هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

۱۲ راهکار خوشبو کردن سرویس بهداشتی

  • کد خبر: ۸۹۹۰۹
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰
۱۲ راهکار خوشبو کردن سرویس بهداشتی
تمیز و خوشبو کردن سرویس بهداشتی اغلب برای ما کار سختی است، زیرا فضای سرویس بهداشتی به دلیل داشتن رطوبت و گرمای زیاد ممکن است بوی بدی داشته باشد؛ بنابراین همه ما به دنبال ترفند‌های سریع، ارزان و راحت برای خوشبو کردن آن هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از دردسر‌هایی که تقریبا همه با آن مواجه هستند، بوی نامطبوع سرویس‌های بهداشتی و حمام منازل است.

از آن جا که این فضا‌ها عموما مرطوب هستند، به وجود آمدن بوی بد در آن‌ها کاملا طبیعی است.

این موضوع اصلا خوشایند نبوده و گاهی اوقات به یک معضل تبدیل می‌شود.

جالب است بدانید، روش‌های جلوگیری از ایجاد بوی نامطبوع و رفع آن به قدری ساده هستند که برای انجام ندادنشان هیچ بهانه‌ای نخواهید داشت.

شما می‌توانید با ترفند‌های بسیار ساده از شر بوی نامطبوع این فضا‌های مرطوب و عموما بدبو خلاص شوید و هرگز اجازه ندهید بوی بد به آن‌ها راه پیدا کند.

برخی از این روش‌ها از مواردی بهره می‌گیرند که در همه منازل موجود است و از این رو هیچ هزینه یا دردسر خاصی برای شما نخواهند داشت.

۱. فضای سرویس بهداشتی را مرتبا از آلودگی‌ها تمیز کنید

اولین کاری که باید برای داشتن یک حمام یا سرویس بهداشتی خوشبو انجام دهید، تمیز کردن فضاست.

یک فضای آلوده هر چقدر هم که با خوشبو کننده‌های مختلف معطر شود، همچنان در ذات خود آلوده و بدبو خواهد بود که اصلا خوشایند نیست.

حمام‌ها از آن جا که به صورت مداوم با رطوبت سر و کار دارند، می‌توانند بوی نامطبوعی به خود بگیرند.

دستشویی‌های کثیف را نیز نمی‌توان به این راحتی‌ها از شر بوی بد خلاص کرد و به همین دلیل است که اولین قدم شما برای داشتن یک سرویس بهداشتی خوشبو، تمیز نگه داشتن آن است.

اگر سرویس یا حمام شما مرتبا تمیز شود، احتیاج چندانی به خوشبو کننده‌ها نخواهد داشت.

بهتر است هر هفته یک بار به تمیز نمودن فضای سرویس بهداشتی بپردازید.

۲. از تهویه مناسب در حمام و دستشویی بهره بگیرید

دومین نکته در راستای داشتن یک سرویس بهداشتی خوشبو بهره مندی از تهویه مناسب است. داشتن پنجره یا فن برای تهویه هوای حمام و دستشویی لازم است. جریان هوا ساده‌ترین روش برای کاهش بوی بد است.

تهویه سرویس بهداشتی و حمام از مهم‌ترین مواردی است که باید در خوشبو نگه داشتن فضای آن‌ها مد نظر قرار داده شود. فضایی که دارای تهویه مناسب باشد، این امکان را خواهد داشت که با ایجاد بوی بد به سادگی با هوای تازه پر شود.

اگر در این قسمت‌ها فن نصب شده، پس از استفاده از حمام و دستشویی بلافاصله آن را روشن کنید.

در این رابطه پنجره‌ها بهترین گزینه هستند. پنجره می‌تواند در عین بیرون کشیدن هوای بدبو، آن را با هوای تازه جایگزین کند.

