پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خطرناک‌ترین نوع آنفلوانزا کدام است؟

  • کد خبر: ۸۹۵۵۹
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۷
خطرناک‌ترین نوع آنفلوانزا کدام است؟
به گفته یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی شایع‌ترین نوع آنفلوانزاکه در این فصل به همراه کرونا در گردش است، آنفلوانزای نوع A است که علائم آن با سایر آنفلوانزا‌ها تفاوت چندانی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی در پاسخ به این سوال که شایع‌ترین نوع آنفلوانزا در این فصل کدام است؟، گفت: شایع‌ترین نوع آنفلوانزا که در این فصل به همراه کرونا در گردش است، آنفلوانزای نوع A است که علائم آن با سایر آنفلوانزا‌ها تفاوت چندانی ندارد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه کدام یک از آنفلوانزا‌ها از بقیه انواع آن خطرناک‌تر است؟، توضیح داد: به طور کلی همه انواع آنفلوانزا می‌توانند خطرناک باشند، اما در افرادی که دچار نقص ایمنی نیستند و سن بالایی ندارند این بیماری بسیار خوشخیم است و طی مدت کوتاهی و حتی به صورت خود به خود بهبود پیدا می‌کند، ولی آنفلوانزا در اشخاص باردار، بیماران قلبی و ریوی، افراد مبتلا به نقص ایمنی و سرطان و همچنین اشخاص مسن ممکن است سیر پیش رونده‌ای داشته باشد و از این رو این افراد باید واکسینه شوند و مراقب این بیماری باشند.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به این سوال که انواع آنفلوانزا‌ها با هم چه تفاوتی دارند؟، اظهار کرد: انواع آنفلوانزا‌ها از لحاظ علائم بالینی با یکدیگر تفاوتی ندارند و در برخی موارد کاملا شبیه به هم هستند و تشخیص آن‌ها از یکدیگر تنها با انجام آزمایش مولوکولی امکان پذیر است.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->