اسامی جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد + عکس جان باختن راننده جوان در سانحه رانندگی بلوار توس مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) کشف بیش از ۳۷ کیلوگرم مواد افیونی در شهرک سیدی مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) انفجار گاز در حسینیه ارشاد همدان (۱۸ آبان ۱۴۰۳) تصادف در صالح آباد خراسان رضوی پنج مصدوم برجای گذاشت حریق یک کارخانه در شهرک علم و فناوری مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) نزاع دسته جمعی در کاشمر یک کشته و سه مجروح برجا گذاشت (۱۷ آبان ۱۴۰۳) اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد سالمندان را ارج بنهیم که این ره که می رویم به ترکستان است درباره وعده‌های غذایی متعادل و باکیفیت | تغذیه سالم، انسان سالم و زمین سالم داروهایی که جانتان را می گیرد اهدای ۵۰ سری جهیزیه به زوج‌های دارای معلولیت در مشهد مصرف کدام مکمل‌ها به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند؟ آزمون وکالت ۱۴۰۳ با استقبال بی‌نظیر ۸۷ هزار داوطلب برگزار شد شال‌پیچ‌های زورگیر در دام پلیس مشهد راز قتل مرد گمشده در رامسر | مقتول را کشتند و در بشکه آتش زدند ۵ روایت از  پرستارانی که  روز‌های سخت را صبورانه تحمل می‌کنند | سفیران مهر و ایثار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳) | تداوم هوای سرد تا اوایل هفته آینده رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت با یک موتور سیکلت خبر خوب وزیر علوم برای داوطلبان کنکور سراسری (۱۷ آبان ۱۴۰۳) والدین دختر رزمی‌کار که در یک باشگاه غیرمجاز در مشهد به قتل رسیده بود، از خونخواهی گذشتند + عکس خراسان رضوی در انتظار جمعه بارانی | بارش‌ها تا شنبه ادامه دارد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از تولید داروی ایرانی که عمر بیماران سرطانی را افزایش می‌دهد انزوای اجتماعی برای سالمندان مبتلا به انسداد مزمن ریه عوارض مرگبار دارد سازش بیش از ۸ هزار زوج در آستانه طلاق، طی ۲۰ ماه گذشته سرماخوردگی، از رایج‌ترین بیماری‌های ویروسی است نکاتی جهت آماده‌شدن برای کولونوسکوپی آیا سیاست‌های تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور اصلاح خواهد شد؟ قول تأمین اجتماعی به بازنشستگان: حقوق آبان‌ماه بازنشستگان با متناسب‌سازی پرداخت می‌شود (۱۷ آبان ۱۴۰۳) + فیلم مهم‌ترین چالش‌ فضای مجازی در کشور نگاه ابزاری است ماجرای فرود اضطراری یک هواپیما در تبریز (۱۶ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چرا باید گوشمان را تمیز کنیم؟

  • کد خبر: ۸۹۹۴۰
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۴:۳۰
چرا باید گوشمان را تمیز کنیم؟
جرم‌های موجود در گوش موجب گرفتگی گوش‌ها می‌شود و اگر جرم‌های داخل گوش پاکسازی نشوند فرد با مشکلات شنوایی روبرو خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مردم معمولاً نیازی به تمیز کردن گوش‌های خود ندارند، اما گاهی اوقات این ترشحات یا دیگر مواد زاید ممکن است مشکلاتی ایجاد کند. ترشح گوش که با نام‌هایی همچون «سرومن»، «وکس»، «جرم» یا «موم» گوش هم خوانده می‌شود، توسط غدد مومی گوش ترشح می‌شود که دارای حالت چسبندگی است و برای نرم نگه داشتن و حفظ سلامت مجرای گوش خارجی ضروری است.

