هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد
سرخط خبرها

خطرات ایستاده آب خوردن چیست؟

  • کد خبر: ۸۹۷۳۲
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۳
خطرات ایستاده آب خوردن چیست؟
قطعا نوشیدن آب برای سلامتی ما اهمیت بسیار زیادی دارد اما باید سعی کنیم که به شکل مناسب از آن استفاده کنیم تا آسیبی به بدن وارد نشود و از حداکثر فواید آن بهره مند شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، هنگامی که ایستاده آب می نوشیم، به بدنمان آسیب وارد می شود و اثرات منفی به ما غلبه می کند. زمانی که می ایستیم، بدن و بافت ها در حالت تنش و فشار هستند و باعث می شود که آب به سرعت به پایین بدن برود و تعادل مایعات موجود در بدن به هم بریزد.

عاملی برای التهاب مفصل

هنگامی که ایستاده آب می خورید آب به سرعت به پایین بدن می رود و داخل مفصل ها تجمع می کند که باعث احتمال ابتلا به التهاب مفصل خواهد شد.

برطرف نشدن تشنگی

حتی اگر به صورت ایستاده یک لیوان کامل هم آب بنوشید، به دلیل اینکه پوزیشن درست ندارید، تشنگی تان برطرف نمی شود. پس بهتر است بنشینید، چند جرعه آب بنوشید و تشنگی تان را کاملاً برطرف کنید.

ایجاد تنش در بدن

اگر ایستاده آب بنوشید، بدن و عضلات در وضعیت دائمی تنش هستند اما اگر نشسته آب بنوشید، بدن ریلکس و آرام است و می تواند مایعات را با سرعت بهتری جذب کند.

تجمع آب در دیواره شکم

هنگامی که ایستاده آب می نوشید، آب سریع پایین می رود و به دیواره های شکم پاشیده شده و در آنها جمع می گردد و باعث یک نوع ساییدگی شده و همین نوع وارد شدن آب، به سیستم گوارش آسیب وارد می کند و دیواره های شکم نیز تحت تاثیر قرار می گیرند.

تاثیر روی عملکرد کلیه

نوشیدن آب هنگام ایستادن باعث می شود که کلیه های شما نتوانند به شکل مناسب آب را تصفیه کنند و در نتیجه آلودگی ها داخل آب باقی می مانند و وارد مثانه می شوند و اختلالات ادرار و مشکلات جدی تر به کلیه ها وارد می گردد و یک آسیب دائمی را به همراه خواهد داشت.

عدم جذب مواد مغذی موجود در آب

هنگامی که ایستاده آب بنوشید، بدن تحت فشار است. باید بنشینید، عضلات و بدن خود را ریلکس نگه دارید و روی هضم و گوارش مایعات با سرعت آرام تر و ریلکس تر تمرکز کنید.

عاملی برای سوزش معده و زخم معده

نوشیدن آب به صورت ایستاده فشار زیادی به معده وارد می کند، زیرا به یکباره وارد آن می شود، باعث آسیب اسفنگتر و مفصل شکم خواهد شد و احساس سوزش به دلیل بالا آمدن اسید معده را به وجود می آورد.

ضعف استخوانی

از آنجایی که هنگام نوشیدن آب پوزیشن اشتباه دارید، ممکن است به ضعف استخوان مبتلا شوید.

محرک های غلط به سیستم عصبی

ایستاده آب نوشیدن تنش و فشار زیادی به بدن و ماهیچه وارد می کند و سیستم عصبی را تحت فشار قرار می دهد و باعث می شود که بدن نتواند به خوبی خودش را با طبیعت و محیط اطراف وفق دهد.

به هم خوردن تعادل سطح اسید در بدن

اینکه شما بنشینید و به آرامی چند جرعه آب بنوشید، باعث می شود که سطح اسید بدن تان متعادل باشد که در غیر این صورت، میزان اسید به هم می خورد.

سوء هاضمه

نوشیدن آب به صورت ایستاده، سیستم گوارشی را به هم می ریزد. به خاطر همین فشار و سرعت بالای وارد شدن آب به شکم، آسیب زننده است و پروسه گوارش را مختل خواهد کرد.

خطر برای ریه

هنگامی که شما ایستاده آب می نوشید، مواد مغذی و ویتامین ها به کبد و سیستم گوارش نمی رسند و سرعت متعادل به هم می خورد و همین عاملی برای خطرات ریه و قلب خواهد بود، زیرا سطح اکسیژن به هم خواهد ریخت.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->