تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

دانشگاه علوم پزشکی: آلودگی هوای مشهد در حد اضطرار نیست!

  • کد خبر: ۸۹۲۵۹
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶
دانشگاه علوم پزشکی: آلودگی هوای مشهد در حد اضطرار نیست!
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره چرایی تشکیل‌نشدن کارگروه اضطرار آلودگی هوا

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ با وجود گذشت ۵ روز از شرایط هشدار در هوای شهر، مسئولان هنوز بر تشکیل نشدن کارگروه اضطرار آلودگی هوا برای مشهد اصرار دارند و با استناد به اینکه شاخص کیفیت هوا باید به صورت متوالی در چند روز به بالای ۱۵۰‌ای کیو آی برسد، تشکیل این کمیته را به زمانی دیگر موکول کرده اند.

تنها ۷ روز هوای پاک برای مشهد

گزارش‌های مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی شهرداری مشهد نشان می‌دهد با گذشت بیش از ۸ ماه از سال، شهروندان مشهدی از ابتدای سال تاکنون تنها یک هفته هوای پاک تنفس کرده اند.

در این مدت شمار روز‌های ناسالم هوای مشهد نیز ۵۳ روز ثبت شده است. بدین ترتیب مشهدی‌ها از ابتدای سال تاکنون چیزی حدود یک چهارم روز‌های سال را هوای ناسالم تنفس کرده اند.

بر پایه این گزارش در این مدت هوای آلوده برای همه گروه‌ها ۲ روز و همچنین تعداد روز‌های قابل قبول در این بازه زمانی ۱۸۶ روز برآورد شده است.

به دنبال تداوم آلودگی هوا و ایجاد پدیده وارونگی هوا در شهر، دو روز قبل حسین فکور، مدیر محیط زیست و توسعه پایدار دفتر فنی استانداری، به شهرآرا اعلام کرد که برای برگزاری جلسه کمیته اضطرار کاهش آلودگی هوا ابتدا باید دانشگاه علوم پزشکی ضرورت اضطرار را به محیط زیست اعلام، سپس محیط زیست درخواست را به استانداری منعکس کند و پس از آن جلسه یاد شده تشکیل می‌شود.

اما گویا هنوز شرایط به این مرحله نرسیده است که درخواست برگزاری کارگروه اضطرار از سوی دانشگاه علوم پزشکی مطرح شود.

به شرایط اضطرار نرسیده ایم

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این باره این موضوع که چرا بعد از گذشت ۵ روز متوالی از شرایط آلودگی هوا، دانشگاه علوم پزشکی مشهد هنوز هیچ درخواستی برای تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوا به استانداری ارائه نکرده است، به خبرنگار ما گفت: به طور عمده تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوا را بر اساس شرایط آب و هوایی در نظر می‌گیریم.

علی اصغر حسنی افزود: از گذشته گروهی مجازی متشکل از همه نهاد‌های متولی و تصمیم گیرنده در این حوزه تشکیل شده است که بر اساس خروجی گزارش‌های این گروه، هم برای مشهد بارندگی پیش بینی شده است؛ ضمن اینکه میزان آلایندگی در شهر هنوز به اندازه تعاریف مورد نظر برای تشکیل کمیته اضطرار نرسیده است.

منتظر شرایط جوی هستیم

وی با بیان اینکه قرار گرفتن شاخص کلی کیفیت هوا در شهر بین عدد ۱۰۰ تا ۱۵۰ آی کیو آی نیازمند هشدار و تذکر برای گروه‌های حساس است، افزود: این شاخص اگر از عدد ۱۵۰ بالاتر برود، باید کارگروه اضطرار تشکیل شود و به موجب آن برخی فعالیت‌ها نظیر حضور در مدارس هم تعطیل می‌شود.

اول استعلام از هواشناسی

حسنی بیان کرد: وقتی تداوم آلودگی هوا در روز‌های ناسالم احساس می‌شود در نخستین قدم از هواشناسی استعلام گرفته می‌شود، اما اکنون پیش بینی هواشناسی برای مشهد بارندگی است.

حسنی بیان کرد: چنانچه وقوع باد یا شرایط ناپایدار جوی اعلام شود که منتظر می‌مانیم در غیر این صورت با وقوع شرایط پایدار و تداوم آلودگی به صورت صعودی در شاخص آلایندگی، تصمیمات جلسه اضطرار نهایی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->