مرزبانان خراسان رضوی با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر درگیر شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) محور‌های غرب و جنوب خراسان رضوی رکورددار تصادفات و جان‌باختگان نوروزی مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) مسواک چه زمانی باید عوض شود؟ میخچه پا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ معاون وزارت بهداشت: افزون بر ۵۰ درصد بزرگسالان کشور چاق هستند تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نتایج یک مطالعه: افزایش نرخ طلاق بین پرندگان دریایی!

  • کد خبر: ۸۹۶۰۶
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
نتایج یک مطالعه: افزایش نرخ طلاق بین پرندگان دریایی!
نام «آلباتروس» را شاید خیلی‌ها به واسطه همین خبر شنیده باشند؛ خبری که از روز‌های گذشته دارد در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و از طلاق این پرندگان صحبت می‌کند. بله، طلاق! همان آخرین راهی که به نظر برای این دسته از پرندگان هم یکی از گزینه‌های موجود روی میز است و می‌تواند جدایی بین او و جفتش را رقم بزند.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ نام «آلباتروس» را شاید خیلی‌ها به واسطه همین خبر شنیده باشند؛ خبری که از روز‌های گذشته دارد در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و از طلاق این پرندگان صحبت می‌کند. بله، طلاق! همان آخرین راهی که به نظر برای این دسته از پرندگان هم یکی از گزینه‌های موجود روی میز است و می‌تواند جدایی بین او و جفتش را رقم بزند. اما چرا و به چه علت؟ محققان می‌گویند این داستان جدایی هم ریشه در تغییرات اقلیمی دارد.

آلباتروس نوعی کبوتر دریایی مقیم اقیانوس‌های منجمد است. آلباتروس‌ها به وفاداری شهرت دارند و روابط عاطفی شان از پایدارترین روابط موجودات زنده دنیاست. پرندگانی که حتی پس از مرگ هم حاضر به تقسیم روز‌های خود با دیگری نیستند. نرخ جدایی این پرندگان در حد یک درصد بوده است. طبق پژوهش‌های پانزده ساله‌ای که روی ۱۵ هزارو ۵۰۰ زوج آلباتروس صورت گرفته، آمار جدایی این پرندگان به ۸ درصد رسیده است. اما چه بلایی سر این جهان آمده که جدایی و طلاق از دنیای اشرف مخلوقات به زندگی کوچک و کوتاه دیگر موجودات نیز سرایت کرده است؟ مختصرش می‌شود: «گرمایش زمین».

همراه با گرم شدن آب وهوای این کره خاکی، آلباتروس‌های بیشتری تعهد متأهل بودن را رها می‌کنند و به زندگی انفرادی روی می‌آورند، اما گرم شدن زمین چه دخلی به زندگی مشترک حیوانات دارد؟ زمین که گرم می‌شود، درجه حرارت اقیانوس‌ها افزایش می‌یابد و همسو با گرمای به وجودآمده تعداد ماهی‌ها نیز کم می‌شود. البته به غیر از گرمایش زمین، صید بی رویه را هم فراموش نکنید.

با کم شدن ماهی ها، غذای پرندگان دریایی هم دیگر به فراوانی گذشته نخواهد بود. به همین ترتیب، بدن پرنده در حد تناسب، کشش باروری را پیدا نمی‌کند و ناتوانی در تخم گذاری زندگی موجودی که شهره وفاداری است را به آخر خط می‌رساند. از سوی دیگر آلباتروس‌هایی که به سلامت از مرحله تخم گذاری عبور می‌کنند و جوجه دار می‌شوند، خوراک کافی برای سیرکردن شکم بچه هایشان پیدا نمی‌کنند. علاوه بر این، افزایش استرس و فشار امرار معاش اشتیاق ادامه تأهل را کم رنگ می‌کند.

پرنده‌ها باید در جست وجوی غذا چکمه آهنین به پا کنند و راهی مسیری دورتر از محل زندگی خود شوند. پرنده‌هایی که خیلی هایشان یا روز‌های موعد جفت گیری را از دست می‌دهند، یا با همسرانی عصبی روبه رو می‌شوند که به دلیل دیرآمدن دیگر حاضر به ادامه زندگی مشترک با آن‌ها نیستند. این است که تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین به کمبود غذا ختم می‌شود و نبود غذا سودای عشق شورمندانه و تأهل را از سر این موجودات می‌اندازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->