هواکش‌ها نیز از مواردی هستند که می‌توانند در این زمینه کارساز باشند. یادتان باشد که هر روز پنجره‌های توالت و حمام خود را باز کرده و به هوای آزاد اجازه دهید محیط را از بوی نم و دیگر موارد بدبو پاک کند.

همچنین در صورت وجود هواکش باید مدام آن را مورد استفاده قرار دهید تا از ایجاد بوی بد جلوگیری شود.

هوای مرطوب ایجاد شده در نتیجه دوش داغ از حمام، باعث ایجاد کپک و میکروب می‌شود. پس باید هوای آن را خنک نگهدارید.

هر ۶ ماه یک بار هم باید فن تهویه هوا را عوض کنید. چرا که پس از مدتی فن قادر به تهویه هوا نیست.

۳. استفاده از خوشبو کننده‌ها در سرویس بهداشتی

اگر مشکل بدبویی سرویس بهداشتی شما با رعایت دو نکته قبلی برطرف نشد، باید از راه‌های دیگری استفاده کنید.

یکی از ساده‌ترین روش‌هایی  می‌توانید به کمک آن هوای سرویس بهداشتی را از شر بوی بد خلاص کنید، اسپری‌های خوشبو کننده هستند.

بسیاری از مردم یک بطری اسپری خوشبو را در توالت و حمام نگهداری می‌کنند تا پس از استفاده، محیط را خوشبو کنند.

اگر چه توصیه می‌شود این است که این روش را کمتر استفاده کنید، اما محصولاتی در بازار وجود دارد که بر روی آن‌ها برچسب «ضدعفونی کننده» قرار دارد.

با استفاده از این اسپری‌های خوشبو کننده علاوه بر اینکه بوی بد از بین می‌رود، فضا هم ضدعفونی می‌شود.

روش استفاده از این اسپری‌ها به قدری راحت است که می‌توان گفت به عنوان ساده‌ترین راه حل برای داشتن یک فضای خوشبو از آن نام برد. اسپری‌های خوشبو کننده می‌توانند تا مدت زیادی هوا را خوشبو نگه دارند.

همچنین این اسپری‌ها قابلیت این را دارند که بوی بد را به سرعت از بین ببرند، کاری که شاید دیگر موارد از پس انجام آن بر نیایند. تنها عیب این اسپری‌ها می‌تواند شیمیایی بودنشان باشد که باز هم نسبت به مزایای آن‌ها چندان مهم به نظر نمی‌رسد.

اما بعضی بو‌ها آنقدر قوی هستند که حتی با وجود اسپری کردن خوشبو کننده‌ها هم از بین نمی‌روند. نوع دیگری اسپری وجود دارد که تنها بوی بد را نابود می‌کنند. این اسپری‌ها برای بوی‌های شدید مناسبند.

ممکن است فضای حمام و دستشویی را خوشبو نکنند، اما بوی‌های بد را از بین می‌برند. اگر در سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های محل زندگی تان به این اسپری‌ها دسترسی نداشتید، می‌توانید به صورت آنلاین و اینترنتی به دنبال آن بگردید.

۴. روغن‌های طبیعی را به کار بگیرید

طبیعت و موهبت هایش یکی از بهترین گزینه‌هایی هستند که می‌توان تقریبا برای انجام هر کاری از آن‌ها کمک گرفت. خوشبو نگه داشتن سرویس بهداشتی نیز از این قاعده مستثنی نیست.

گیاهان بسیاری هستند که می‌توان با بهره گرفتن از روغن آن‌ها عطر فوق العاده شان را جایگزین بوی بد سرویس بهداشتی کرد.

این روغن‌های طبیعی را می‌توانید به راحتی از عطاری‌ها تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهید. برای بهره بردن از مزیت خوشبو کنندگی روغن‌های طبیعی، بایست آن‌ها را گرم کنید.

اسانس سوز‌هایی هستند که می‌توانند این کار را به سادگی برای شما انجام دهند. در صورتی هم که اسانس سوز در دسترس ندارید، می‌توانید خودتان با گرم کردن آن ها، را معطر کنید.

