تغییرات دفترچه‌ انتخاب رشته‌ کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد + مشاهده (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) جراحی کوتاه کردن قد، عمل زیبایی عجیب زنان در استانبول ! نقشه ایران در ۲۸۶ سال قبل شامل کدام کشورهای همسایه بود؟ برقی کردن راه‌آهن تهران - مشهد روی میز ایران و چین جان باختن ۲ کارگر بر اثر جان باختن در چاه افزایش چشمگیر روز‌های هوای ناسالم مشهد در نیمه اول سال ۱۴۰۴ کاهش ۲۵ درصدی آب سد‌های مهم کشور افزایش ظرفیت کاروان‌های حج عمره مهر ۱۴۰۴ در برخی استان‌ها خواب نوجوان را پیش از آغاز مدارس اصلاح کنید افزایش اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی در مشهد وزارت بهداشت: فرصت طلایی جبران عقب‌ماندگی جمعیت فقط ۵ سال است برگزاری جشن عاطفه‌ها برای رفع نیاز دانش‌آموزان + شرایط مشارکت در طرح درباره رانندگی با خشم و عصبانیت که حال دیگر کاربران ترافیکی را ناخوش می‌کند | خشمگین نرانیم! ساعت کار مراکز تعویض پلاک کشور تغییر کرد + جزئیات رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش: طبیعی است سهم مدارس سمپاد از رتبه‌های برتر کنکور بیشتر باشد؛ اصلاً خلاف عدالت نیست! + ویدئو ضرایب دروس کنکور ۱۴۰۵ چه تغییری خواهد کرد؟ + جزئیات رواج مصرف بی‌رویه دارو‌های کورتونی در کشور پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی ۱۴۰۴ نیمی از دانش‌آموزان استعداد‌های درخشان خراسان رضوی در مشهد تحصیل می‌کنند هیچ کودکی نباید به دلیل فقر از پیش دبستانی جا بماند دستگیری دزد خودروی همراهان بیماران با ردیابی «جی‌پی‌اس» نتایج نهایی آزمون ارشد علوم پزشکی چه زمانی اعلام می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد تا روز‌های پایانی هفته درباره سهم دانش‌آموزان غیردولتی از رتبه‌های برتر کنکور | رتبه‌های طلایی از مدارس پولی واکنش ناسا به بحران جهانی آب | چقدر آب روی کره زمین باقی مانده است؟ + عکس افزایش ۷ درصدی مشارکت بانوان در اهدای خون و نیاز مداوم به خون در کشور معاون وزیر آموزش و پرورش: همه کلاس‌ها باید تا مهر آماده شوند، هیچ بهانه‌ای پذیرفته نیست
سرخط خبرها

نتایج یک مطالعه: افزایش نرخ طلاق بین پرندگان دریایی!

  • کد خبر: ۸۹۶۰۶
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
نتایج یک مطالعه: افزایش نرخ طلاق بین پرندگان دریایی!
نام «آلباتروس» را شاید خیلی‌ها به واسطه همین خبر شنیده باشند؛ خبری که از روز‌های گذشته دارد در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و از طلاق این پرندگان صحبت می‌کند. بله، طلاق! همان آخرین راهی که به نظر برای این دسته از پرندگان هم یکی از گزینه‌های موجود روی میز است و می‌تواند جدایی بین او و جفتش را رقم بزند.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ نام «آلباتروس» را شاید خیلی‌ها به واسطه همین خبر شنیده باشند؛ خبری که از روز‌های گذشته دارد در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و از طلاق این پرندگان صحبت می‌کند. بله، طلاق! همان آخرین راهی که به نظر برای این دسته از پرندگان هم یکی از گزینه‌های موجود روی میز است و می‌تواند جدایی بین او و جفتش را رقم بزند. اما چرا و به چه علت؟ محققان می‌گویند این داستان جدایی هم ریشه در تغییرات اقلیمی دارد.

آلباتروس نوعی کبوتر دریایی مقیم اقیانوس‌های منجمد است. آلباتروس‌ها به وفاداری شهرت دارند و روابط عاطفی شان از پایدارترین روابط موجودات زنده دنیاست. پرندگانی که حتی پس از مرگ هم حاضر به تقسیم روز‌های خود با دیگری نیستند. نرخ جدایی این پرندگان در حد یک درصد بوده است. طبق پژوهش‌های پانزده ساله‌ای که روی ۱۵ هزارو ۵۰۰ زوج آلباتروس صورت گرفته، آمار جدایی این پرندگان به ۸ درصد رسیده است. اما چه بلایی سر این جهان آمده که جدایی و طلاق از دنیای اشرف مخلوقات به زندگی کوچک و کوتاه دیگر موجودات نیز سرایت کرده است؟ مختصرش می‌شود: «گرمایش زمین».

همراه با گرم شدن آب وهوای این کره خاکی، آلباتروس‌های بیشتری تعهد متأهل بودن را رها می‌کنند و به زندگی انفرادی روی می‌آورند، اما گرم شدن زمین چه دخلی به زندگی مشترک حیوانات دارد؟ زمین که گرم می‌شود، درجه حرارت اقیانوس‌ها افزایش می‌یابد و همسو با گرمای به وجودآمده تعداد ماهی‌ها نیز کم می‌شود. البته به غیر از گرمایش زمین، صید بی رویه را هم فراموش نکنید.

با کم شدن ماهی ها، غذای پرندگان دریایی هم دیگر به فراوانی گذشته نخواهد بود. به همین ترتیب، بدن پرنده در حد تناسب، کشش باروری را پیدا نمی‌کند و ناتوانی در تخم گذاری زندگی موجودی که شهره وفاداری است را به آخر خط می‌رساند. از سوی دیگر آلباتروس‌هایی که به سلامت از مرحله تخم گذاری عبور می‌کنند و جوجه دار می‌شوند، خوراک کافی برای سیرکردن شکم بچه هایشان پیدا نمی‌کنند. علاوه بر این، افزایش استرس و فشار امرار معاش اشتیاق ادامه تأهل را کم رنگ می‌کند.

پرنده‌ها باید در جست وجوی غذا چکمه آهنین به پا کنند و راهی مسیری دورتر از محل زندگی خود شوند. پرنده‌هایی که خیلی هایشان یا روز‌های موعد جفت گیری را از دست می‌دهند، یا با همسرانی عصبی روبه رو می‌شوند که به دلیل دیرآمدن دیگر حاضر به ادامه زندگی مشترک با آن‌ها نیستند. این است که تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین به کمبود غذا ختم می‌شود و نبود غذا سودای عشق شورمندانه و تأهل را از سر این موجودات می‌اندازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->