برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

نتایج یک مطالعه: افزایش نرخ طلاق بین پرندگان دریایی!

  • کد خبر: ۸۹۶۰۶
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
نتایج یک مطالعه: افزایش نرخ طلاق بین پرندگان دریایی!
نام «آلباتروس» را شاید خیلی‌ها به واسطه همین خبر شنیده باشند؛ خبری که از روز‌های گذشته دارد در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و از طلاق این پرندگان صحبت می‌کند. بله، طلاق! همان آخرین راهی که به نظر برای این دسته از پرندگان هم یکی از گزینه‌های موجود روی میز است و می‌تواند جدایی بین او و جفتش را رقم بزند.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ نام «آلباتروس» را شاید خیلی‌ها به واسطه همین خبر شنیده باشند؛ خبری که از روز‌های گذشته دارد در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و از طلاق این پرندگان صحبت می‌کند. بله، طلاق! همان آخرین راهی که به نظر برای این دسته از پرندگان هم یکی از گزینه‌های موجود روی میز است و می‌تواند جدایی بین او و جفتش را رقم بزند. اما چرا و به چه علت؟ محققان می‌گویند این داستان جدایی هم ریشه در تغییرات اقلیمی دارد.

آلباتروس نوعی کبوتر دریایی مقیم اقیانوس‌های منجمد است. آلباتروس‌ها به وفاداری شهرت دارند و روابط عاطفی شان از پایدارترین روابط موجودات زنده دنیاست. پرندگانی که حتی پس از مرگ هم حاضر به تقسیم روز‌های خود با دیگری نیستند. نرخ جدایی این پرندگان در حد یک درصد بوده است. طبق پژوهش‌های پانزده ساله‌ای که روی ۱۵ هزارو ۵۰۰ زوج آلباتروس صورت گرفته، آمار جدایی این پرندگان به ۸ درصد رسیده است. اما چه بلایی سر این جهان آمده که جدایی و طلاق از دنیای اشرف مخلوقات به زندگی کوچک و کوتاه دیگر موجودات نیز سرایت کرده است؟ مختصرش می‌شود: «گرمایش زمین».

همراه با گرم شدن آب وهوای این کره خاکی، آلباتروس‌های بیشتری تعهد متأهل بودن را رها می‌کنند و به زندگی انفرادی روی می‌آورند، اما گرم شدن زمین چه دخلی به زندگی مشترک حیوانات دارد؟ زمین که گرم می‌شود، درجه حرارت اقیانوس‌ها افزایش می‌یابد و همسو با گرمای به وجودآمده تعداد ماهی‌ها نیز کم می‌شود. البته به غیر از گرمایش زمین، صید بی رویه را هم فراموش نکنید.

با کم شدن ماهی ها، غذای پرندگان دریایی هم دیگر به فراوانی گذشته نخواهد بود. به همین ترتیب، بدن پرنده در حد تناسب، کشش باروری را پیدا نمی‌کند و ناتوانی در تخم گذاری زندگی موجودی که شهره وفاداری است را به آخر خط می‌رساند. از سوی دیگر آلباتروس‌هایی که به سلامت از مرحله تخم گذاری عبور می‌کنند و جوجه دار می‌شوند، خوراک کافی برای سیرکردن شکم بچه هایشان پیدا نمی‌کنند. علاوه بر این، افزایش استرس و فشار امرار معاش اشتیاق ادامه تأهل را کم رنگ می‌کند.

پرنده‌ها باید در جست وجوی غذا چکمه آهنین به پا کنند و راهی مسیری دورتر از محل زندگی خود شوند. پرنده‌هایی که خیلی هایشان یا روز‌های موعد جفت گیری را از دست می‌دهند، یا با همسرانی عصبی روبه رو می‌شوند که به دلیل دیرآمدن دیگر حاضر به ادامه زندگی مشترک با آن‌ها نیستند. این است که تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین به کمبود غذا ختم می‌شود و نبود غذا سودای عشق شورمندانه و تأهل را از سر این موجودات می‌اندازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->