ماجرای تجمع سهام‌داران «سامان بهمن» مقابل شهرداری مشهد چه بود؟ ۵۰ درصد دانش‌آموزان مشهدی هنوز برای سرویس مدرسه ثبت‌نام نکردند مشاور شهردار مشهدمقدس در امور زنان منصوب شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) شهردار منطقه ۷ مشهدمقدس منصوب شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تجلیل شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه خراسان رضوی از شهردار مشهد برای تسهیل شرایط برگزاری نمازجمعه شهروند خبرنگار | گلایه شهروندان از ترافیک دوربرگردان امیریه مشهد + پاسخ استفاده از پساب، راه‌حلی پایدار برای آبیاری فضای سبز مشهد اعمال‌قانون ۱۷۷۵ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۴۸ خودروی متخلف توقیف شدند (۹ مرداد ۱۴۰۳) یک گام رو به جلو در احداث سطح سوم تقاطع شهید فهمیده مشهد فقط یک بیمارستان در مشهد تأییدیه آتش‌نشانی دارد | سیستم اعلام و اطفای حریق، بیشترین نقص بیمارستان‌های مشهد حریق انبار ضایعات پلاستیک در جاده کنه‌بیست مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۳) ترافیک نیمه‌سنگین در بزرگراه شهید چراغچی، بولوارهای وکیل‌آباد و امام‌خمینی‌(ره) در مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۳) دید رانندگان در محور‌های مواصلاتی ۵ شهرستان خراسان رضوی کاهش یافت (۹ مرداد ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۹ مرداد ۱۴۰۳) خبر خوش شهردار مشهد برای تاکسیرانان | تاکسیرانان مشهدی به‌صورت رایگان بیمه تکمیل درمان می‌شوند اطفای حریق کارگاه مبل در مشهد درپی تلاش سه‌ساعته آتش‌نشانان (۸ مرداد ۱۴۰۳) اجرای پروژه‌های شهری بر اساس نیاز شهر مشهدمقدس افزایش دوبرابری تعداد ایستگاه‌های دوچرخه اشتراکی در مشهد ترافیک نیمه‌سنگین در بزرگراه شهید چراغچی، سه‌راه خیام و میدان ده‌دی مشهد (۸ مرداد ۱۴۰۳) هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۸ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دانشگاه علوم پزشکی: آلودگی هوای مشهد در حد اضطرار نیست!

  • کد خبر: ۸۹۲۵۹
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶
دانشگاه علوم پزشکی: آلودگی هوای مشهد در حد اضطرار نیست!
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره چرایی تشکیل‌نشدن کارگروه اضطرار آلودگی هوا

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ با وجود گذشت ۵ روز از شرایط هشدار در هوای شهر، مسئولان هنوز بر تشکیل نشدن کارگروه اضطرار آلودگی هوا برای مشهد اصرار دارند و با استناد به اینکه شاخص کیفیت هوا باید به صورت متوالی در چند روز به بالای ۱۵۰‌ای کیو آی برسد، تشکیل این کمیته را به زمانی دیگر موکول کرده اند.

تنها ۷ روز هوای پاک برای مشهد

گزارش‌های مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی شهرداری مشهد نشان می‌دهد با گذشت بیش از ۸ ماه از سال، شهروندان مشهدی از ابتدای سال تاکنون تنها یک هفته هوای پاک تنفس کرده اند.

در این مدت شمار روز‌های ناسالم هوای مشهد نیز ۵۳ روز ثبت شده است. بدین ترتیب مشهدی‌ها از ابتدای سال تاکنون چیزی حدود یک چهارم روز‌های سال را هوای ناسالم تنفس کرده اند.

بر پایه این گزارش در این مدت هوای آلوده برای همه گروه‌ها ۲ روز و همچنین تعداد روز‌های قابل قبول در این بازه زمانی ۱۸۶ روز برآورد شده است.

به دنبال تداوم آلودگی هوا و ایجاد پدیده وارونگی هوا در شهر، دو روز قبل حسین فکور، مدیر محیط زیست و توسعه پایدار دفتر فنی استانداری، به شهرآرا اعلام کرد که برای برگزاری جلسه کمیته اضطرار کاهش آلودگی هوا ابتدا باید دانشگاه علوم پزشکی ضرورت اضطرار را به محیط زیست اعلام، سپس محیط زیست درخواست را به استانداری منعکس کند و پس از آن جلسه یاد شده تشکیل می‌شود.

اما گویا هنوز شرایط به این مرحله نرسیده است که درخواست برگزاری کارگروه اضطرار از سوی دانشگاه علوم پزشکی مطرح شود.

به شرایط اضطرار نرسیده ایم

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این باره این موضوع که چرا بعد از گذشت ۵ روز متوالی از شرایط آلودگی هوا، دانشگاه علوم پزشکی مشهد هنوز هیچ درخواستی برای تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوا به استانداری ارائه نکرده است، به خبرنگار ما گفت: به طور عمده تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوا را بر اساس شرایط آب و هوایی در نظر می‌گیریم.

علی اصغر حسنی افزود: از گذشته گروهی مجازی متشکل از همه نهاد‌های متولی و تصمیم گیرنده در این حوزه تشکیل شده است که بر اساس خروجی گزارش‌های این گروه، هم برای مشهد بارندگی پیش بینی شده است؛ ضمن اینکه میزان آلایندگی در شهر هنوز به اندازه تعاریف مورد نظر برای تشکیل کمیته اضطرار نرسیده است.

منتظر شرایط جوی هستیم

وی با بیان اینکه قرار گرفتن شاخص کلی کیفیت هوا در شهر بین عدد ۱۰۰ تا ۱۵۰ آی کیو آی نیازمند هشدار و تذکر برای گروه‌های حساس است، افزود: این شاخص اگر از عدد ۱۵۰ بالاتر برود، باید کارگروه اضطرار تشکیل شود و به موجب آن برخی فعالیت‌ها نظیر حضور در مدارس هم تعطیل می‌شود.

اول استعلام از هواشناسی

حسنی بیان کرد: وقتی تداوم آلودگی هوا در روز‌های ناسالم احساس می‌شود در نخستین قدم از هواشناسی استعلام گرفته می‌شود، اما اکنون پیش بینی هواشناسی برای مشهد بارندگی است.

حسنی بیان کرد: چنانچه وقوع باد یا شرایط ناپایدار جوی اعلام شود که منتظر می‌مانیم در غیر این صورت با وقوع شرایط پایدار و تداوم آلودگی به صورت صعودی در شاخص آلایندگی، تصمیمات جلسه اضطرار نهایی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->