کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟
سرخط خبرها

چرا باید گوشمان را تمیز کنیم؟

  • کد خبر: ۸۹۹۴۰
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۴:۳۰
چرا باید گوشمان را تمیز کنیم؟
جرم‌های موجود در گوش موجب گرفتگی گوش‌ها می‌شود و اگر جرم‌های داخل گوش پاکسازی نشوند فرد با مشکلات شنوایی روبرو خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مردم معمولاً نیازی به تمیز کردن گوش‌های خود ندارند، اما گاهی اوقات این ترشحات یا دیگر مواد زاید ممکن است مشکلاتی ایجاد کند. ترشح گوش که با نام‌هایی همچون «سرومن»، «وکس»، «جرم» یا «موم» گوش هم خوانده می‌شود، توسط غدد مومی گوش ترشح می‌شود که دارای حالت چسبندگی است و برای نرم نگه داشتن و حفظ سلامت مجرای گوش خارجی ضروری است.

فرایند حرکت جرم گوش

جرم گوش دارای خاصیت اسیدی است که مانع از رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در داخل گوش می‌شود. این ماده به طور طبیعی و با اعمالی مثل جویدن و حرکت دادن فک، خودبه‌خود به سمت بیرون گوش حرکت می‌کند و از مجرای گوش خارج می‌شود. تمیز کردن گوش معمولا نیاز نیست، زیرا تمیز کردن بیش از حد گوش می‌تواند به خشکی و خارش گوش منجر شود. اما با این حال، مواقعی هم وجود دارد که در اثر کثرت موم یا زباله در داخل گوش، علایمی مانند خفه شدن یا کم شدن شنوایی ایجاد می‌شود. در این هنگام نیاز است که  گوش‌های خود را تمیز کنید. در ادامه  سعی  می‌کنیم شما را با نحوه تمیز کردن گوش در خانه آشنا کنیم:

چگونه گوش خود را تمیز کنیم

ایمن‌ترین روش برای تمیز کردن گوش، همواره مراجعه به پزشک است، اگر فردی همچنان می‌خواهد گوش‌های خود را در خانه تمیز کند، می‌تواند یکی از روش‌های زیر را امتحان کند:
   با استفاده از یک پارچه مرطوب برای قسمت خارجی گوش فرد می‌تواند پارچه یا دستمال کاغذی را با آب ولرم خیس کند. پس از فشار دادن مقدار اضافی آب آن، برای تمیز کردن نواحی بیرونی گوش از آن استفاده کند. به یاد داشته باشید قرار دادن هر گونه شیء در داخل گوش هرگز ایده خوبی نیست.

روغن یا قطره گوش سنتی

پیشنهاد ما مراجعه و مشورت با پزشک است، همچنین می‌توانید از قطر‌ه‌های مخصوص گوش که در داروخانه‌ها پیدا می‌شود، استفاده کنید:چندین راه‌حل وجود دارد که افراد می‌توانند با استفاده از آن‌ها به عنوان قطره گوش، تجمع جرم گوش خود را از بین ببرند؛ راه‌حل‌هایی شامل:روغن بچه،  روغن  طبیعی مانند بادام، گلیسیرین

شست‌و شوی گوش

فرد می‌تواند از یک کیت آبیاری مخصوص این کار که از ترکیب آب معمولی محلول شور است، استفاده کند یا حتی می‌تواند برای دقت در این کار به پزشک مراجعه کند. توجه داشته باشید برای این روش، فرد باید قبل از استفاده، آن را به اندازه دمای بدن گرم کند تا از عوارض جانبی مانند سرگیجه جلوگیری شود. با این حال، باید مراقب باشید که محلول خیلی داغ نشود، زیرا ممکن است منجر به سوختگی شود. برای شست‌وشوی گوش، فرد می‌تواند از سرنگ استفاده کند.

این روش برای برخی افراد منع شده است، برخی افراد مانند کسانی که:

پرده گوش آن‌ها سوراخ است،   افراد مبتلا به دیابت،  افرادی که از اگزما یا دیگر بیماری‌های پوستی در داخل یا نزدیک گوش رنج می‌برند و  افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف

پیشگیری

از سواپ‌های پنبه‌ای برای حذف جرم گوش استفاده نکنید. این روش که یکی از رایج‌ترین روش‌هایی است که افراد در خانه برای تمیز کردن گوش خود از آن استفاده می‌کنند، خطراتی دارد  از جمله:بردن جرم گوش به عمق آن،   کند کردن روند طبیعی حذف جرم گوش، صدمه زدن به پرده گوش، احتمال گیر کردن سواپ در گوش

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

در صورت مشاهده علایم عفونت گوش، فرد باید به پزشک خود مراجعه کند، علایمی مانند:
درد در گوش یا اطراف آن، خروج  مایع از گوش، مشکل شنوایی، علاوه بر عفونت‌های حاد، اگر فرد دچار انسداد مکرر شد، باید با پزشک خود مشورت کند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->