محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نتایج یک مطالعه: افزایش نرخ طلاق بین پرندگان دریایی!

  • کد خبر: ۸۹۶۰۶
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
نتایج یک مطالعه: افزایش نرخ طلاق بین پرندگان دریایی!
نام «آلباتروس» را شاید خیلی‌ها به واسطه همین خبر شنیده باشند؛ خبری که از روز‌های گذشته دارد در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و از طلاق این پرندگان صحبت می‌کند. بله، طلاق! همان آخرین راهی که به نظر برای این دسته از پرندگان هم یکی از گزینه‌های موجود روی میز است و می‌تواند جدایی بین او و جفتش را رقم بزند.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ نام «آلباتروس» را شاید خیلی‌ها به واسطه همین خبر شنیده باشند؛ خبری که از روز‌های گذشته دارد در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و از طلاق این پرندگان صحبت می‌کند. بله، طلاق! همان آخرین راهی که به نظر برای این دسته از پرندگان هم یکی از گزینه‌های موجود روی میز است و می‌تواند جدایی بین او و جفتش را رقم بزند. اما چرا و به چه علت؟ محققان می‌گویند این داستان جدایی هم ریشه در تغییرات اقلیمی دارد.

آلباتروس نوعی کبوتر دریایی مقیم اقیانوس‌های منجمد است. آلباتروس‌ها به وفاداری شهرت دارند و روابط عاطفی شان از پایدارترین روابط موجودات زنده دنیاست. پرندگانی که حتی پس از مرگ هم حاضر به تقسیم روز‌های خود با دیگری نیستند. نرخ جدایی این پرندگان در حد یک درصد بوده است. طبق پژوهش‌های پانزده ساله‌ای که روی ۱۵ هزارو ۵۰۰ زوج آلباتروس صورت گرفته، آمار جدایی این پرندگان به ۸ درصد رسیده است. اما چه بلایی سر این جهان آمده که جدایی و طلاق از دنیای اشرف مخلوقات به زندگی کوچک و کوتاه دیگر موجودات نیز سرایت کرده است؟ مختصرش می‌شود: «گرمایش زمین».

همراه با گرم شدن آب وهوای این کره خاکی، آلباتروس‌های بیشتری تعهد متأهل بودن را رها می‌کنند و به زندگی انفرادی روی می‌آورند، اما گرم شدن زمین چه دخلی به زندگی مشترک حیوانات دارد؟ زمین که گرم می‌شود، درجه حرارت اقیانوس‌ها افزایش می‌یابد و همسو با گرمای به وجودآمده تعداد ماهی‌ها نیز کم می‌شود. البته به غیر از گرمایش زمین، صید بی رویه را هم فراموش نکنید.

با کم شدن ماهی ها، غذای پرندگان دریایی هم دیگر به فراوانی گذشته نخواهد بود. به همین ترتیب، بدن پرنده در حد تناسب، کشش باروری را پیدا نمی‌کند و ناتوانی در تخم گذاری زندگی موجودی که شهره وفاداری است را به آخر خط می‌رساند. از سوی دیگر آلباتروس‌هایی که به سلامت از مرحله تخم گذاری عبور می‌کنند و جوجه دار می‌شوند، خوراک کافی برای سیرکردن شکم بچه هایشان پیدا نمی‌کنند. علاوه بر این، افزایش استرس و فشار امرار معاش اشتیاق ادامه تأهل را کم رنگ می‌کند.

پرنده‌ها باید در جست وجوی غذا چکمه آهنین به پا کنند و راهی مسیری دورتر از محل زندگی خود شوند. پرنده‌هایی که خیلی هایشان یا روز‌های موعد جفت گیری را از دست می‌دهند، یا با همسرانی عصبی روبه رو می‌شوند که به دلیل دیرآمدن دیگر حاضر به ادامه زندگی مشترک با آن‌ها نیستند. این است که تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین به کمبود غذا ختم می‌شود و نبود غذا سودای عشق شورمندانه و تأهل را از سر این موجودات می‌اندازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->