پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند
سرخط خبرها

امضای بایدن پای تحریم هواوی و ZTE

  • کد خبر: ۸۷۸۱۸
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۷
امضای بایدن پای تحریم هواوی و ZTE
شرکت‌های هواوی و ZTE با امضا قانونی رئیس جمهور آمریکا، نمی‌توانند مجوز تجهیزات شبکه در ایالات متحده را دریافت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ، تنش‌های دولت چین و ایالات متحده بالا گرفت که نتیجه‌ی آن تحریم شرکت‌های چینی بود و در میان آن‌ها، شناخته‌شده‌ترین و بزرگ‌ترین شرکت هواوی نام داشت که در بازار گوشی هوشمند، تبلت و همچنین تراشه‌ی مناسب برای گجت‌های قابل حمل رشد قابل توجهی کرده بود.

قانون تجهیزات ایمن سال ۲۰۲۱، کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) را ملزم به تصویب قوانین جدیدی می‌کند که براساس آن دیگر هیچ درخواست مجوزی برای تجهیزات شبکه‌ای که تهدیدی برای امنیت ملی محسوب می‌شود را بررسی یا تایید نمی‌کند.

سال گذشته، FCC به صورت رسمی هواوی و زد تی‌ای را به عنوان تهدیدات امنیت ملی معرفی کرد، زیرا در تحقیقات خود متوجه شده بود که هر دو شرکت روابط نزدیکی با دستگاه‌های نظامی کشور چین دارد.

علاوه بر هواوی و زد‌تی‌ای، شرکت‌های چینی دیگری که از سوی ایالت متحده به عنوان تهدیدات امنیت ملی معرفی شدند شامل شرکت ارتباطات Hytera، شرکت فناوری دیجیتال هایک ویژن هانگژو و شرکت داهوا تکنالوجی می‌شود.

در پایان ماه گذشته، FCC همچنین اختیارات چاینا تله‌کام را برای فعالیت در ایالات متحده سلب کرد و این شرکت مخابراتی اکنون موظف است تا ارائه خدمات داخلی و بین‌المللی خود را تا پایان کریسمس متوقف کند. کمیسیون با استناد به توصیه وزارت دادگستری دوره ترامپ عنوان کرد که چاینا تله‌کام در تکذیب برخی نگرانی‌ها مطرح شده شکست خورده است.

در این خصوص «برندن کار» مامور عالی رتبه FCC در ماه مارس گفت:

به محض اینکه تشخیص دادیم هواوی یا تجهیزات دیگر خطر امنیت ملی غیرقابل قبولی را به همراه دارند، تا زمانی که به دلار فدرال مربوط می‌شد، اجازه خرید و وارد کردن این تجهیزات و استفاده از آن‌ها در شبکه‌های ارتباطی ما منطقی نیست. وجود این دستگاه‌های ناامن در شبکه‌های ما تهدید محسوب می‌شوند.
هواوی از سال ۲۰۱۹ مورد سخت‌گیرانه‌ترین تحریم‌ها قرار گرفت و همچنان در فهرست شرکت‌های تحریم‌شده توسط ایالات متحده قرار دارد. مقام‌های آمریکا به رسانه‌ها پاسخ داده‌اند که هواوی به دلیل اینکه خطری برای امنیت ملی ایالات متحده محسوب می‌شود در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->