برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

نگارخانه‌های مشهد میزبان چه نمایشگاه‌هایی هستند؟

  • کد خبر: ۸۹۷۹۰
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
نگارخانه‌های مشهد میزبان چه نمایشگاه‌هایی هستند؟
نگارخانه‌های مشهد در روز‌های پیش رو، میزبان نمایشگاه‌های مختلفی از آثار هنرمندان و خوش‌نویسان هستند.

شهرآرانیوز - نگارخانه‌های مشهد در روز‌های پیش رو، میزبان نمایشگاه‌های مختلفی از آثار هنرمندان و خوش‌نویسان هستند. نمایشگاه انفرادی چیدمان و نقاشی «زمین گرد نیست، زاویه دارد» با آثاری از مرجان براتی در نگارخانه روند واقع در بولوار خیام، خیابان ارشاد‌۶، بین خیابان هجرت‌۶ و ۸ آغاز به کار کرده است و تا ۱۷‌آذر ادامه خواهد داشت. زمان بازدید از این نمایشگاه عصر‌ها از ساعت‌ ۱۷ تا ۲۱ خواهد بود.

نمایشگاه گروهی نقاشی طبیعت شهری با عنوان «مشهد باغچه» با آثاری از محمدجعفر پاکروان، حمید حلیمی، ایمان صادقی، مهدی محدث، نسترن اخوان، امیرمهدی وثوق، حمید برداسکن، یگانه غریب، امیرعباس هاشمی، الهام روحبخش و هدایت فاضل، از دیروز در نگارخانه قائمی واقع‌ در خیابان اقبال لاهوری‌ ۲۵/۱ افتتاح شده است. زمان بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ خواهد بود.

همچنین نمایشگاه انفرادی نقاشی «روزنامه‌های بی‌خبر» با آثاری از حسین واحد در نگارخانه رادین واقع در بولوار سجاد، انتهای خیابان حامد جنوبی‌۱۲ برپا شده است و تا چهارشنبه، ۱۰‌آذر، نیز ادامه خواهد داشت. زمان بازدید از این نمایشگاه عصر‌ها از ساعت ۱۷ تا ۲۱ است.

نمایشگاه انفرادی نقاشی «مطرود» با آثاری از عبدا... علوی نیز از دیروز در نگارخانه بن‌بست واقع در خیابان کلاهدوز ۱۷/۲ افتتاح شده است و تا چهارشنبه، ۱۰‌آذر، ادامه خواهد داشت. زمان بازدید از این نمایشگاه عصر‌ها از ساعت ۱۷ تا ۲۱ است.

نمایشگاه انفرادی نقاشی «درک مشترک» با آثاری از مریم فتوره‌چی، در نگارخانه آذرنور واقع در خیابان راهنمایی‌۱۰ پذیرای علاقه‌مند است. این نمایشگاه تا روز سه‌شنبه ۹‌آذر نیز ادامه خواهد داشت و زمان بازدید از آن از ساعت ۱۷ تا ۲۰ است.

نمایشگاه گروهی نقاشی «خانه به‌مثابه پناهگاه» با آثاری از نیما اتفت، فاطمه باقری، تکتم حدادفر، یاسمن خالقی، الهام سلطان‌محمدی، نسرین صادقی، مریم گودرزی، حسین مولویان، پروانه نعمتی و توتا نمازی، به گالری‌گردانی نجمه امینی از روز گذشته در نگارخانه هنگام واقع در بولوار خیام، خیابان ارشاد‌۶، بین خیابان هجرت ۶ و ۸ آغاز به کار کرده است و تا ۱۴‌آذر نیز ادامه خواهد داشت. زمان بازدید از این نمایشگاه، به غیر از روز‌های پنجشنبه و شنبه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ است.

نمایشگاه انفرادی خوش‌نویسی «من و معشوق» نیز با آثاری از احمد قائم‌مقامی از امروز در نگارخانه رضوان واقع در خیابان کوهسنگی‌۱۷ افتتاح خواهد شد و تا پنجشنبه، ۱۱‌آذر، ادامه خواهد داشت. این نمایشگاه صبح‌ها از ساعت ۹ تا ۱۲ و عصر‌ها از ساعت ۱۷ تا ۲۰ میزبان علاقه‌مندان است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->