فرایند حرکت جرم گوش

جرم گوش دارای خاصیت اسیدی است که مانع از رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در داخل گوش می‌شود. این ماده به طور طبیعی و با اعمالی مثل جویدن و حرکت دادن فک، خودبه‌خود به سمت بیرون گوش حرکت می‌کند و از مجرای گوش خارج می‌شود. تمیز کردن گوش معمولا نیاز نیست، زیرا تمیز کردن بیش از حد گوش می‌تواند به خشکی و خارش گوش منجر شود. اما با این حال، مواقعی هم وجود دارد که در اثر کثرت موم یا زباله در داخل گوش، علایمی مانند خفه شدن یا کم شدن شنوایی ایجاد می‌شود. در این هنگام نیاز است که  گوش‌های خود را تمیز کنید. در ادامه  سعی  می‌کنیم شما را با نحوه تمیز کردن گوش در خانه آشنا کنیم:

چگونه گوش خود را تمیز کنیم

ایمن‌ترین روش برای تمیز کردن گوش، همواره مراجعه به پزشک است، اگر فردی همچنان می‌خواهد گوش‌های خود را در خانه تمیز کند، می‌تواند یکی از روش‌های زیر را امتحان کند:
   با استفاده از یک پارچه مرطوب برای قسمت خارجی گوش فرد می‌تواند پارچه یا دستمال کاغذی را با آب ولرم خیس کند. پس از فشار دادن مقدار اضافی آب آن، برای تمیز کردن نواحی بیرونی گوش از آن استفاده کند. به یاد داشته باشید قرار دادن هر گونه شیء در داخل گوش هرگز ایده خوبی نیست.

روغن یا قطره گوش سنتی

پیشنهاد ما مراجعه و مشورت با پزشک است، همچنین می‌توانید از قطر‌ه‌های مخصوص گوش که در داروخانه‌ها پیدا می‌شود، استفاده کنید:چندین راه‌حل وجود دارد که افراد می‌توانند با استفاده از آن‌ها به عنوان قطره گوش، تجمع جرم گوش خود را از بین ببرند؛ راه‌حل‌هایی شامل:روغن بچه،  روغن  طبیعی مانند بادام، گلیسیرین

شست‌و شوی گوش

فرد می‌تواند از یک کیت آبیاری مخصوص این کار که از ترکیب آب معمولی محلول شور است، استفاده کند یا حتی می‌تواند برای دقت در این کار به پزشک مراجعه کند. توجه داشته باشید برای این روش، فرد باید قبل از استفاده، آن را به اندازه دمای بدن گرم کند تا از عوارض جانبی مانند سرگیجه جلوگیری شود. با این حال، باید مراقب باشید که محلول خیلی داغ نشود، زیرا ممکن است منجر به سوختگی شود. برای شست‌وشوی گوش، فرد می‌تواند از سرنگ استفاده کند.

این روش برای برخی افراد منع شده است، برخی افراد مانند کسانی که:

پرده گوش آن‌ها سوراخ است،   افراد مبتلا به دیابت،  افرادی که از اگزما یا دیگر بیماری‌های پوستی در داخل یا نزدیک گوش رنج می‌برند و  افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف

پیشگیری

از سواپ‌های پنبه‌ای برای حذف جرم گوش استفاده نکنید. این روش که یکی از رایج‌ترین روش‌هایی است که افراد در خانه برای تمیز کردن گوش خود از آن استفاده می‌کنند، خطراتی دارد  از جمله:بردن جرم گوش به عمق آن،   کند کردن روند طبیعی حذف جرم گوش، صدمه زدن به پرده گوش، احتمال گیر کردن سواپ در گوش

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

در صورت مشاهده علایم عفونت گوش، فرد باید به پزشک خود مراجعه کند، علایمی مانند:
درد در گوش یا اطراف آن، خروج  مایع از گوش، مشکل شنوایی، علاوه بر عفونت‌های حاد، اگر فرد دچار انسداد مکرر شد، باید با پزشک خود مشورت کند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->