اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

تولید انبوه احتمالی گوشی‌های تاشوی هوآوی + جزئیات

  • کد خبر: ۸۹۷۱۹
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۱
تولید انبوه احتمالی گوشی‌های تاشوی هوآوی + جزئیات
به گزارش منابع معتبر، هواوی تولید انبوه نسل بعدی گوشی‌های تاشو خود را از ماه نوامبر ( آبان ماه) آغاز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این مدل‌ از گوشی‌ها با گلکسی زد فلیپ ۳ سامسونگ رقابت خواهند کرد، اما انتظار می‌رود قیمت آن پایین‌تر باشد. گزارش اکونومیک تایمز (از طریق IT Home) می‌گوید که یک جلسه‌ی سرمایه‌گذاری در ۲۵ نوامبر (۴ آذر) برگزار شد که در آن Zhaoli Technology فاش کرد که تولید انبوه یک لولای جدید گوشی هوشمند تاشو برای یک شرکت تولیدکننده گوشی‌های هوشمند را آغاز کرده که احتمالا این شرکت هواوی است.

تولید انبوه احتمالی گوشی‌های تاشوی هوآوی + جزئیات

گفته می‌شود که ساخت این لولا هزینه‌ی کمی دارد و بنابراین نرخ بازدهی بالاتری به آن داده می‌شود. در حالی که Zhaoli Technology مشخص نکرده بود که این لولاها برای چه شرکتی تولید می‌شود، اما ناظران صنعت بر این عقیده بودند که نام این شرکت هواوی است. بدیهی است که گوشی‌های هوشمند تاشو جدیدترین نوآوری در طراحی گوشی‌های هوشمند هستند و تقریباً هر شرکت سازنده‌ی گوشی هوشمند، منابع عظیمی را برای توسعه‌ی این نوع از گوشی‌ها اختصاص داده است.

تولید انبوه احتمالی گوشی‌های تاشوی هوآوی + جزئیات

استقبال گسترده‌ی کاربران و علاقمندان از گلکسی زد فلیپ ۳ سامسونگ و به زبانی دیگر موفقیت این غول کره‌ای در فروش این محصول، انگیزه‌ای برای سایر شرکت‌های تولیدکننده ایجاد کرده تا آن‌ها نیز برای طراحی و ساخت چنین گوشی‌هایی با برند شرکتشان اقدام کنند. علاوه‌بر این کاربران، دیگر این نوع گوشی‌ها را به عنوان محصولات آزمایشی نمی‌بینند و از آن‌ها به عنوان نوآوری جدید در صنعت گوشی‌های هوشمند یاد می‌کنند.

به هر حال، گوشی‌های تاشو با وجود اینکه نسبتاً ضخیم هستند، تاکنون اغلب دو برابر یک گوشی هوشمند معمولی قیمت داشته‌اند. بنابراین، هنگامی که گوشی گلکسی زد فلیپ ۳ سامسونگ با قیمت مقرون به صرفه‌ی خود وارد صحنه شد، تنها در ۴۰ روز بیش از یک میلیون از این گوشی‌ها به فروش رسید.

سامسونگ که طعم موفقیت را چشیده ، اکنون قصد دارد تا سال ۲۰۲۲ محموله‌ی گوشی‌های تاشوی خود را از ۷ میلیون به ۱۳ میلیون افزایش دهد که این محموله شامل ۴ میلیون گلکسی زد فولد و ۹ میلیون مدل گلکسی زد فلیپ می‌شود. از سوی دیگر، رقیب اصلی سامسونگ در تولید گوشی‌های تاشو یعنی هواوی در حال حاضر به دلیل محدودیت‌های ایالات متحده آمریکا در این بازی عقب مانده است.

بد نیست بدانید که بیش از ۳ سال از آغاز تحریم‌های آمریکا علیه هواوی می‌گذرد و طی این مدت، هواوی با محدودیت‌های گسترده‌ای روبه‌رو شده است. به دلیل همین محدودیت‌ها، نام هواوی دیگر بین ۵ شرکت بزرگ بازار موبایل دیده نمی‌شود و در این میان، جو بایدن با امضای یک قانون جدید احتمالا وضعیت این شرکت را وخیم‌تر از گذشته خواهد کرد.

چند وقت پیش، کاخ سفید از امضای قانون «تجهیزات امن» خبر داد که طبق آن، کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) دیگر هیچ درخواست مجوزی برای تجهیزاتی که خطر غیرقابل قبولی برای امنیت ملی ایجاد می‌کنند، بررسی یا تأیید نخواهد کرد. طبق این قانون، تجهیزات مخابراتی ساخت هواوی، ZTE و چندین شرکت چینی دیگر به دلیل خطر برای امنیت ملی آمریکا دیگر در زیرساخت‌های شرکت‌های مختلف نمی‌توانند استفاده شوند.

طبق اعلام یکی از مقامات کمیسیون ارتباطات فدرال، این نهاد از سال ۲۰۱۸ بیش از ۳ هزار درخواست استفاده از تجهیزات ساخت هواوی را تأیید کرده است. او افزوده که به لطف این قانون، تجهیزات ناامن شرکت‌هایی مانند هواوی و ZTE دیگر نمی‌توانند وارد شبکه‌های ارتباطی آمریکا شوند.

مانند دولت ترامپ، دولت جو بایدن هم بارها درباره‌ی نقش چین به‌عنوان پیشرو در فناوری ۵G و استفاده از تجهیزات شرکت‌های این کشور برای نظارت بر شهروندان آمریکایی انتقاد کرده است. نهادهای امنیتی آمریکا بارها درباره‌ی استفاده از تجهیزات مخابراتی هواوی و ZTE و خطرات آن‌ها هشدار داده‌اند. حالا طبق گزارش خبرگزاری بلومبرگ، هواوی می‌خواهد طرح‌های گوشی‌های خود را به دیگر شرکت‌ها واگذاری کند تا آن‌ها بتوانند با بهره‌گیری از برند خود وارد بازار گوشی‌های هوشمند شوند.

از بین شرکت‌هایی که هواوی قصد دارد با آن‌ها همکاری کند می‌توانیم به Xnova و TD Tech اشاره کنیم. باید خاطرنشان کنیم Xnova یکی از زیرمجموعه‌های هلدینگ دولتی PTAC است که گوشی‌های سری نوا هواوی را در فروشگاه اینترنتی خود به فروش می‌رساند. 

منبع: مجله دیجی کالا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->