برای این تاثیر این روغن‌ها را تداوم ببخشید، باید آن‌ها را تجدید کنید.

۵. خوشبو کننده‌های خانگی برای سرویس بهداشتی و حمام

روش پنجم برای حذف بوی بد حمام و دستشویی استفاده از خوشبوکننده‌های خانگی است. این خوشبو کننده‌ها را می‌توانید در منزل تهیه کنید. بعضی از آن‌ها در بازار موجود نیست.

برای تهیه یک خوشبو کننده هوا می‌توانید یک محلول بسازید که مواد آن شامل:

*آب سه فنجان

*الکل یک قاشق

*۲۰ قطره روغن اسانس شامل روغن اسطوخودوس، روغن نارنج و روغن اکالیپتوس را با هم مخلوط کنید.

این روغن‌ها را از طریق عطاری می‌توانید تهیه کنید.

پس از مخلوط کردن این مواد، آن را در یک بطری اسپری بریزید و پشت در توالت و حمام قرار دهید تا زمان نیاز از آن استفاده کنید.

اگر بوی الکل این محلول آزارتان می‌دهد، یک خوشبو کننده دیگر بسازید.

*دو فنجان آب

*یک قاشق سرکه سفید

*۱۰ قطره روغن نارنج یا اوکالیپتوس ترکیب کنید.

سپس این محلول را درون بطری بریزید و در مواقع نیاز از آن استفاده کنید.

۶. کمی جوش شیرین در قسمت بدبوی حمام و دستشویی بریزید

جوش شیرین هم یکی از موادی است که می‌تواند بوی بد را به خوبی از بین ببرد. این ماده از دیرباز به عنوان ضد بو شناخته شده و همچنان نیز کاربرد خود را در از بین بردن بوی بد و جلوگیری از به وجود امدن آن حفظ کرده است.

از جوش شیرین می‌توان برای از بین بردن بوی بد چاه دستشویی و یا دیگر قسمت‌های بدبو استفاده کرد.

برای این که تاثیر جوش شیرین بیشتر شود، می‌توانید آن را با نمک و کمی آب جوش ترکیب کنید و در محل مورد نظر بریزید.

خواهید دید که پس از مدت کوتاهی بوی بد محل مورد نظر به کلی از بین می‌رود. می‌توانید با تکرار کردن این کار از به وجود آمدن بوی بد جلوگیری نمایید تا هیچ وقت مجبور به استفاده از خوشبو کننده‌ها نشوید.

۷. از تکه‌های لیمو استفاده کنید

لیمو یکی از میوه‌هایی است که به خاطر عطر خوش و دلپذیر خود شهرت دارد.

این میوه می‌تواند به عنوان یکی از خوشبو کننده‌های طبیعی برای معطر نگه داشتن هوای سرویس بهداشتی و حمام به کمک شما بیاید.

تکه‌های لیمو را می‌توانید با قرار دادن در گوشه‌های فضا به این منظور استفاده کنید. این تکه‌ها معمولا به مدت یک تا چند روز هوا را خوشبو نگه می‌دارند و پس از آن باید با تکه‌های جدید جایگزین شوند.

دیگر روش استفاده از عطر لیمو برای خوشبو کردن فضا، جوشاندن عصاره آن و قرار دادن آن در فضاست که می‌تواند تاثیر به مراتب بیشتری داشته باشد.

در صورت تمایل می‌توانید از رزماری یا گیاهان دیگر نیز برای ایجاد عصاره مورد نظر استفاده کنید.

۸. از شمع‌های خوشبو کننده کمک بگیرید

روش‌های معطر ساختن فضای سرویس بهداشتی به قدری متنوع شده اند که می‌توانید از میان آن‌ها گزینه دلخواه خود را انتخاب کنید.

