آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

امضای بایدن پای تحریم هواوی و ZTE

  • کد خبر: ۸۷۸۱۸
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۷
امضای بایدن پای تحریم هواوی و ZTE
شرکت‌های هواوی و ZTE با امضا قانونی رئیس جمهور آمریکا، نمی‌توانند مجوز تجهیزات شبکه در ایالات متحده را دریافت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ، تنش‌های دولت چین و ایالات متحده بالا گرفت که نتیجه‌ی آن تحریم شرکت‌های چینی بود و در میان آن‌ها، شناخته‌شده‌ترین و بزرگ‌ترین شرکت هواوی نام داشت که در بازار گوشی هوشمند، تبلت و همچنین تراشه‌ی مناسب برای گجت‌های قابل حمل رشد قابل توجهی کرده بود.

قانون تجهیزات ایمن سال ۲۰۲۱، کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) را ملزم به تصویب قوانین جدیدی می‌کند که براساس آن دیگر هیچ درخواست مجوزی برای تجهیزات شبکه‌ای که تهدیدی برای امنیت ملی محسوب می‌شود را بررسی یا تایید نمی‌کند.

سال گذشته، FCC به صورت رسمی هواوی و زد تی‌ای را به عنوان تهدیدات امنیت ملی معرفی کرد، زیرا در تحقیقات خود متوجه شده بود که هر دو شرکت روابط نزدیکی با دستگاه‌های نظامی کشور چین دارد.

علاوه بر هواوی و زد‌تی‌ای، شرکت‌های چینی دیگری که از سوی ایالت متحده به عنوان تهدیدات امنیت ملی معرفی شدند شامل شرکت ارتباطات Hytera، شرکت فناوری دیجیتال هایک ویژن هانگژو و شرکت داهوا تکنالوجی می‌شود.

در پایان ماه گذشته، FCC همچنین اختیارات چاینا تله‌کام را برای فعالیت در ایالات متحده سلب کرد و این شرکت مخابراتی اکنون موظف است تا ارائه خدمات داخلی و بین‌المللی خود را تا پایان کریسمس متوقف کند. کمیسیون با استناد به توصیه وزارت دادگستری دوره ترامپ عنوان کرد که چاینا تله‌کام در تکذیب برخی نگرانی‌ها مطرح شده شکست خورده است.

در این خصوص «برندن کار» مامور عالی رتبه FCC در ماه مارس گفت:

به محض اینکه تشخیص دادیم هواوی یا تجهیزات دیگر خطر امنیت ملی غیرقابل قبولی را به همراه دارند، تا زمانی که به دلار فدرال مربوط می‌شد، اجازه خرید و وارد کردن این تجهیزات و استفاده از آن‌ها در شبکه‌های ارتباطی ما منطقی نیست. وجود این دستگاه‌های ناامن در شبکه‌های ما تهدید محسوب می‌شوند.
هواوی از سال ۲۰۱۹ مورد سخت‌گیرانه‌ترین تحریم‌ها قرار گرفت و همچنان در فهرست شرکت‌های تحریم‌شده توسط ایالات متحده قرار دارد. مقام‌های آمریکا به رسانه‌ها پاسخ داده‌اند که هواوی به دلیل اینکه خطری برای امنیت ملی ایالات متحده محسوب می‌شود در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->