۴ عارضه مصرف خودسرانه ویتامین دی را بشناسید بیشتر شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است | عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (٨ اردیبهشت ماه١۴٠٣) | وزش باد و بارش باران در برخی از مناطق استان واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار، ۵ مصدوم برجای گذاشت آیا انجام اقدامات زیبایی در دوران بارداری ممنوع است؟ روند کاهشی داوطلبان پسر برای ورود به دانشگاه | کاهش حدود ۳ درصدی داوطلبان پسر در خراسان‌رضوی طی یک سال زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی اعلام شد دستگیری چند سارق با ده‌ها فقره دزدی در مشهد بهترین دمنوشی که از اضافه‌وزن جلوگیری می‌کند مبنای افزایش حقوق بازنشستگان باید اجرای صحیح ماده ۹۶ قانون تامین‌اجتماعی باشد افزایش ۷ درصدی اهدای خون در خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری وضعیت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را شرح می‌دهد علت ریزش مو در زنان به‌دلیل کمبود کدام ویتامین است؟ | دلایل ریزش مو در زنان قتل مدیرعامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو در تهران (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا سشوار برای مو خوب است؟ | ۳ راه ساده برای کاهش ضرر استفاده از سشوار نماینده کارگران: سپردنِ تعیینِ مزد به مجلس به معنای بی‌صداترکردنِ کارگران است بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | هر آنچه درباره زیتون باید بدانید برای رفع خستگی این غذا‌ها را بخورید
سرخط خبرها

چند راه حل ساده برای مقابله با جوش های بدن

  • کد خبر: ۹۰۳۲۰
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۹
چند راه حل ساده برای مقابله با جوش های بدن
تقریبا بسیاری از افراد از مشکل جوش زدن بدن در ناحیه‌های پشت، کمر و بازوهای خود شکایت دارند و شاید روش‌های زیادی را نیز برای از بین بردن آن‌ها امتحان کرده‌اند. در این مطلب قصد داریم شما را با دلایل جوش زدن بدن و راه حل های آن برای داشتن پوستی سالم و شاداب آشنا کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که با مشکل جوش و آکنه در بدن خود مواجه هستید، این مطلب برای شما مفید خواهد بود. دلایل جوش زدن بدن و راه حل‌هایی را که برای از بین بردن آن‌ها ارائه کرده‌ایم در ادامه بخوانید.

دلایل

۱. در معرض عرق بودن به صورت مداوم

اگر شما جزو آن دسته افرادی هستید که به صورت عادی زیاد عرق می‌کنید، یا شغل و فعالیت‌های روزانه تان باعث تعریق می‌شود، احتمال دارد بدن تان جوش بزند. باید سعی کنید تا حد امکان بدن خود را خشک نگه دارید.

۲. پوشیدن طولانی مدت لباس زیر آلوده

فراموش نکنید که باید همیشه لباس زیر تمیز بپوشید و آن‌ها را به صورت مرتب (یک یا چند بار در طول روز بسته به نوع فعالیت‌تان) عوض کنید. اگر یک لباس مشخص را برای مدت طولانی بپوشید، آلودگی‌های آن باعث بروز جوش و آکنه روی پوست شما خواهد شد.

۳. استفاده از شوینده لباس معطر

همه ما بدون اغراق دوست داریم که لباس‌های شسته شده مان معطر و خوشبو باشند. با این حال، باید بدانید که تمام شوینده‌های معطر برای پوست مفید نیستند و می‌توانند باعث بروز حساسیت و واکنش بدن شوند. حتما در انتخاب شوینده‌های خود دقت کنید.

۴. پوشیدن زیاد کوله پشتی

پوشیدن کیف یا کوله پشتی به مدت طولانی، به علت تماس زیاد با بدن می‌تواند باعث جوش زدن شود. سعی کنید تا حد امکان تماس اجسام خارجی با بدن‌تان را برای مدت طولانی کم کنید.

۵. پوشیدن لباس تنگ و جنس نامرغوب

همیشه پوشیدن لباس تنگ و جنس نامرغوب می‌تواند به سلامت و شادابی پوست شما آسیب برساند و بدن شما از این قضیه مستثنی نیست. سعی کنید از لباس‌هایی با جنس خوب و تا حد امکان کمی گشاد استفاده کنید تا تهویه مناسب بدن به درستی انجام شود.

۶. کشیدن لیف آلوده

لیف یا کیسه یا هر چیز دیگری که در حمام به کمک آن بدن خود را شستشو می‌دهید، به دلیل خیس ماندن و بودن طولانی مدت در محیط مرطوب، می‌تواند یک مکان عالی برای رشد باکتری‌ها باشد. این آلودگی‌ها با هر بار حمام رفتن شما، به بدنتان منتقل می‌شود و باعث جوش زدن خواهد شد.

راه حل

۱. استفاده از لایه بردار‌های AHA / BHA

این لایه بردار‌های قوی درمانی می‌توانند یکی از گزینه‌های درمانی و دوره‌ای برای جوش‌های بدن باشند. در صورتی که با روش‌های ساده نمی‌توانید سلامت پوست بدن خود را کنترل کنید، با مشورت پزشک متخصص از این نوع لایه بردار‌ها کمک بگیرید تا شادابی پوستتان بازگردد.

۲. ماساژ با برس چوبی

شما می‌توانید به کمک یک برس چوبی با دندانه‌های درشت، بدن خود را ماساژ دهید. این کار را ۳ بار در هفته به آرامی روی پوست خود تکرار کنید تا به طراوت آن کمک کرده باشید.

۳. استفاده از اسکراب بدن

یکی از روش‌های از بین بردن جوش بدن و پاکسازی پوست، لایه برداری سلول‌های مرده با استفاده از اسکراب بدن است. یک اسفنج مخصوص تهیه کنید و به صورت مداوم پوست خود را پاکسازی نمایید.

۴. لایه بردار‌های شیمیایی کلینیکی

لایه بردار‌های شیمیایی کلینیکی و مراقبتی می‌توانند به صورت مداوم، اما طبق برنامه مشخصی استفاده شوند تا پوست شما را از آلودگی‌های روزمره حفظ کنند. فراموش نکنید که نباید در مصرف لایه بردار‌ها زیاده روی کرد و حتما به دستور العمل روی جعبه توجه کنید.

۵. استفاده روزانه از مرطوب کننده

بدن ما درست مانند پوست صورت نیاز به مرطوب شدن و رسیدگی روزانه دارد. از مرطوب نگه داشتن بدن‌تان غافل نشوید و سعی کنید به صورت روزانه و مداوم از کرم‌های آبرسان و مرطوب کننده استفاده کنید.

۶. دوش گرفتن بعد از ورزش و فعالیت فیزیکی

همیشه بعد از انجام فعالیت‌های ورزشی و سنگین که باعث می‌شود عرق کنید، دوش بگیرید تا آلودگی‌های سطح پوست از بین برود و پوست سالمی داشته باشید.

منبع: دینو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->