این گزینه دلخواه می‌تواند استفاده از شمع‌های خوشبو کننده باشد. شمع‌هایی وجود دارند که اصولا معطر بوده و با روشن شدن رایحه‌های فوق العاده و متنوعی را در فضای مورد نظر شما پراکنده می‌کنند.

این شمع‌ها عموما فانتزی بوده و از این رو می‌توانند به لحاظ زیبایی شناسانه و دکوراتیو نیز برای استفاده در سرویس بهداشتی مناسب باشند.

شمع‌های خوشبو کننده را می‌توانید در رایحه‌های مختلف تهیه کنید و در عین معطر کردن هوا به کمک آن‌ها از آرامشی که در فضا به وجود می‌آورند نیز لذت ببرید.

۹. استفاده از دستگاه تصفیه هوا در حمام و توالت

نهمین روش از بین بردن بوی بد حمام و دستشویی این است که به تصفیه کننده‌های هوا نگاه کنید. اگر در حمام و توالت هوا جریان نداشته باشد، به دستگاه پلاگین یا تصفیه کننده هوا نیاز پیدا می‌کنید.

این دستگاه باعث افزایش گردش هوا و حذف باکتری‌های ناشی از بوی بد می‌شود. در نتیجه هوای حمام و دستشویی را تازه نگهداری می‌کند.

دستگاه تصفیه کننده هوا در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود و نسبت به فن قدرت بیشتری دارد. البته این دستگاه‌ها در سایز‌های مختلفی طراحی و تولید می‌شوند.

زمان تهیه باید به ابعاد حمام و دستشویی توجه داشته باشید تا مدل مناسب را انتخاب کنید.

۱۰. استفاده از مایع شوینده محصولات بهداشتی

در دهمین روش باید از شوینده‌های قدرتمند استفاده کنید. گاهی دلیل بوی بد حمام و دستشویی نه به دلیل جریان هوا، بلکه به دلیل جرم و آلودگی است که بر روی کف و دیواره‌های آن باقی مانده است.

شوینده‌های قدرتمند شاید گرانقیمت باشند، اما می‌توانند راهی برای از بین بردن بوی بد باشد.

گیاهان خشک شده طبیعی هم می‌توانند باعث طراوات و تازگی حمام و دستشویی شوند.

اگر این گیاهان و گل‌های طبیعی خشک شده را داخل یک ظرف پلاستیکی بریزید و در گوشه‌ای از حمام و دستشویی قرار دهید، می‌تواند بوی بد حمام و دستشویی را از بین ببرد.

۱۱. گیاهان معطر را در فضای سرویس بهداشتی قرار دهید

از ساده‌ترین راهکار‌های خوشبو نگه داشتن سرویس بهداشتی، استفاده از گیاهانی است که به طور طبیعی خوشبو هستند. این روش می‌تواند یکی از تاثیر گذارترین گزینه‌های پیش رو باشد، چرا که با استفاده از آن نیازی به جایگزین یا تمدید کردن نخواهید داشت.

گیاه معطری که در فضا قرار می‌دهید، می‌تواند تا مدت‌ها فضا را خوشبو نگه داشته و شما را از دغدغه تجدید رایحه نجات دهد.

تنها کاری که باید در حق این خوشبو کننده‌های طبیعی و فوق العاده انجام دهید، این است که هر چند وقت یک بار آن‌ها را آبیاری کنید.

۱۲. روش آخر از بین بردن بوی بد حمام و دستشویی

آخرین روش برای از بین بردن بوی بد حمام و دستشویی زمانی کاربرد دارد، که بو خیلی آزاردهنده نباشد.

مقداری عطر را بر روی حبابِ چراغ حمام و دستشویی بمالید. زمانی که چراغ روشن می‌شود، به حباب گرما می‌دهد که عطر را تبخیر می‌کند.

سپس بخار عطر در فضای حمام و دستشویی می‌پیچد و باعث خوشبو شدن این فضا‌ها می‌شود.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->