنرمندان بر اساس منظر، ابعاد و ویژگی‌های مکان باید طرح و آثار خود را ارائه کنند، یعنی المانی که برای نقطه مدنظر ساخته خواهد شد بر محور یک داستان خواهد چرخید و هنرمند بر مبنای داستان آن المان را تعاملی و پویا بسازد، همچنین در فضای بیرونی آن المان نمایش خیابانی با تم داستان مذکور به اجرا درخواهد آمد و در بعضی نقاط اجرای سرود مرتبط نیز خواهیم داشت.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->