سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

احتمال اجرای طرح زوج‌وفرد مشهد در نوروز ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۸۹۷۴۷
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۳
احتمال اجرای طرح زوج‌وفرد مشهد در نوروز ۱۴۰۱
مسئولان ترافیکی استان عجله‌ای برای اجرای دوباره طرح ندارند و درصدد هستند با بررسی‌های کارشناسی، برقراری دوباره طرح زوج و فرد را به‌احتمال زیاد به نوروز ۱۴۰۱ موکول کنند.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ با شیوع ویروس کرونا در اسفند ۱۳۹۸، بسیاری از طرح‌های معمول در شهر‌ها لغو یا با تداخل روبه‌رو شد که یکی از آن‌ها لغو محدودیت رفت‌وآمد خودرو‌ها به هسته مرکزی شهر مشهد در قالب طرح زوج و فرد بود.

از آن زمان تا امروز اجرای این طرح لغو شده، اما همچنان مصوبه مربوط به آن پابرجاست تا با تصمیم شورای هماهنگی ترافیک خراسان‌رضوی «همتا» دوباره این طرح که با هدف کاهش آلودگی‌هوا در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی و کاهش ترافیک این منطقه شهر مشهد است، به حالت اجرایی دربیاید.

مسئولان ترافیکی استان عجله‌ای برای اجرای دوباره طرح ندارند و درصدد هستند با بررسی‌های کارشناسی، برقراری دوباره طرح زوج و فرد را به‌احتمال زیاد به نوروز ۱۴۰۱ موکول کنند.

دراین‌زمینه، دبیر شورای هماهنگی ترافیک خراسان‌رضوی در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه پس از شیوع ویروس کرونا در اسفند ۱۳۹۸ طرح زوج و فرد هسته مرکزی مشهد لغو شد، اظهار کرد: باتوجه‌به وضعیت کنونی جامعه، ما هم برای اجرای دوباره طرح زوج و فرد در هسته مرکزی شهر مشهد منتظر پیشنهاد پلیس راهور هستیم تا این نهاد سازوکار اجرای طرح و نحوه اعمال قانون را مشخص کند.

مهدی حسینی افزود: البته باتوجه‌به وضعیت ویژه شهر مشهد در ایام نوروز، احتمال دارد اجرای طرح زوج و فرد در هسته مرکزی شهر مشهد برای نوروز ۱۴۰۱ دوباره اجرا شود.

وی با بیان اینکه مصوبه شورای همتای استان مربوط به اجرای طرح زوج و فرد در هسته مرکزی مشهد همچنان وجود دارد، تصریح کرد: باتوجه‌به وضعیت کرونایی کشور و شهر مشهد، اجرای طرح زوج و فرد متوقف شده بود و هنوز تغییری در نوع و نحوه اجرای طرح یا توقف کامل آن را نداریم، اما اگر قرار باشد تغییری هم ایجاد شود، باید پلیس راهور پیشنهادهایش را به شورای همتای استان ارائه دهد.

بررسی وضعیت ترافیکی شهر مشهد

رئیس پلیس راهور خراسان‌رضوی نیز درباره اجرای دوباره طرح زوج و فرد در هسته مرکزی مشهد گفت: اکنون پلیس راهور درحال رصد وضعیت ترافیکی موجود شهر مشهد است؛ طرح زوج و فرد پس از شیوع ویروس کرونا در شهر مشهد متوقف شد و ما برای اجرای دوباره آن موضوع را به شورای ترافیک استان منتقل کردیم و این شورا هم برای اجرای طرح از ما گزارشی درباره وضعیت ترافیکی شهر خواسته که این عملیات درحال انجام است تا بتوانیم نظر کارشناسی‌مان را به شورای همتا ارائه دهیم.

سرهنگ حمیدرضا دهنوی با تأکید بر اینکه هنوز تصمیمی برای اجرای دوباره طرح زوج و فرد گرفته نشده است، تصریح کرد: البته باتوجه‌به بازشدن مدارس، میزان سفر زائران به مشهد کم شده است و به‌احتمال زیاد این روند تا نوروز هم ادامه دارد؛

از همین‌رو این چندماه فرصت مناسبی است تا بتوانیم وضعیت ترافیکی را به‌درستی بررسی کنیم و اگر قرار باشد تصمیمی برای اجرای دوباره طرح گرفته شود، به‌احتمال برای نوروز است؛ دراین‌راستا پس از انجام اقدامات کارشناسی درباره چگونگی و زمان اجرای طرح اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی تأکید کرد: باتوجه‌به اینکه همچنان کرونا وجود دارد، قرار نیست اجرای دوباره این طرح تبعات اجتماعی برای مردم داشته باشد؛ بنابراین هنوز تصمیمی برای برقراری طرح زوج و فرد گرفته نشده و درنهایت تصمیم‌گیری برای اجرا نیز برعهده استانداری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->