تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

ناسا روی ماه رآکتور هسته‌ای می‌سازد

  • کد خبر: ۸۹۲۱۴
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۸
ناسا روی ماه رآکتور هسته‌ای می‌سازد
ناسا با همکاری آزمایشگاه ملی «آیداهو» وزارت انرژی آمریکا (DOE) می‌خواهد تا سال ۲۰۳۰ یک منبع انرژی غیر وابسته به خورشید توسعه دهد که آن، رآکتور هسته‌ای است.

به گزارش شهرآرانیوز - بشر برای سفر مجدد به ماه آماده می‌شود و این بار برنامه‌های متفاوتی دارد، بنابراین باید به سراغ منابع انرژی مختلف باشد. حالا ناسا با همکاری آزمایشگاه ملی «آیداهو» وزارت انرژی آمریکا (DOE) می‌خواهد تا سال ۲۰۳۰ یک منبع انرژی غیر وابسته به خورشید توسعه دهد که آن، رآکتور هسته‌ای است. در همین راستا این سازمان‌ها برای دریافت پیشنهادات فراخوان داده‌اند.

افراد می‌توانند تا اواسط فوریه ۲۰۲۲ (اواخر بهمن) پیشنهادات خود را برای این سازمان‌ها ارسال کنند. این پروژه در راستای برنامه آرتمیس قرار می‌گیرد که بشر را دوباره پس از نزدیک به ۵۰ سال به ماه می‌برد. علاوه بر ماه، انسان به سفر به سیارات هم فکر می‌کند، بنابراین به منابع انرژی متنوع نیاز دارد و قدمی مهم برای اکتشافات فضایی بشر محسوب می‌شود.

سیستم توان موردنظر ناسا، یک نیروگاه شکافت هسته‌ای یا فیژن است. در شکافت هسته‌ای با تقسیم یک هسته اتم سنگین به هسته سبک‌تر، انرژی بدست می‌آید. این پروژه می‌خواهد یک رآکتور را در زمین سرهم کند و سپس به ماه پرتاب شود.

هر طراحی که برای این سازمان‌ها ارسال می‌شود، باید یک رآکتور اورانیوم با سیستم تبدیل توان هسته‌ای به انرژی و سیستم کنترل دما برای خنک نگه داشتن رآکتور باشد. علاوه بر این، طرح پیشنهادی باید دارای سیستمی باشد که حداقل ۴۰ کیلووات انرژی مداوم را برای بیش از یک دهه تامین کند.

مسلما رآکتور پیشنهادی باید از نظر ساختاری به گونه‌ای باشد که در هنگام پرتاب از زمین، فرود روی ماه و البته فعالیت در این قمر زمین دوام بیاورد. این رآکتور باید در یک استوانه با طول نزدیک به ۵.۵ متر جای بگیرد و همچنین کمتر از ۶۰۰۰ کیلوگرم وزن داشته باشد.

شاید با خودتان فکر کنید که خورشید یک منبع انرژی کافی برای سفر‌های فضایی محسوب می‌شود، اما باید بدانید تضمینی برای استفاده مداوم از آن وجود ندارد. برای مثال یک شب در ماه می‌تواند تا ۱۴ روز طول بکشد و نتوان از خورشید برای تامین انرژی پایگاه در این قمر استفاده کرد؛ بنابراین استفاده از رآکتور هسته‌ای می‌تواند رویکرد مناسبی باشد.

منبع: ویجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->